giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Zagrałem kilka partii ale się zniechęciłem. Fajnie jakby figury były bardziej dopracowane i czytelne. Zasady też mnie jakoś nie wciągnęły. Przy Gwincie to to nie stało. Przed odstawieniem tytułu i oczekiwaniem na DLC zostało mi kilka upów do ulubionej zbroi i kilku broni. Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Ta minigre zostawiam na koniec, wole ukończyć rzeczy wpierw Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Odnośnie Napadu to jeżeli chcecie zagrać Spoiler z Erendem to zróbcie to zanim skończycie grę. Cytuj
Rtooj 1 630 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 59 minut temu, Square napisał: Odnośnie Napadu to jeżeli chcecie zagrać Pokaż ukrytą zawartość z Erendem to zróbcie to zanim skończycie grę. Jak jestem przed ostatnią misją (ognisko na plaży) to wystarczy w sumie ze przejdę ja na osobnym save'ie i wrócę do save'a przed prawda? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 No jak zrobisz osobny zapis to tak, jak nie to później już nie zagrasz. Cytuj
Rtooj 1 630 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Dzięki za informację, nie podobają mi się takie zagrywki, jak mają Spoiler ukatrupić Elronda albo wysłać go w kosmos to powinno być info przy ognisku. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 1 godzinę temu, Square napisał: Odnośnie Napadu to jeżeli chcecie zagrać Ukryj zawartość z Erendem to zróbcie to zanim skończycie grę. Czyli tej ostatniej partii nie da rady po finale? Ehh, kiedy new game+? Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Właśnie ukończyłem główny wątek Spoiler Ciekawe, czy dla Was też zakończenie pozostawia otwartą furtkę dla trzeciej części Można by ją roboczo nazwać Horizon: Nemezis i pozostaje kilka aktywności pobocznych do zrobienia, aby wbić Gra zdecydowanie jest tego warta 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Przecież to oczywiste, że tak. 9 minut temu, Kafaresko napisał: Czyli tej ostatniej partii nie da rady po finale? Ehh, kiedy new game+? Przez ostatnią partię masz na myśli poziom mistrzowski? Ja całkowicie przegapiłem granie z nim więc nie wiem co tam było dostępne. W HZD NG+ został dodany po ok 5 miesiącach, może tutaj będzie podobnie. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 6 minut temu, Square napisał: Tak. A tak przy okazji, gdzie najlepiej szukać alf? Całkiem na zachodzie przy moście czy są jeszcze jakieś miejscówki? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Zależy jakiej maszyny szukasz. Najprościej udać się do schronienia, przestawić czas na noc i wtedy do siedliska maszyny. Alfy mogą się pojawić też za dnia, ale w nocy są w zasadzie gwarantowane. 1 Cytuj
kiseki 776 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Ile wam zajęła platyna? Na jakimś fanpejdżu koleś wrzucił czas 27 godzin, w których splatynował i mówi, że trochę krótka ta gra. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Easy (nawet normal) + tylko fabuła + pojedyncze aktywności = 25-30h do zrobienia. Ale to bezsens. U mnie około 60 godzin wg licznika gry. Cytuj
kiseki 776 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 1 minutę temu, giger_andrus napisał: Easy (nawet normal) + tylko fabuła + pojedyncze aktywności = 25-30h do zrobienia. Rozumiem, tylko poza tymi rzeczami do platyny wciąż daleko. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Właśnie poza tymi rzeczami niewiele zostaje bo sporo zrobisz "po drodze". 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Najdłuższa aktywność do platyny to misje dla kompanów i kontrakty na złom, cała reszta wpada w zasadzie sama. Jak chcesz to w te 30 godzin zrobisz wszystko co potrzebne na Fabularnym poziomie trudności, tylko, że dla mnie zabijanie maszyn jednym strzałem nie jest satysfakcjonujące. 2 Cytuj
