Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mam jakiegoś buga, bo za nic nie chce mi odpalic dodatku, przeinstalowałem grę jak i dlc od nowa, wszystko na 100%, a nie pojawia mi się nawet komunikat z podziękowaniami za zakup dodatku. 

EDIT:

restart konsoli dopiero pomógł, ehhh, 50 minut zmarnowane 

Edytowane przez Kafaresko
Opublikowano

Prawdopodobnie dla Digital Foundry to będzie nowa jakość. Zrobią z tego połgodzinny materiał o niesamowitym wykorzystaniu mocy ps5. A przeciętny gracz zachwyci się jedynie mozliwością nurkowania tego wielkiego ptako-cośtam w głebinach oceanu. Reszta będzie dla niego taka sama jak w podstawce. :)

Opublikowano

Też nie widzę różnic względem podstawki póki co ale też nie spodziewałem się takowych, jak dla mnie to po prostu nie chciało im się już bawić w robienie tego na PS4 i stąd takie tłumaczenia, chociaż możliwe, że później będą jakieś elementy, które PS4 by już nie pociągnęło, np wspominana walka z bossem.

Opublikowano (edytowane)

W trakcie latania czuć różnice, twarze też wg mnie wyglądają jeszcze lepiej, Aloy i tego staruszka. Ogólnie to na wersje full nextgen poczekamy do 3, chociaż to i tak najładniejsza gra na konsole.

Pesymista square się zdziwi jak zobaczy nowe maszyny :)

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano

A nie wiem, nie jest napisane. Ważne ze jest płynnie, i nic się nie rozmazuje przy obrocie kamerą.

Na pewno poprawiono widoczność i właśnie brak tych dziwnych filtrów podczas latania, tu widać różnicę.

Podejrzewam że brak wersji ps4 jest dlatego by to dlc właśnie tak wyglądające wyszło po roku, a nie po 1,5 na obie konsole, jakiś marketing też pewnie w tym jest.

Opublikowano (edytowane)

W nocy grałem dokładnie 4h, liznąłem może 5% mapy, fabularnie zrobiłem 2 misje, nie dopakowałem żadnej broni i nowego stroju, i mam się przejmować jakimiś speedrunnerami :D

Edytowane przez Rtooj
  • beka z typa 1
Opublikowano

Wątek fabularny w dlc mocno nawiązuje/kontynuje podstawkę? Może to być wstęp do następnej części czy raczej osobna historia? Dlc do jedynki w sumie jakby ktoś nie ograł to by nie stracił wiele przed forbidden west więc myślę zapytam.