Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

tak jak Square pisał, 6 października wychodzi edycja kompletna na PS5, a na PC premiera na początku przyszłego roku 

Ciekaw czy cena samego dlc spadnie, bo chętnie wrócę do tego świata.

Opublikowano

Beka beką, ale Aloy to zdecydowanie jest twarz PlayStation, zaraz obok Nathana Drake'a.
Ostatnio trafiłem na YT na jakąś laskę, ogrywającą Horizon Zero Dawn i złapałem się na tym, że z przyjemnością czasem odpalę do kawki i pooglądam.
Czekam na zwieńczenie trylogii, ale w międzyczasie jeszcze NG+ w Forbidden West i dodatek :wub:

Opublikowano

Powiem więcej mocno z PS się kojarzą Ci bohaterowie umieszczeni w logo z  exclusivami Rachet, Aloy, Returnal, Nathan, GOT, Deakon nawet jak moi znajomi nie mają kontaktu z grami to chociaż kojarzą te postacie z reklamy.

Opublikowano

Eksperci pomóżcie. Otóż nie doczytałem że Burning Shores działa tylko z wersją na ps5.  Nawet jak wybiorę odpowiednią wersję i wczytam save'y z ps4 to jest lipa. Muszę przejść grę od a do z na ps5 czego mi się nie chce robić przynajmniej teraz. Nie wiem czy jest możliwość aby ktoś przesłał mi save z ps5 ? Ewentualnie support zwróci mi kasę jeśli im to zgłoszę?

Opublikowano
20 minut temu, proGrz3chu napisał:

Nawet jak wybiorę odpowiednią wersję i wczytam save'y z ps4 to jest lipa.

Ściągasz wersję PS5 gry i w menu będzie import sejwa z PS4. Wczytujesz go i jeżeli skończyłeś tam fabułę to możesz zacząć BS.

Nie trzeba przechodzić ponownie gry, chyba że zacząłeś NG+ i jesteś w trakcie. Na takim sejwie musisz skończyć podstawkę.

Sejw z normalnej gry będzie gotowy do rozpoczęcia dodatku.

Opublikowano
9 godzin temu, Square napisał:

A masz zaktualizowaną grę? Sprawdź wersję i rozmiar.

W zarządzaniu zawartością widnieje BS?

wszystko jest tak jak napisałeś. W menu głównym dodatek jest oznaczony jako pobrany i zainstalowany.

Save jest zaimportowany z chmury ps+ z ps4, zrobiony po skończonej grze.

Nie wiem, może muszę dłużej poczekać na calla od Sylena, albo udać się w jakieś miejsce ?

• 3 tygodnie później...