Rtooj 1 630 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Nie wiem co ze mną jest nie tak, mam 96h i 65% gry ;] czasami ginę, ale przyznam że nie potrafię przebiec przez nowe lokacje bez rozglądania się, nie po to ktoś robił te krajobrazy bym biegł do znacznika i to jeszcze na wierzchowcu. Spodziewam się że na koniec będzie drugie tyle. Ale jutro powrót króla wiec mała przerwa po skończeniu fabuły będzie. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Lubię jeździć tutaj jak w 1 praktycznie z buta chodziłem wszędzie. A właśnie czy w ZD jak się ulepszało stroje to czasem nie zmieniał się ich wygląd? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Na wskaźnik procentowy składa się sporo rzeczy jak wszystkie misje, warianty maszyn, znajdźki itp. Więc może szybko podskoczyć w zależności co ci zostało do zrobienia. 1 minutę temu, messer88 napisał: A właśnie czy w ZD jak się ulepszało stroje to czasem nie zmieniał się ich wygląd? Jak kupowałeś lepsze wersje strojów to one wyglądały inaczej, tutaj jest podobnie plus każdy strój można ulepszyć. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 no ale jak ulepszam np z lvl 2 na 3 to tutaj nic się nie zmienia w stroju, a w ZD pamiętam że chyba dochodziły wtedy jakieś elementy i długo tam miałem jakiś słaby z początku bo mi się wizualnie podobał bez ulepszeń. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 No to mówię, że wyższe wersje w HZD wyglądały inaczej, bardziej dopakowane jak np więcej płyt maszyn. Tutaj wyższe wersję też się jakoś różnią, ale głównie z tego powodu, że mają więcej statystyk i inne skille, przez to często nie porównuje się tych samych wizualnie strojów, bo są w innej kategorii. Samo ulepszenie stroju na poziom np 3 nie ma wpływu na wygląd. Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Ja mam nawalone 65h jak to pisze i jeszcze z conajmniej kilka misji glownych. Pieknie dobije do setki. W ogole nie zwracam uwagi na liczniki i misje. Ide sciezka glowna skrecajac co jakis czas do pobliskich aktywnosci. Nie wiem jak mozna sobie tak psuc rozrywke. 2 Cytuj
aph 155 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Tak samo, spokojnie z 80h będzie już i do końca daleko. Ale to dobrze, nie chcę szybko kończyć tej przygody. Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 8 godzin temu, kiseki napisał: Ile wam zajęła platyna? Na jakimś fanpejdżu koleś wrzucił czas 27 godzin, w których splatynował i mówi, że trochę krótka ta gra. Musisz brać pod uwagę, że może to być koleś z gatunku tych, co lubią koloryzować, bo takich wśród chwalących się platynami jest sporo. Zawsze "trudność 1/10" i jakiś zaniżony czas, żeby rozdziawione buźki zgarnąć w reakcjach. Wiadomo, że na easy i sam wątek główny, byle szybciej to da radę zmieścić się w tych ramach, ale wtedy trzeba być atencyjnym debilem, żeby pisać takie dyrdymały, skoro celowo olał połowę zawartości. 3 Cytuj
Rtooj 1 630 Opublikowano 22 marca 2022 Opublikowano 22 marca 2022 Skończyłem Spoiler Ciekawe co będzie w potencjalnym DLC? - hefajstos runda 2 z nowymi maszynami? - wyprawa za ocean do Quan? - spin off i co się działo na Syriuszu? - a może jednak Nemezis i kończymy sagę? Frozen Wilds jednak był dosyć obszerny powierzchniowo i fabularnie. 68%, gra w zasadzie bez wad. Wszystkie oceny poniżej 9/10 są nieuzasadnione. No ale są wariaci którzy nawet pisali że 1 część lepsza ;] Jeżeli tak wygląda cross-gen to kolejna.. nawet nie wiem co tu poprawić, 60/4k+brak doczytywania? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi