Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

7 godzin temu, PiotrekP napisał:

Niecały tydzień do premiery i w sumie nawet mapki nie znamy. Że o długości i wymaganych GB nie wspominając.

Jest reklama na Twitterze. Sony jest pewne swego i nie potrzebuje reklamować DLC w każdym sklepie. Każdy kto kupił FW i dobrze się bawił, zapewne kupi DLC. 

A to, że nie znamy fabuły i czasu gry, to dla mnie na plus :). 

Mam 32 h/75% fabuły na liczniku i ilość ciekawych wątków:

Spoiler

-teby i detale o faro

-nowy zenit którego wątek też wychamował

-quen które przybyła gdzieś z zachodu(oni zza pacyfiku są? wcześniej grałem upalony i trochę mi umknęło)

-sylens o którym w sumie jeszcze za dużo w tej części się nie dowiedziałem

no jest zajebiście:obama:

Teraz zaczałem polowanie na części maszyn aby zrobić porządny upgrade sprzętu. Teraz skupie się trochę na pobocznych, kotłach i farmieniu. Początek z jakims obcym plemieniem to mnie zniechęcił fest ale jest coraz lepiej i rozkręca się zajebiscie. Odpalam na dwie godziny i mam wrażenie, że 15 minut minęło i trzeba wyłączyć :(

Edytowane przez PanKamil
  • Plusik 1
7 minut temu, nero2082 napisał:

na jakim poziomie jest sens grać w te horizony? mam zamiar przelecieć obie części przed dlc ale z tego co pamiętam była ostra nuda na normalu

minimum na hard.

Właśnie ciekawe czy rozbudują drzewka czy dodadzą nowe, a może to i to.

Jestem pewien że będą nowe maszyny, i rodzaje istniejących.

Moje życzenie nr 67: naturalnym jest że Aloy powinna mieć możliwość strzelania w trakcie lotu.

• Dzięki 1