GSPdibbler 171 Opublikowano 3 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Plugawy napisał: Niedawno zacząłem i nie chce mi się rozpisywać, ale ogólnie pierwsza część podobała mi się badziej, nawet platyna wpadła, tutaj nie wiem czy dam rade, do końca za to jakoś dojadę. No jest w Hooj nijaka. Ja nie dotrwałem. A jedyneczke nawet splatynowalem jako jedyna grę w swoim portfolio. Edytowane 3 listopada 2023 przez GSPdibbler Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 3 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2023 Ogólnie, jako gra, to na pewno Forbidden West jest częścią lepszą, ale przez najebanie silnych kobiet i facetów-pizd/szumowin, a także przez dużo większe rozmiary świata, też wolę część pierwszą. Choć muszę przyznać, że w temacie historii zaskoczyli mnie pozytywnie, bo myślałem, że już nie ma czego opowiadać z przeszłości, a jednak było ciekawie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 4 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2023 Dwójeczka w kwestii "więcej, lepiej, ładniej" zrobiła to jednak lepiej niż Spider-Man 2. Zrobiłem platynkę, a teraz w SM2 zrobiłem sobie przerwę, bo miałem już trochę dość. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 Da się gdzieś wyłączyć powiadomienia napisów podnoszenia przedmiotów? Wkurwia mnie to, zaśmieca mi tylko huda za każdym razem jak coś podnoszę, a w opcjach nie widzę tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 Da się w ustawieniach HUD, ale nie pamiętam która opcja to konkretnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 Już znalazłem, @Square jeszcze coś polecasz ustawić w opcjach czy zostawić jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 Pytanie co chcesz uzyskać i co już zmieniłeś. Ja mam dynamiczny HUD z kilkoma rzeczami całkowicie wyłączonymi oraz szybką zmianę broni pod L1, reszta raczej domyślnie. Jak chcesz to możesz wyłączyć animacje podnoszenia albo włączyć automatyczne wtedy np. marszczyn czy inne zielska wpadają same. Zawsze sprint jest przydatny w walce, ale ja nie jestem fanem jak nie ma możliwości określenia przy jakim wychyleniu ma się odpalać. Jeszcze jest Easy Loot czyli części maszyn, które normalnie ulegają zniszczeniu razem z maszyną będą dostępne do podniesienia. Wtedy nie trzeba się martwić z ich odrywaniem, ale osobiście tego nie polecam. Aby to włączyć trzeba poziom trudności ustawić na Custom, chyba, że grasz na Story wtedy jest to zawsze aktywne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 Nie no, gram na trudnym, aż tak gry nie będę ułatwiał. W jedynce to chyba przeszedłem na bardzo trudnym, platynę też zrobiona, więc fabularnie to ogarnę gierkę spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 No osobiście uważam, że granie poniżej hard mija się z celem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 26 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2023 Sam do jednego wyzwania podniosłem poziom, bo inaczej robostworek za szybko padał i nie dało się tego zrobić. Problemem wtedy są niektórzy ludzcy przeciwnicy co potrafią sporo hp zabrać jednym hitem. Ale pozatym jest wszystko do ogarnięcia na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 27 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2023 Widma potrafią być wymagające na normalu lub powyżej. Ale w HFW poniżej normal nie powinno się schodzić, dużo się wtedy traci, zwłaszcza podczas walk z gromoszczękami i innymi dużymi stworami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 3 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2023 Kurde, mam wrażenie, że drzewko umiejętności w Zero Dawn było jakoś lepiej zrobione, a tutaj to podzielone tak dziwnie i średnio czuć jakiś potencjał Aloy. Albo mi się wydaje, albo po prostu już średnio pamiętam jak było w pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 3 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2023 (edytowane) Większość idzie w te umiejki, które trzeba zmieniać. Sam potem ładowałem te punkty po kolei, byle całe drzewka zapełnić. Z większości nigdy nie skorzystałem. Edytowane 3 grudnia 2023 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 3 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2023 Sporo skilli z HZD tutaj masz dostępnych od razu, reszta jest ta sama bądź bardzo zbliżona. Z nowości to masz ataki wręcz, przypływy odwagi i techniki broni. Ogólnie skille są lepsze tutaj, ale sporo bonusów jest rozbite na dwa osobne w drzewku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 8 stycznia Udostępnij Opublikowano 8 stycznia Ktoś tu czeka na wersję PC? Kilka ujęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 8 stycznia Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 13 minut temu, Square napisał: Ktoś tu czeka na wersję PC? Kilka ujęć. Ja chętnie ogram ale nie wiem czy na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 8 stycznia Udostępnij Opublikowano 8 stycznia Ciekawe czy będzie potem patch pod Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 8 stycznia Udostępnij Opublikowano 8 stycznia Na pewno będzie. Przy PS4 Pro patchowali nawet gry które wyszły pół roku po premierze PS4. Tutaj pewnie tryb 30 FPS podbiją do 60 i ewentualnie zrobią jakiś mega dopakowany graficznie działający w 30/40 FPSach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 8 stycznia Udostępnij Opublikowano 8 stycznia I cyk kolejne 100+ godzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano 8 stycznia Udostępnij Opublikowano 8 stycznia Ma być early 2024 a nadal nie podali daty premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 10 stycznia Udostępnij Opublikowano 10 stycznia Jakoś tutaj nie mam parcia na drugi run. Zrobiłem platynę, natrzaskałem album fotek i wystarczy. Pewnie niedługo po wypuszczeniu na PC, ogłoszą trójkę. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
dziadek_mruz 1 Opublikowano 14 stycznia Udostępnij Opublikowano 14 stycznia Witam. Dziwna akcja. Tak po prostu mam brak możliwości szybkiej podróży. Przy ogniskach i przez pakiet. Nie jestem w trakcie jakiejś misji. Cały czas na mapie R2 nie aktywne i komunikat : brak możliwości szybkiej podroży . Może ktoś miał już taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 14 stycznia Udostępnij Opublikowano 14 stycznia A nie jesteś w trakcie jakiejś walki przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 14 stycznia Udostępnij Opublikowano 14 stycznia Tak samo jest jak jest wróg w pobliżu, który jest zaalarmowany. Chyba, ze to bug. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 14 stycznia Udostępnij Opublikowano 14 stycznia Spróbuj się przenieść do Bazy, to chyba działa w każdym momencie i jest za free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi