Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, shoegaze napisał:

nom, jak to dobrze, że w ramach wspomnianej solidarności "jedni" w przeciwieństwie do "drugich" w żadnym wypadku ani nie wrzucali zwiastunów promujących AH na główny kanał YT, ani tym bardziej nie promowali rozgrywki na swoich socialach. czy może jednak promowali?

z jednej strony zazdroszczę życia z takim zerojedynkowym podejściem, też chciałbym umieć nie akceptować niektórych praw rządzących tym światem, z drugiej jednak poziom frustracji względem konkurencyjnego korpo jest u niektórych na tyle duży, że dzień bez nachalnej ekspozycji swojego stanowiska uznają za dzień stracony - tego z kolei absolutnie nie zazdroszczę

Dużo sobie dopowiedziałeś, a mi tylko chodziło że w końcu któraś z tych firm pokazała chociaż gest. Przecież tak samo Sony sprzedaje w swoim sklepie tą ruską grę, więc nie ma mowy o oczyszczeniu.

Cieszę się z tej małej szpilki wbitej ruskiej hołocie. Trochę się zawiodłem że Microsoft mając kupę siana w Skarbcu nie potrafiła ruskiej gry jakoś zcancelować. Przecież oczywistym jest że odcięcie tak dużego rynku nawet symbolicznie to dla wydawcy nie strata tylko paru euro.

Edytowane przez Rtooj
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko co oni by tam mieli podbijać graficzne, przecież podstawka to jest absolutny top graficzny na ps5. DLC z racji mniejszego świata moze być po prostu bardziej dopieszczone i pewnie ta walka z bossem będzie bardziej epicka.

Opublikowano

Nowość raczej nie, ale wczoraj sobie odpaliłem na chwilę, żeby pchnąć dalej przejście NG+ na najwyższym i też na to zwróciłem uwagę - w negatywnym sensie niestety, bo efekt wygląda sztucznie, jakby ktoś go naprędce dorysował.

W ogóle wiadomo, że Horizon to graficznie topka, ale tak wczoraj chwilę pobiegałem i Days Gone robi na mnie większe wrażenie, jeśli chodzi o graficzkę.

• Lubię! 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

A ja piszę do was z zapytaniem - mianowicie - horizona przeszedłem na ps5, tyle że w wersji na ps4. I teraz tak - nie mam już płytki, bo sprzedałem, na konsolce mam dalej dane z gry (nic nie usuwałem) oraz oczywiście grę przeszedłem.

Moje pytanie jest następujące, czy jeżeli przeszedłem horizona na ps5, a nie mam już płytki, to w jaki sposób będę mógł zagrać w dodatek? Czy jednak będę musiał raz jeszcze ściągnąć gierkę z plusa? i wtedy dodatek i odpali? Panowie jakieś pomysły? 

Opublikowano (edytowane)

Jak można grać na ps5 w wersję ps4? To wbrew konstytucji.

Gra wymaga podstawki ponieważ zgodnie z informacją DLC załączy się scenkowo po przejściu pełnej kampanii ale jeszcze na terenie forbidden west.

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano

Zależy na jakim koncie masz kupione, ale tak od północy.

No i czy masz ściągnięte, bo sporo zgłoszeń jest, że nie działa preload. Plus jeszcze patch będzie.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie będzie recenzji przed premierą, nie dali kodów. 

Powód: Ponoć trzeba przejść grę, żeby zagrać w DLC, więc nie dali z tego powodu gry do recenzji :D. 

Więc jak ktoś jeszcze nie przeszedł fabuły, teraz jest dobry czas :). 

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie będzie recenzji przed premierą, nie dali kodów. 

Powód: Ponoć trzeba przejść grę, żeby zagrać w DLC, więc nie dali z tego powodu gry do recenzji :D. 

No większość recenzentów nie przechodzi do końca. Zresztą to będzie więcej tego samego z podrasowana grafika.

Opublikowano

Ale graficznie to już podstawka jest kosior, nie wyobrażam sobie nawet jak będzie rozpirzał pod tym względem dodatek. Odpaliłem dzisiaj podstawkę właśnie (kiedyś grałem w triala 5h i tyle), no i mózg i oczy mi nie ogarniają :reggie: Aż się trochę męczę, co by grać, zamiast wpatrywać się jak tłumok w otoczenie, ale nie idzie, no nie idzie. Zbyt ładna ta gra, zbyt ładna.