Opublikowano 15 marca 20232 l Cechą charakterystyczną open worldu w Horizon jest całkowita plastikowość. O, skała, wejdę sobie na nią. Kurde nie da się, Twórcy nie przewidzieli. O woda, wskakuję. Hm, ciekawe czemu nie reaguje na gracza. I tak dalej i tak dalej. Jak w muzeum
Opublikowano 15 marca 20232 l Ja nadal sam sobię nie wierzę jak wbiłem w tym platynę.Wspominam tak 6/10 max .Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 marca 20232 l Raczej nikt nie odpala gier GG dla poruszających historii czy niesztampowego konceptu gameplayowego. Ich gry kupuje się, bo to przyjemne akcyjniaki, tyle i aż tyle. edit: zapomniałbym, do tego zajebiście wyglądające
Opublikowano 15 marca 20232 l 2 godziny temu, Schranz1985 napisał: Ja nadal sam sobię nie wierzę jak wbiłem w tym platynę. Wspominam tak 6/10 max . Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka To ta gra już wyszła?
Opublikowano 15 marca 20232 l 11 minut temu, Rtooj napisał: To ta gra już wyszła? Tak, Horizon Forbidden West na PS4/PS5 premierę miał 18 lutego 2022 roku
Opublikowano 19 marca 20232 l Wiadomo czy gra zostaje już na zawsze a abonamencie jako produkt ze studia Sony czy za jakiś czas może zniknąć?
Opublikowano 19 marca 20232 l Nie było żadnego info aby gry first party miały wypaść z abo i raczej będą dostępne cały czas.
Opublikowano 19 marca 20232 l To fajnie. Wczoraj zacząłem grać ale cały czas z tyłu głowy mam, że nie skończyłem pierwszej części. W takim razie może do niej wrócę i spróbuję dać jej szansę jeszcze raz zanim na dobre zabiorę się za drugą część.
Opublikowano 19 marca 20232 l Godzinę temu, Elitesse napisał: To fajnie. Wczoraj zacząłem grać ale cały czas z tyłu głowy mam, że nie skończyłem pierwszej części. W takim razie może do niej wrócę i spróbuję dać jej szansę jeszcze raz zanim na dobre zabiorę się za drugą część. Tylko daj jej szansę dłużej niż parę godzin. Sam podchodziłem do niej 3 razy, trochę mnie zawsze przytłaczało ile rzeczy jest do ogarnięcia, zbierania itd. Po pewnym czasie gra wchłania i daje dużo radochy - ogarniasz walkę, świat i widzisz że fabuła świetnie się rozkręca.
Opublikowano 19 marca 20232 l 1 godzinę temu, Rtooj napisał: Tylko daj jej szansę dłużej niż parę godzin. Sam podchodziłem do niej 3 razy, trochę mnie zawsze przytłaczało ile rzeczy jest do ogarnięcia, zbierania itd. Po pewnym czasie gra wchłania i daje dużo radochy - ogarniasz walkę, świat i widzisz że fabuła świetnie się rozkręca. Robiłem już kilka podejść ale za każdym razem coś mnie zniechęcało albo innego weszło do grania i o tym zapominałem. Dość łatwo zginąć jak zapomni się jak trzeba walczyć. Swego czasu byłem już chyba dość daleko w tym mieście. Może nawet niezbyt wiele zostało do ukończenia ale chyba nie ma sensu zaczynać od tego miejsca jak nie pamiętam reszty.
Opublikowano 19 marca 20232 l Mam to samo, już do tego Zero Dawn podchodziłem kilka razy i za każdym po kilku godzinach byłem zwyczajnie zmęczony tym tytułem. I nie wiem czy mam wracać do tej gry od początku, grać dalej czy w ogóle podchodzić. Chciałbym bardzo, bo jednak oprawa i świat pod względem designu jest świetny
Opublikowano 20 marca 20232 l a ja mam przeczucie, że gry jednak wypadną z extra/premium, ale po czasie wpadną do essentiala i tam już będą bezpieczne. Z ps now gry first party wypadały.
Opublikowano 20 marca 20232 l Z gier first party na pewno wyleciał Killzone Interception, czy jak mu tam było. Także w Ajlojke lepiej grać, póki jest. Choć sam na to nie mam czasu :p Ale kiedyś triala 5h ograłem i wspominam bardzo miło, progres względem jedynki był całkiem spory. Wszystkiego więcej, ciekawiej itd.
