Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 283,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No dobra, to może inaczej spytam, bo rozumiem, że mimo iż mam zainstalowane dane z płytki na ps5 oraz sejwa ukonczenia gry, to bez płytki dodatek mi nie pójdzie, prawda? 

A Czy dodatek pójdzie jak ściągbnę jeszcze raz darmową wersję z katalogu extra, kupię dodatek i go ściągnę?

Opublikowano

Zachowujecie sie jak by to byla nowa gra a nie dlc :Aloy_cool1:

Opublikowano
2 minuty temu, MEVEK napisał:

Zachowujecie sie jak by to byla nowa gra a nie dlc :Aloy_cool1:

To dlc będzie większe od wielu małych gier czy indyków na rynku, więc jak najbardziej. Frozen Wilds była bardzo duże.

Opublikowano
2 minuty temu, Rtooj napisał:

To dlc będzie większe od wielu małych gier czy indyków na rynku, więc jak najbardziej. Frozen Wilds była bardzo duże.

Wieksze od GoW DLC 

Spoiler

Mam ma mysli 2 czesc ;)

?  :P

Opublikowano
44 minuty temu, Pavlis napisał:

A Czy dodatek pójdzie jak ściągbnę jeszcze raz darmową wersję z katalogu extra, kupię dodatek i go ściągnę?

Pójdzie.

Opublikowano

@Pavlis jak masz zainstalowaną wersję PS4 to musisz pobrać wersję PS5, dodatek tylko do PS5 jest. Potem w menu głównym powinna być opcja importu sejwa, pewnie trofiki wlecą same.

Opublikowano

A dane, które mam zainstalowane na ps5 z płytki na nic się nie przydadzą? (nie mam już płytki)

Dzięki za pomoc 

Opublikowano

Jeżeli to wersja z PS4 to na nic. Jakby to była wersja PS5 to byś nie musiał ściągać na nowo.

Opublikowano

Szykuje się chyba niespodzianka w podstawce.

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

Wow, ile trofków. Frozen Wilds też w sumie miał sporo (21). 

1 godzinę temu, YETI napisał:

Pójdzie.

Nie musisz ściągać gry od nowa w przypadku jak masz płytkę z PS5 i grę z Extra. Poprzedni patch konsoli (czy tam któryś z poprzednich) naprawił odnawianie licencji. Teraz nie musisz już wkładać płytki jak masz grę z płytki i tą samę wersje gry w Extra (na PS5). 

mapka:

Spoiler

image.thumb.png.7bee027eabc2d46f089a83da7337cad1.png

Opublikowano

Patch notes

Cytat

NEW FEATURES

Introduced new accessibility features, including:

• Enlarging Subtitles
  • Auto-Pickup
  • Color Blindness settings
  • Auto camera
  • Navigation assist in Focus Mode
  • Thalassophobia mode

Additional accessibility features

• Support for Horizon Forbidden West: Burning Shores expansion has been added.
Opublikowano

Auto-pickup? To znaczy, ze Alojka będzie podnosiła wszystko automatycznie bez wciskania przycisku? Jesli tak, to ja to wyłącze. Wole wybierać co chce zebrać. Błogosławieństwem była opcja zbieractwa bez przykucnięcia. :) 

Opublikowano
3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

mapka:

Pokaż ukrytą zawartość

image.thumb.png.7bee027eabc2d46f089a83da7337cad1.png

Mapka 

Spoiler

całkiem spora jak na DLC, super.

Opublikowano

auto pick-up to tylko przy walkach będzie fajnym ułatwieniem. No i przy jeździe na wierzchowcach. 

Opublikowano

Albo jest jakiś glitch albo nie na wszystko działa auto pick-up.

Opublikowano
35 minut temu, messer88 napisał:

Roślinki przecież tak już zbiera z pominięciem animacji. 

Tu chyba chodzi o to że nawet klikać nie będzie trzeba. Aloy zamieni się w kombajn.

Opublikowano

Niektórzy mają błąd, pracują nad tym. Musisz czekać.

Opublikowano

Czekam na plaży Lądowiska Dzziedzictwa, obie rzeczy zainstalowane, farba wybrana, amunicja wyprodukowana, pachy umyte.

Opublikowano

Zazdraszczam wam, że wcześniej nie przelazłem FW i nie zagram od razu w dlc. Ale i tak, wow, no po prostu wow, jaka ta gra niesamowita. Niby "tylko" rozbudowana poprzedniczka, a nie mogłem się dziś oderwać. Nawet nie robię żadnych pobocznych zadań, czy aktywności, jeno główna linia fabularna. Wciągło masakrycznie.

Opublikowano

Naprawili błąd i można ściągać DLC jeżeli ktoś miał z tym problem.