Opublikowano 21 kwietnia 20231 r Homoseksualna propaganda jest opcjonalna, można tego na szczescie uniknąć, więc kiedyś się ogra.
Opublikowano 21 kwietnia 20231 r Jak (nie) pokazali tego jak w gierkach ubi, to faktycznie powody do wycia mają. Idioci i ich oburzenie- jak nie z jednej, to drugiej strony.
Opublikowano 21 kwietnia 20231 r Jakby co to Nuroptakiem można wrócić do podstawki i nurkować bez przeszkód.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r 8 godzin temu, walek napisał: Ktos już doszedł do finałowego Boss’a? Walka jest epicka i satysfakcjonujaca jak w starych GoD of War? Można porównać do starcia z Posejdonem czy z Kolosem.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Square polecasz jakieś nowe brońki, coś warto zakupić i ulepszać jako pierwsze?
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Ja ulepszyłem i używałem zwykły łuk, ale niestety nie jest on jakoś lepszy od tego z NG+. Do większości broni w sumie to pasuje, a ulepszenie wymaga części z nowych maszyn i błyszczaka. Jeżeli latasz z wyrzutnią lin to warto wziąć nową.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Wcale nie takie łatwe to dlc, pierwszy Side quest i nowe ptaszory, trochę się z nimi tłukłem na hardzie, a gear mam maks zrobiony ten z podstawki. Sprzętu z NG+ nie mam. Albo się trzeba wdrożyć konkretniej ale dłużej walczyłem niż z 2x Apex mamutami.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Nuroptak ma ten sam poziom co Mumakieł, ale mniej krytycznych komponentów w które można strzelać. Ja na UH się tam nawkurzałem, bo walka z kilkoma maszynami naraz jest bardzo ciężka.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Ile nowych maszyn? W dniu 18.04.2023 o 19:19, Qbon napisał: Mapka Ukryj zawartość całkiem spora jak na DLC, super. Normalnie leci się do niej z tej podstawowej czy tylko quick travel? Bo wygląda jakby nie były połączone
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r 59 minut temu, XM. napisał: Ile nowych maszyn? Normalnie leci się do niej z tej podstawowej czy tylko quick travel? Bo wygląda jakby nie były połączone 4 nowe maszyny. Quick travel między mapami.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Godzinę temu, XM. napisał: Ile nowych maszyn? W rzeczywistości dwie więc trochę słabo. Mapka duża, ale latanie/pływanie sprawia że wydaje się mniejsza. Ogólnie misji mogłoby być więcej, tak jak było we Frozen Wilds.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r W dniu 21.04.2023 o 11:18, Andrei napisał: Jest to chyba pierwszy tytuł z eksluzywnym dodatkiem na PS5. Jestem ciekaw, jak wyglada teraz karta trofeów wersji na PS4? Jeśli ktoś miał 100% zdobycia pucharków, to dalej się to utrzymuje? I czy wyświetla się ten dodatek w karcie trofeów w ogóle? Skoro są dwie wersje gry to jasne, że skoro dodatek dotyczy tylko wersji PS5, lista trofeów z PS4 zostanie nietknięta. Podobnie było np z Goat Simulator, gdzie wersja PS3 nie dostała DLC, a ta z PS4 owszem. 23 godziny temu, Rtooj napisał: Średnia na MC się podnosi, tymczasem użytkownicy: Piękne To o czym on pisze już strasznie mocno rzucało się w oczy w podstawce - niestety spodziewałem się nasilenia wokeizmów w dodatku. Kiedyś kupię na przecenie, jak już uporam się z NG+, żeby samemu się przekonać, jak bardzo przegięli w temacie.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r No teraz to można ubijać maszyny. 2 godziny temu, Wredny napisał: Kiedyś kupię na przecenie, jak już uporam się z NG+, żeby samemu się przekonać, jak bardzo przegięli w temacie. Uwaga, podaje odpowiedź: ani trochę nie przegięli.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Uwierzę, jak sam zobaczę, bo w dzisiejszych czasach, w których mamy tego zatrzęsienie, ludzi dopada znieczulica na takie akcje i przestają zauważać, a ja doskonale pamiętam, jak dużo chujowizny tego typu było w Forbidden West. Ale żeby nie było, nie dlatego zwlekam z zakupem - po prostu lubię zachowywać kolejność i jak już rozgrzebałem NG+ to najpierw chciałbym to dokończyć, zanim odpalę dodatek.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Trochę szkoda że piszecie że mało maszyn, żabka zajebista jest, liczyłem że będzie fajnych nowych. Chyba trzeba będzie zainwestować w jakiś sprzęt do unieruchomienia jak będzie ich więcej.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Całą pierwszą cześć przechodziłem z używaniem lin, w FW jakoś przyjąłem bardziej ofensywną grę, i nie używałem w ogóle, tym bardziej że było ich mało, dali jakieś dodatkowe kanistry, i nie było później wersji legendarnej. W dodatku pierwsze co zrobiłem to kupiłem legendarne liny i staram się ich więcej używać.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Ja tak samo, w podstawce może z 5min użyłem i odstawiłem ale teraz przy dodatku wypróbuję.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Na UH liny są zbawieniem jak każde starcie to minimum kilka maszyn. Jak małe to tam pal licho, ale np trzy Nuroptaki to nie dają czasu na atak.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Czemu Spoiler latanie zdobywamy tak późno? Qmam że DLC ale mogliby dać to wcześniej I jak gra wygląda bardzo ślicznie tak to chyba jest pierwsza gra od Sony gdzie spotykam się z tyloma błędami.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Jedyny błąd jaki ja widziałem to śmiesznie podskakujący naszyjnik sznurowy u tej Sayki.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r 30 minut temu, Szymek napisał: Qmam że DLC ale mogliby dać to wcześniej W NG+ będziesz miał wcześniej Ja w podstawce ogólnie nie miałem bugów. W dodatku na chwilę obecną jedna aktywność się może zbugować i trzeba czekać na łatkę.
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r No bardziej mam na mysli doczytujące się całe obiekty albo maszyny tylko z niebieskimi żyłami, ludki bez głowy. Z poważniejszych rzeczy to raz wpadłem pod mapę przy przesuwaniu skrzyni w placówce Faro. Edytowane 23 kwietnia 20231 r przez Szymek
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Ostatni boss w Burning Shores wyjaśnia, dlaczego dlc trafiło tylko na PS5. Co za epicki moment
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Misji mogłoby być więcej, bo szczerze to oczekiwałem ilości zbliżonej do Frozen Wilds.