Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

23 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Mamy to!

Ja grałem wczoraj 22 minuty, wystarczająco, żeby powiedzieć, że to GOTY DLC w tym roku jak dla mnie do tej pory (bo pierwsze, w które grałem xD). Powalczy pewnie z DLC do Xeno 3, DLC do Cyberpunka, jak zadziała i DLC do Eldena, jak wyjdzie w 2023. Ogólnie to rok DLC, w tym roku zapowiadane jest ich wyjątkowo dużo i mięsistych.   

Poniekąd tak jakby sobie odpowiedziałeś - H6 uderzy w portfele na ps5 jak i na ps6, to wydaje się takie oczywiste. :szekle:

BTW - ściągam, przyznam szczerze, że właściwie miałem małą zajawkę, aczkolwiek jak już się pojawiło to z chęcią człowiek przejdzie, bo to jedna z lepszych marek Sony, choć jak dla mnie Guerrilla Games brakuje tego pazura, ostatecznego szlifu w grach ( seria Killzone etc.) 

Edytowane przez Pavlis
11 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

To jest niemożliwe, jak bardzo duża różnica jest między tą grą, a wszystkim innym, co wyszło do tej pory na PS5 (graficznie). Widoczki w DLC to jest pokaz mocy tej poczciwej już konsoli obecnej generacji. Jestem ciekaw, czy trójeczka wyjdzie jeszcze na PS5, czy już na 6stkę. 

Jeśli już pracują nad trójką, a pewnie tak jest, to wyjdzie na PS5. Jeśli chcieliby zrobić jakąś totalną rewolucję w serii, która wymagałaby kolejnej generacji sprzętu, no to wiadomo co. Ale nie sądzę, także prawie na pewno będzie na piąteczkę.

Tymczasem w FW przypomniały mi się wszystkie bolączki, które trapiły część pierwszą: słabe miejscówki Pradawnych, z tym samym nudnym oświetleniem, umowne elementy platformowe, kiepskie kolizje i wiele więcej. Dużo fajnych rzeczy zostało dodanych, ale te podstawowe felery wciąż rażą. 

11 godzin temu, Rtooj napisał:

Pesymista square się zdziwi jak zobaczy nowe maszyny :)

A to niby czemu? Bo dodali 4 nowe do dziennika z czego jedna jest nowa (ale zajebista), druga mogłaby nie istnieć, trzecia to reskin, a czwarta której jeszcze nie odkryłem to albo skan Horusa albo Uśmiercacz z jedynki?

1879d9b6db270-screenshotUrl.thumb.jpg.f7b6e68a68ac8919c25a7849e88de782.jpg

Gra jest przepiękna, lot w chmury i zeskok jak wyżej zapiera dech. Ciężko uwierzyć że takich gier doczekaliśmy.

Mimo źe wszedłem w DLC dopakowany po korek, to takie żaby mogą dać popalić na poziomie hard. Dodatkowo jestem biedny jak mysz kościelna, i muszę szukać złotówek by strzały robić :D

Edytowane przez Rtooj
  • Lubię! 1
31 minut temu, Rtooj napisał:

1879d9b6db270-screenshotUrl.thumb.jpg.f7b6e68a68ac8919c25a7849e88de782.jpg

Gra jest przepiękna, lot w chmury i zeskok jak wyżej zapiera dech. Ciężko uwierzyć że takich gier doczekaliśmy.

A daj spokój, to już jest wręcz trochę przegięcie. Wczoraj w ciągu paru godzin w FW

Spoiler

najpierw wspinałem się na ośnieżone szczyty z panoramą całej okolicy dookoła. Po chwili mroczny las z przepotężnymi drzewami i kroczącym między nimi Żyrafem. Tuż za tym wybrzeże z plażą, na którą trafiłem o zachodzie słońca i dosłownie się rozpłynąłem. Kawałek dalej ruiny jakiejś zarośniętej placówki biologicznej, która zmiotła wszystko, co widziałem w TLoU 2.

Po takich wrażeniach jestem tak nasycony, że aż zapragnąłem odpalić jakąś archaiczną staroć bez grafiki, odpocząć trochę od takich wodotrysków. Ten design, artyzm i grafika, to jest jakiś kosmiczny poziom.

19 minut temu, Square napisał:

Spróbuj na UH :)

Ale niestety w podstawce tego nie zmienili.

Mam rozgrzebane NG+ na UH, więc sobie przejdę później.

Dawno nie umarłem w horizon, dziwny system zapamiętywania, zaczynam od ogniska, materiały zużyte, część zdobytych a część nie. Przeciwnicy żyją. Taki dziwny miszmasz.

Godzinę temu, Rtooj napisał:

Mam rozgrzebane NG+ na UH, więc sobie przejdę później.

Dawno nie umarłem w horizon, dziwny system zapamiętywania, zaczynam od ogniska, materiały zużyte, część zdobytych a część nie. Przeciwnicy żyją. Taki dziwny miszmasz.

To kara za przegraną :D. 

Co do DLC - jest dobrze, bardzo dobrze.