Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dopiero miałem okazję odpalić po patchu naprawiającym 60fps. O MATKO.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Ja po patchu trafilem na teren zamkniety i nie da sie do niego ani wejsc ani wleciec. Wyskakuje wielki napis ze miejscowka jest zablonowana wysle namiar jak wroce do domu bo to jest na otwartej przestrzeni na mapie normalnie a nie gdzies poza nia. Dziwna sprawa.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 55 minut temu, MEVEK napisał: Ja po patchu trafilem na teren zamkniety i nie da sie do niego ani wejsc ani wleciec. Wyskakuje wielki napis ze miejscowka jest zablonowana wysle namiar jak wroce do domu bo to jest na otwartej przestrzeni na mapie normalnie a nie gdzies poza nia. Dziwna sprawa. Pewnie chodzi o obszar z ostatniej misji w południowej części środka mapy
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 30 minut temu, Kafaresko napisał: Pewnie chodzi o obszar z ostatniej misji w południowej części środka mapy Właśnie ze nie: północno środkowa cześć mapy.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Jestem w trakcie czyszczenia mapy ze znacznikow to sie okaze, jezeli jest taka mozliwosc.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Nie, tam się po prostu odpala komunikat wcześniej, można jeszcze na górę wejść zanim cofnie.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Mowie jak jest. Do miejscowki nie mozna wejsc. Probujac przejsc w glab terenu napotykasz niewidzialna sciane o ten napis ze miejscowka jest niedostepna.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Chyba platyna odpada, nie wiem kto wymyślił te combosy. Z 20 razy próbowałem nieprzerwane przełamanie i mam dość gierki na co najmniej kilka dni
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Możesz zawsze obniżyć poziom trudności. Które to wyzwanie jest dokładnie?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dla mnie jedno bylo dosc wymagajace. Z przelamaniem gardy goscia z tarcza, gdzie do okola bronilo go jeszcze kilku lucznikow. Samo przelamanie bylo dosc trudne, bo gosc paruje zwykle ataki, a wyzwanie jest na czas. Trzeba dobrze mieszac ataki silne, szybkie + ataki z dystansu.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Też się z tym męczyłem kląc jak szewc. Chyba za 50tym którymś razem się udało W każdej beczce miodu musi być łyżka dziegciu niestety..
Opublikowano 13 czerwca 20222 l 18 godzin temu, Square napisał: Możesz zawsze obniżyć poziom trudności. Które to wyzwanie jest dokładnie? Te z 4:40 Edytowane 13 czerwca 20222 l przez grabipl
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Taki pro tip, Półksiężyc możesz robić w dowolnym momencie, więc np. w tym filmiku koleś wciska R1 dopiero po tym jak zrobi całe kombo (nie trafiając tym ciosem), a najlepiej jest wcisnąć i przytrzymać R1 jeszcze w trakcie animacji poprzedniego ciosu i tak powinno się wykonać to wyzwanie. Identyczne jest w następnej wiosce gdzie trzeba wykonać Półksiężyc po naładowanym ciosie i przejść do Destruktora. Polecam pobawić się łączeniem kombosów np robiąc R1-R1-pauza-R1-R1 -> Półksiężyc -> Destruktor -> Półksiężyc -> R1-R2(dowolna wersja). Po prostu przytrzymujesz R1 w ostatnim ciosie aby od razu móc wykonać Półksiężyc
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Jak robiłem te kombosy to miałem wrażenie jakby niektóre były źle „zgrane”. Ale ogólnie poszło szybko.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l No te kombosy to od strzała wchodzą w zasadzie, pokonanie mistrzów areny może być wyzwaniem na wyższym poziomie trudności. Wczoraj robiłem to w Bastionie na UH i musiałem powtórzyć kilkanaście razy. W zwykłej grze zawsze ma się podstawowy strój w tych starciach, ale w NG+ można używać np. tego pod melee (nie wiem czy rzeczywiście ma jego staty, czy tylko wizualna zmiana) więc warto zmienić przed walką.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Po prawilnym pathu wkoncu zakupilem... Po pierwszych 5 minutach jedyne co moge powiedziec to ja p#%#&#$e.Jak pomysle o ludkach co twierdzą że graficznie to porywnywalne do starego horizona to masakra.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Właśnie włączyłem na oledziku, przecież to jest potężny nextgen i to w performance.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Poczekajcie aż zajdziecie na zachód, tam to graficy Guerrilla wrzucili chyba szósty bieg. Czasami przejście z punktu a do b zajmuje cholernie dużo czasu, bo stoimy w miejscu i podziwiany lokacje.