Opublikowano 20 marca 20232 l W dniu 15.03.2023 o 12:31, Paolo de Vesir napisał: W dwójce masz te same bolączki co w jedynce pod kątem fabuły i dialogów. GG potrafi w technikalia, ale kreacje postaci, dialogi i reżyseria wołają o pomstę do nieba. Jak ktoś nie widzi tej oczywistej prawdy to polecam się przesiąść z Forbidden West bezpośrednio na Ragnarok. Wystarczy po męczeniu 50 godzin tych kretyńskich dialogów Aloy posłuchać pierwszą rozmowę Kratosa z gośćmi (bez spojlerowania kto to) którzy odwiedzili go w domu i czujesz jakbyś się przesiadł z oglądania Psiego Patrolu na Ojca Chrzestnego.
Opublikowano 20 marca 20232 l Godzinę temu, Brolin napisał: Z gier first party na pewno wyleciał Killzone Interception, czy jak mu tam było. Także w Ajlojke lepiej grać, póki jest. Choć sam na to nie mam czasu :p Ale kiedyś triala 5h ograłem i wspominam bardzo miło, progres względem jedynki był całkiem spory. Wszystkiego więcej, ciekawiej itd. Akurat z tym killzonem to żaden przykład bo to jakieś dlc do multi które zostalo wyłaczone.
Opublikowano 20 marca 20232 l 41 minut temu, Observer napisał: Wystarczy po męczeniu 50 godzin tych kretyńskich dialogów Aloy posłuchać pierwszą rozmowę Kratosa z gośćmi (bez spojlerowania kto to) którzy odwiedzili go w domu i czujesz jakbyś się przesiadł z oglądania Psiego Patrolu na Ojca Chrzestnego. Epickie podsumowanie. Ten dialog to chyba nawet przebił „odwiedziny” z początku jedynki
Opublikowano 20 marca 20232 l W GG mają "dar" do dialogów i tworzenia postaci. Taki killzone i Rico, w horizon cała gromada. Jak rok temu przechodziłem znowu ZD to nie mogłem się nadziwić jak parę lat temu kosmiczna grafa i design zarósł mi oczy, że przymykalem oczy na te postaci i dialogi. Jest kompromitująco. I do tego te wrażenia chodzenia po zoo między pawilonami tematycznymi, z tą zmianą pogody jak w Truman Show
Opublikowano 20 marca 20232 l Ja po kilku pierwszych godzinach i tak już nie wiedziałem o czym oni gadali więc od razu wybierałem opcje "Żegnaj"
Opublikowano 20 marca 20232 l Godzinę temu, PanKamil napisał: Akurat z tym killzonem to żaden przykład bo to jakieś dlc do multi które zostalo wyłaczone. No jeśli całkowicie wyłączone, to rzeczywiście. Myślałem, że tylko z abo wyleciało.
Opublikowano 20 marca 20232 l Godzinę temu, Daffy napisał: W GG mają "dar" do dialogów i tworzenia postaci. Taki killzone i Rico, w horizon cała gromada. Jak rok temu przechodziłem znowu ZD to nie mogłem się nadziwić jak parę lat temu kosmiczna grafa i design zarósł mi oczy, że przymykalem oczy na te postaci i dialogi. Jest kompromitująco. I do tego te wrażenia chodzenia po zoo między pawilonami tematycznymi, z tą zmianą pogody jak w Truman Show Ja miałem tak samo, najlepsze jest to że trudno mi sobie przypomnieć jakąkolwiek misję z głównego wątku. Coś co zostałoby w pamięci. Najlepszy był ten Sylens chyba. Dla mnie pomimo niektórych głupot i technicznych niedostatków taki Days Gone ma jakoś więcej tego życia w sobie
Opublikowano 20 marca 20232 l Rozumiem że będzie jakiś mały pokaz Sony przed premiera dodatku, nie żeby trzeba było zachęcać, ale jakiś trailer chociaż.
Opublikowano 22 marca 20232 l Kurcze, wczoraj gierka mnie pozytywnie zaskoczyła i pojawiły się trzy fajne postacie. Mocno mnie to zaintrygowało i dzisiaj odpalę konsole z większym zainteresowaniem.
Opublikowano 22 marca 20232 l 12 minut temu, Square napisał: 89 zł jednak. Jako, że gierka za friko, to wezme sobie dlc day1. Kurde do jedynki mialem wrocic i przejsc dlc, ale nie mam sejva z ps4 juz i nie wiem czy warto zaczynac od zera, chyba, ze na easy dla odswiezenia fabuły