Opublikowano 16 stycznia 20241 r Nie działa nawet do bazy. Jak jestem na mapie to R2 mam takie mega szare / nieaktywne. Dziwna akcja, nawet z ogniska do ogniska komunikat: w tej chwili szybka podróż niedostępna. Dosyć uciążliwe przy tych rozmiarach świata.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Mi to wygląda na dziwny bug. Spróbuj wczytać wcześniejszy save i tak sprawdzić. Ewentualnie reinstal gry. Edytowane 17 stycznia 20241 r przez PiotrekP
Opublikowano 17 stycznia 20241 r W dniu 16.01.2024 o 13:48, dziadek_mruz napisał: Nie działa nawet do bazy. Jak jestem na mapie to R2 mam takie mega szare / nieaktywne. Dziwna akcja, nawet z ogniska do ogniska komunikat: w tej chwili szybka podróż niedostępna. Dosyć uciążliwe przy tych rozmiarach świata.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Uciążliwy bug. Ja mam nieco inny permanentny, mianowicie po każdej śmierci i respawnie Aloy mówi "Czas zebrać jajka". Jak mnie to wkurvia jak czasem ginę kilka razy pod rząd, to głowa mała. Czas zebrać jajka i czas zebrać jajka, na okrągło A czemu tak mówi? Ano jest to związane z pewnym, bardzo zresztą prostym zadaniem pobocznym. U mnie, w głowie Alohy zadanie to trwa najwyraźniej wiecznie i jest to jej pierwsza myśl po powrocie do żywych. No ale lepiej tak niż nie mieć szybkiej podróży.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Dobrze że [ ] nie miał tego buga. 400h na ultra, ultra hard (pewno trochę tych śmierci było) z „czas zebrać jajka”
Opublikowano 17 stycznia 20241 r 49 minut temu, balon napisał: Dobrze że [ ] nie miał tego buga. 400h na ultra, ultra hard (pewno trochę tych śmierci było) z „czas zebrać jajka” No ja właśnie na ultra hard jadę. Czysty new game i do tego chcę zrobić wszystko na 100%, czyli choćby tereny łowieckie, gdzie powtarzać będzie się je na potęgę. Już się boję, że ta jajka Alohy odbiją mi się na zawsze na psychice.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Ciekaw jestem jak wygląda na ultra hard te walki na arenie co są te fale maszyn
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Wyzwania na Arenie na UH są miejscami łatwiejsze, bo jest boost do obrażeń z tego co kojarzę.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Ja robiłem wszystkie na VH i UH, na niższych poziomach też coś porobiłem. Jakieś wyniki tu wrzucałem, ale jak to przy takich czasówkach, najlepsze są robione sposobem.
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 21 marzec na PC https://blog.playstation.com/2024/01/25/horizon-forbidden-west-complete-edition-comes-to-pc-on-march-21/
Opublikowano 25 stycznia 20241 r Dzień przed Dragons Dogma 2, czyli dead on arrival tak samo jak na Ps5 pomiędzy DL2 i Elden Ringiem Czemu Sony to sobie robi?! XD
Opublikowano 18 lutego 20241 r Szybko te dwa dwa lata zleciały, pamiętam jakby to było wczoraj gdy zaczynałem.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Świetna to była przygoda. Platynka też wleciała i poza jednym dzbankiem dobrze się robiło. No i ta zieleń i lasy na zachodzie mapy.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Ten za wyzwania na arenach. Co prawda było tylko jedno wyzwanie w Cierniowym bagnie. Rok temu tu o tym pisałem.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Ja zacząłem sobie ng+ i kurde. Jak to przezajebiscie wygląda na nowym oledziku. No i ta gra ma ten klimacik więc pewnie przejdę sobie jeszcze raz. @Square 998h?
Opublikowano 18 lutego 20241 r Patrząc na ewolucję serii to trzecia część może być opus magnum. Porównując skok wizualny jaki jest między death stranding 1 a 2 to uwolnienie się od poprzedniej generacji i talent twórców może być czymś nieprawdopodobnym dla graczy. Fabuła będzie na pewno conajmniej zadowalająca, gameplay to najwyższa półka a będzie tylko lepiej, wszystko zostanie dopakowane, szykuje się gra bezbłędna. Byłoby miło gdybyśmuy w 2025 poznali datę premiery i żeby był to 2026 najpóźniej.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Także latając na ptaszorze widać podmiankę/doczytywanie tekstur roślin. Głównie te czerwone pola obok osady na satelitach.
Opublikowano 18 lutego 20241 r 5 godzin temu, Rtooj napisał: Patrząc na ewolucję serii to trzecia część może być opus magnum. Porównując skok wizualny jaki jest między death stranding 1 a 2 to uwolnienie się od poprzedniej generacji i talent twórców może być czymś nieprawdopodobnym dla graczy. Fabuła będzie na pewno conajmniej zadowalająca, gameplay to najwyższa półka a będzie tylko lepiej, wszystko zostanie dopakowane, szykuje się gra bezbłędna. Byłoby miło gdybyśmuy w 2025 poznali datę premiery i żeby był to 2026 najpóźniej. Może jeszcze nie Horizon 3, ale polecam obadać jak Decima będzie wyglądać w UW na jakimś mocnym monitorku 21, albo najlepiej 34:9 na najnowszej grafice pod koniec marca :). To będzie orgazm wizualny.