Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja po patchu trafilem na teren zamkniety i nie da sie do niego ani wejsc ani wleciec.  Wyskakuje wielki napis ze miejscowka jest zablonowana :philosoraptor:  wysle namiar jak wroce do domu bo to jest na otwartej przestrzeni na mapie normalnie a nie gdzies poza nia. Dziwna sprawa.

Opublikowano
55 minut temu, MEVEK napisał:

Ja po patchu trafilem na teren zamkniety i nie da sie do niego ani wejsc ani wleciec.  Wyskakuje wielki napis ze miejscowka jest zablonowana :philosoraptor:  wysle namiar jak wroce do domu bo to jest na otwartej przestrzeni na mapie normalnie a nie gdzies poza nia. Dziwna sprawa.

Pewnie chodzi o obszar z ostatniej misji w południowej części środka mapy 

Opublikowano
30 minut temu, Kafaresko napisał:

Pewnie chodzi o obszar z ostatniej misji w południowej części środka mapy 

Właśnie ze nie: północno środkowa cześć mapy.

FVEM6leXoAE145R?format=jpg&name=4096x409

FVEM9I8XEAEmZBW?format=jpg&name=4096x409

Opublikowano

Dla mnie jedno bylo dosc wymagajace. Z przelamaniem gardy goscia z tarcza, gdzie do okola bronilo go jeszcze kilku lucznikow. Samo przelamanie bylo dosc trudne, bo gosc paruje zwykle ataki, a wyzwanie jest na czas. Trzeba dobrze mieszac ataki silne, szybkie + ataki z dystansu.

Opublikowano

Taki pro tip, Półksiężyc możesz robić w dowolnym momencie, więc np. w tym filmiku koleś wciska R1 dopiero po tym jak zrobi całe kombo (nie trafiając tym ciosem), a najlepiej jest wcisnąć i przytrzymać R1 jeszcze w trakcie animacji poprzedniego ciosu i tak powinno się wykonać to wyzwanie. Identyczne jest w następnej wiosce gdzie trzeba wykonać Półksiężyc po naładowanym ciosie i przejść do Destruktora.

Polecam pobawić się łączeniem kombosów np robiąc R1-R1-pauza-R1-R1 -> Półksiężyc -> Destruktor -> Półksiężyc -> R1-R2(dowolna wersja). Po prostu przytrzymujesz R1 w ostatnim ciosie aby od razu móc wykonać Półksiężyc

• Plusik 1
Opublikowano

No te kombosy to od strzała wchodzą w zasadzie, pokonanie mistrzów areny może być wyzwaniem na wyższym poziomie trudności. Wczoraj robiłem to w Bastionie na UH i musiałem powtórzyć kilkanaście razy. W zwykłej grze zawsze ma się podstawowy strój w tych starciach, ale w NG+ można używać np. tego pod melee (nie wiem czy rzeczywiście ma jego staty, czy tylko wizualna zmiana) więc warto zmienić przed walką.

Opublikowano

Po prawilnym pathu wkoncu zakupilem... Po pierwszych 5 minutach jedyne co moge powiedziec to ja p#%#&#$e.Jak pomysle o ludkach co twierdzą że graficznie to porywnywalne do starego horizona to masakra. 

Opublikowano

Poczekajcie aż zajdziecie na zachód, tam to graficy Guerrilla wrzucili chyba szósty bieg. Czasami przejście z punktu a do b zajmuje cholernie dużo czasu, bo stoimy w miejscu i podziwiany lokacje.