Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

Opublikowano
13 godzin temu, Daffy napisał:

giphy.gif.d8cdd0b4d9796a9e6059dfb90c8c914f.gif

zajebiście wyglądają te wolumetryczne chmury

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 285,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobrze ze zapowiada sie wieksze wykorzystanie PTAKA niz w podstawce, gdzie dostawalo sie go na koncowke i w sumie tyle.

Opublikowano

Ta maszyna co jest na tym gifie wyżej to nowa latająco/nurkująca :banderas:

Opublikowano

I co pesymiści, będą nowe maszyny, i będzie nie tylko walka w wodzie, będzie pływanie dinozaurem pod wodą :D

Wygląda to niesamowicie, może znowu DLC będzie u mnie gra roku.

Opublikowano

Najlepsze że tu nie ma myślenia czy to wersja z dopakowanego PC, wszystko śmiga na plastiku za 2300.

Opublikowano

image.png.4dfe96a6bebf9f73e00778f048029de0.png

Ten moment będzie niszczył z HDRem, wyobrażam sobie tylko światło z telewizora i nagle cały dom oświetlony błyskawicą.

Opublikowano
43 minuty temu, Rtooj napisał:

może znowu DLC będzie u mnie gra roku.

Po 12 maja napewno :)

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Po 12 maja napewno :)

Mówienie DLC o nowej skórce to nadużycie.

Opublikowano

Świetny schemat z tym nurkowaniem na solar ptaku, widać już, że dodatek będzie epicko wyglądał. Ciekawe tylko ile czasu mniej więcej będzie potrzeba na ukończenie, razem z aktywnościami pobocznymi, liczę, że będzie to chociaż taka długość jak we Frozen Wilds.

Opublikowano

Po tym, jak wkurwiająca momentami zrobiła się Alojka w Forbidden West, należało się tego spodziewać :dafuq:

Screenshot_20230407-235359_Facebook.thumb.jpg.a5c46cbde1739f6d474741439dd35e4f.jpg

Opublikowano

Ta gra mi tak zbrzydla, że od połowy gry skippowalem wszystkie rozmowy a czasem nawet filmiki az do napisow koncowych. Chyba pierwszy raz w zyciu w mojej 30 letniej karierze gracza. Aloy taka przemadrzala suka az mnie krew bolala a i inne postacie takie bez charakteru.Jedynke duzo lepiej pamietam. Na duzy plus grafika i combat.

Opublikowano

Platynka u mnie to tylko areny i pokonanie tej wojowniczki na końcu oraz lot na parasolce przez 60 sekund- reszta pykła z normalnej rozgrywki. 

DLC zakupione i pozostaje czekać.

Opublikowano

Tez mi wpadła ostatnio platyna po 69h, w tej grze to była sama przyjemność. Czekam na DLC. Jedna z gier tej generacji dla mnie. I na pewno obecnie najładniejsza :).

Opublikowano

Niecały tydzień do premiery i w sumie nawet mapki nie znamy. Że o długości i wymaganych GB nie wspominając.

Opublikowano

Promowanie tego dlc wygląda tak jakby obecnie każdy w Sony był zajęty pisaniem donosów na microsoft

Opublikowano

Podejrzewam że każdy kto powinien wiedzieć o DLC już o nim wie, i czeka z niecierpliwością. Reklama samego FW była na tyle obszerna że po co tracić pieniądze na DLC.