Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Kontynuacja przygody bez samouczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 16 minut temu, Pupcio napisał: Czy mamy GOTY donatello?! Mamy to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 23 minuty temu, Donatello1991 napisał: Mamy to! Ja grałem wczoraj 22 minuty, wystarczająco, żeby powiedzieć, że to GOTY DLC w tym roku jak dla mnie do tej pory (bo pierwsze, w które grałem xD). Powalczy pewnie z DLC do Xeno 3, DLC do Cyberpunka, jak zadziała i DLC do Eldena, jak wyjdzie w 2023. Ogólnie to rok DLC, w tym roku zapowiadane jest ich wyjątkowo dużo i mięsistych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 DLC do Zeldy rozjebie wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Homelander napisał: DLC do Zeldy rozjebie wszystko To raczej 2024 jak już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Pewnie chodzi o rubaszny żart że nowa Zelda to DLC dla BOTW. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 To jest niemożliwe, jak bardzo duża różnica jest między tą grą, a wszystkim innym, co wyszło do tej pory na PS5 (graficznie). Widoczki w DLC to jest pokaz mocy tej poczciwej już konsoli obecnej generacji. Jestem ciekaw, czy trójeczka wyjdzie jeszcze na PS5, czy już na 6stkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Poniekąd tak jakby sobie odpowiedziałeś - H6 uderzy w portfele na ps5 jak i na ps6, to wydaje się takie oczywiste. BTW - ściągam, przyznam szczerze, że właściwie miałem małą zajawkę, aczkolwiek jak już się pojawiło to z chęcią człowiek przejdzie, bo to jedna z lepszych marek Sony, choć jak dla mnie Guerrilla Games brakuje tego pazura, ostatecznego szlifu w grach ( seria Killzone etc.) Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Pavlis Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał: To jest niemożliwe, jak bardzo duża różnica jest między tą grą, a wszystkim innym, co wyszło do tej pory na PS5 (graficznie). Widoczki w DLC to jest pokaz mocy tej poczciwej już konsoli obecnej generacji. Jestem ciekaw, czy trójeczka wyjdzie jeszcze na PS5, czy już na 6stkę. Jeśli już pracują nad trójką, a pewnie tak jest, to wyjdzie na PS5. Jeśli chcieliby zrobić jakąś totalną rewolucję w serii, która wymagałaby kolejnej generacji sprzętu, no to wiadomo co. Ale nie sądzę, także prawie na pewno będzie na piąteczkę. Tymczasem w FW przypomniały mi się wszystkie bolączki, które trapiły część pierwszą: słabe miejscówki Pradawnych, z tym samym nudnym oświetleniem, umowne elementy platformowe, kiepskie kolizje i wiele więcej. Dużo fajnych rzeczy zostało dodanych, ale te podstawowe felery wciąż rażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Kilka screenów, daję w spoiler, bo pewnie wielu chce samemu odkrywać miejscówki. Gram w trybie zrównoważonym, 40hz. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Rtooj napisał: Pesymista square się zdziwi jak zobaczy nowe maszyny A to niby czemu? Bo dodali 4 nowe do dziennika z czego jedna jest nowa (ale zajebista), druga mogłaby nie istnieć, trzecia to reskin, a czwarta której jeszcze nie odkryłem to albo skan Horusa albo Uśmiercacz z jedynki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Square napisał: A to niby czemu? Bo dodali 4 nowe do dziennika z czego jedna jest nowa (ale zajebista), druga mogłaby nie istnieć, trzecia to reskin, a czwarta której jeszcze nie odkryłem to albo skan Horusa albo Uśmiercacz z jedynki? Napisałeś że nie będzie żadnych nowych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Pisałem o lataniu, no ale dali reskin Solarptaka więc niech się liczy, że są dwie nowe maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
AgentTomek1982 46 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Mam podobne odczucia co Square odnośnie nowych maszyn. Fakt, ta jedna jest naprawdę ekstra Spoiler żaba ale resztę sobie chyba odpuścili... Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 716 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 pierwsza gra w którą pogram dla samej grafy xd to wygląda obłędnie po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ten tryb zrównoważony świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Tutaj w miarę zwięźle napisane co nowego w kategorii grafika. Chmury i wielkość świata to główne elementy które miażdzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 A to ta gra nie ma darmowego update? Więc jaki jest sens grać w wersję PS4 na PS5?Np. taki że masz 2 zestawy trofeum na ps4/ps5 i możesz wbić 2 platyny.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 11 minutes ago, Schranz1985 said: Np. taki że masz 2 zestawy trofeum na ps4/ps5 i możesz wbić 2 platyny. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ok ma to sens. Temat pucharów jest mi obcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W końcu zmienili, że ammo stworzone ponad limit idzie do schowka, szkoda, że tak późno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Gra jest przepiękna, lot w chmury i zeskok jak wyżej zapiera dech. Ciężko uwierzyć że takich gier doczekaliśmy. Mimo źe wszedłem w DLC dopakowany po korek, to takie żaby mogą dać popalić na poziomie hard. Dodatkowo jestem biedny jak mysz kościelna, i muszę szukać złotówek by strzały robić Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Rtooj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Spróbuj na UH 25 minut temu, Rtooj napisał: Gra jest przepiękna, lot w chmury i zeskok jak wyżej zapiera dech. Ciężko uwierzyć że takich gier doczekaliśmy. Ale niestety w podstawce tego nie zmienili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 31 minut temu, Rtooj napisał: Gra jest przepiękna, lot w chmury i zeskok jak wyżej zapiera dech. Ciężko uwierzyć że takich gier doczekaliśmy. A daj spokój, to już jest wręcz trochę przegięcie. Wczoraj w ciągu paru godzin w FW Spoiler najpierw wspinałem się na ośnieżone szczyty z panoramą całej okolicy dookoła. Po chwili mroczny las z przepotężnymi drzewami i kroczącym między nimi Żyrafem. Tuż za tym wybrzeże z plażą, na którą trafiłem o zachodzie słońca i dosłownie się rozpłynąłem. Kawałek dalej ruiny jakiejś zarośniętej placówki biologicznej, która zmiotła wszystko, co widziałem w TLoU 2. Po takich wrażeniach jestem tak nasycony, że aż zapragnąłem odpalić jakąś archaiczną staroć bez grafiki, odpocząć trochę od takich wodotrysków. Ten design, artyzm i grafika, to jest jakiś kosmiczny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 19 minut temu, Square napisał: Spróbuj na UH Ale niestety w podstawce tego nie zmienili. Mam rozgrzebane NG+ na UH, więc sobie przejdę później. Dawno nie umarłem w horizon, dziwny system zapamiętywania, zaczynam od ogniska, materiały zużyte, część zdobytych a część nie. Przeciwnicy żyją. Taki dziwny miszmasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Rtooj napisał: Mam rozgrzebane NG+ na UH, więc sobie przejdę później. Dawno nie umarłem w horizon, dziwny system zapamiętywania, zaczynam od ogniska, materiały zużyte, część zdobytych a część nie. Przeciwnicy żyją. Taki dziwny miszmasz. To kara za przegraną :D. Co do DLC - jest dobrze, bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi