PiotrekP 1 724 Opublikowano 19 lutego Udostępnij Opublikowano 19 lutego I tak dobrze że dodali to auto zbieranie i przenoszenie do kufra zasobów. Biegniesz przez jagody czy tam drzewka i samo ci do kieszeni wpada. Co nie zmienia faktu że i tak trochę tego za dużo jest- tzn części maszyn do craftingu. Mi tego pełno w skrzyni leży i oprócz tego co można tylko shandlować to nic nie sprzedawałem, bo okruchów zawsze wystarczało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 lutego Udostępnij Opublikowano 19 lutego imo mogliby zmienić scenarzystów albo zatrudnić nowych żeby pomogli. poziomem scenariusza, dialogów i postaci horizon mocno odstaje od innych flagowców sony, jak tlou czy gowy. teoretycznie fajnie, że mieli ambicje i wrzucili model budowania relacji z towarzyszami na wzór tego z mass effectów ale nie jest to dobrze napisane. nad alojką też mogliby popracować. w jedynce ta postać była trochę mniej jednoznaczna i rozwijała się na przestrzeni historii ale w dwójce mocno zahacza o archetyp marry sue - wszystko wie, wszystko potrafi i niemal dla każdego jest wzorem do naśladowania. jej biegłość w posługiwaniu się technologią jest wręcz niewiarygodna zwłaszcza biorąc pod uwagę, że zaczynała z poziomu jaskiniowca. aż prosi się, żeby dali opcję łapania się dinków jak w monster hunter. Cytat I tak dobrze że dodali to auto zbieranie gdyby tego nie było to ojessssu. chyba dali to w patchu co nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 5 marca Udostępnij Opublikowano 5 marca Wymagania PC jeżeli ktoś jest zainteresowany https://blog.playstation.com/2024/03/05/horizon-forbidden-west-complete-edition-pc-specifications-revealed-out-march-21/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 5 marca Udostępnij Opublikowano 5 marca Będzie day 1 i kolejne przejście na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 5 marca Udostępnij Opublikowano 5 marca Musiałbym mieć dobrego PC aby w ogóle to brać pod uwagę. Kolejne przejście wleci w tym roku, kusiło już zacząć, ale ostatecznie zrobiłem sobie tylko tutorial. No i dwa razy Burning Shores już pękło w styczniu i lutym i teraz skupiam się na zaległościach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 7 marca Udostępnij Opublikowano 7 marca To ensure the game runs on a wide variety of PC hardware, including portable gaming devices, we've included graphics presets ranging from very low to very high. This allows gamers with the latest hardware to push their systems, while also providing a great experience on less powerful PCs Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 11 marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca Kilka tygodni temu skończyłem tę grę i bardzo, ale to bardzo mi się podobała. Zgadzam się z tym, co w lutym napisał w tym temacie Rtooj. Jeżeli Guerrilla Games utrzyma tę tendencję zwyżkową, i nie przekombinują przy tym, to Hori 3 będzie Zero Dawn nie znalazło się w top moich ulubionych gier w 2017r. ale grało mi się dobrze w ten tytuł. Momentami bardzo dobrze. No i prezentowała się zjawiskowo. Forbidden West natomiast jest w każdym aspekcie lepsza. No i JAK TO WYGLĄDA. Na gomoszczęka, ja zdaje sobie sprawę z tego, że nie każdy jest artystą - zdolniachą - specjalistą - rzemieślnikiem, ale po ograniu Horizon II, jak włączy się sporo innych gier, a tam, przy grafice kilka rzędów gorszej masz w trybie wydajności 1080p w 60 k/s, które jeszcze spadają do okolic 40, to Samą Alojkę też bardziej polubiłem niż w poprzedniczce. Bardzo dobra pozycja. Bawiłem się przednio. Za jakiś czas kupię dodatek i powrócę do tego imponującego świata. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca Gierka wizualnie nadal bardzo mocno dowozi. A jak się pobawimy obiektywem w trybie foto, to detale na przybliżeniach . No i osobiście uwielbiam Alojke w tym outficie: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca W nowej części to niech się ogarną z broniami, aby było mniej ale lepiej wykorzystujące potencjał bojowy, bo teraz to przesadzili z różnorodnością z czego połowy i tak ich nie użyjesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca Wolałem kwestię łuków rozwiązaną w jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca Przestańcie kusić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca 3 łuki i rozdzielone między nich strzały. Np te potężne powolne łuki do strzał ogniowych/kwasowych/itp. Zostawić ich ulepszanie i dodać kosmetykę. I byłoby git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca 6 godzin temu, PiotrekP napisał: Gierka wizualnie nadal bardzo mocno dowozi. A jak się pobawimy obiektywem w trybie foto, to detale na przybliżeniach . No i osobiście uwielbiam Alojke w tym outficie: Też uwielbiam ten strój - liczę, że w Horizon 3 pójdą z kustomizacją postaci jeszcze dalej i będzie można ubierać osobno tors, spodnie, buty, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca @Snake_Plissken zwłaszcza w tej kolorystyce ten strój świetnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 11 marca Udostępnij Opublikowano 11 marca Ja tam wolę czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca Nikt z PCMR nie ogrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 598 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca Oni tam grają tylko w Palworlda i Minecrafta z odbiciami. Czy widziałeś by ktoś w temacie Returnal skończył grę po premierze PC? Były trzy pytania o to czy chodzi na Decku 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca 15 minut temu, Rtooj napisał: Oni tam grają tylko w Palworlda i Minecrafta z odbiciami. Czy widziałeś by ktoś w temacie Returnal skończył grę po premierze PC? Były trzy pytania o to czy chodzi na Decku qrwa magicy Premiera jest chyba dzisiaj dopiero. No ciekawe, jak z tym deckiem, może locked 30 pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca 21 minut temu, Rtooj napisał: Oni tam grają tylko w Palworlda i Minecrafta z odbiciami. Czy widziałeś by ktoś w temacie Returnal skończył grę po premierze PC? Były trzy pytania o to czy chodzi na Decku Znów nie poznała się branża/ludzie poza bańką PlayStation? Klasyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca 33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Nikt z PCMR nie ogrywa? Nie, jedynka mnie wymęczyła okrutnie po sześciu godzinach. Może zrobi się kiedyś trzecie podejście, ale na razie poza klawą grafiką to nie bardzo ten Horizon ciągnie do siebie czymkolwiek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca direct storage master race @tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca No w jedynkę, pomijając te wszystkie ubiszrotowe aktywności i poboczne questy, lecąc tylko fabułę, grało się całkiem fajnie. Walka z maszynami, grafika, nadrabiały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Premiera jest chyba dzisiaj dopiero. O 16:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 21 marca Udostępnij Opublikowano 21 marca Teraz, tjery napisał: No w jedynkę, pomijając te wszystkie ubiszrotowe aktywności i poboczne questy, lecąc tylko fabułę, grało się całkiem fajnie. Walka z maszynami, grafika, nadrabiały. No wielu na forumku się gra podobała, a są nawet ludzie co grali 1000h :). Co do portu, to widać jest świetny, Nixxes to jednak pierwsza liga pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi