Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Patrząc na jej wyjątkową urodę myślę, że nie może liczyć na wiele, a dla mnie to szansa. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 46 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Chce Alojkę od początku poprowadzić pod walkę wręcz No to bierzesz pierwszy skill i potem kolejny który się z nim łączy aż nie odblokujesz wszystkiego co chcesz. Pierwsze skille kosztują 1 punkt, gdzieś tak od połowy drzewka 2 punkty. Przypływ odwagi odblokuje się jak kupisz trzy skille wokół, potem ulepszenie na drugi i trzeci poziom odpowiednio 3 i 5 punktów. Ogólnie w każdym drzewku masz po dwa skille dające ten sam bonus plus nowe umiejętności czy techniki. Jakby co to można zresetować drzewka jeżeli chcesz coś zmienić. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 1 minutę temu, Square napisał: No to bierzesz pierwszy skill i potem kolejny który się z nim łączy aż nie odblokujesz wszystkiego co chcesz. Pierwsze skille kosztują 1 punkt, gdzieś tak od połowy drzewka 2 punkty. Przypływ odwagi odblokuje się jak kupisz trzy skille wokół, potem ulepszenie na drugi i trzeci poziom odpowiednio 3 i 5 punktów. Ogólnie w każdym drzewku masz po dwa skille dające ten sam bonus plus nowe umiejętności czy techniki. Jakby co to można zresetować drzewka jeżeli chcesz coś zmienić. Pierwsze drzewko od lewej było zablokowane, to jest całe clou mojego posta. nvm, wyskoczy w grze, a i pewnie można zrobić respec Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Jak miałeś zablokowane to wszystkie, a nie tylko jedno. Nie pamiętam czy drzewka są dostępne od razu jak dostaniesz pierwszy punkt czy dopiero po tutorialu. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Gra w pudełku ps4 ma darmowy upgrade do wersji ps5? Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 2 minuty temu, creatinfreak napisał: Gra w pudełku ps4 ma darmowy upgrade do wersji ps5? Tak Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 10 godzin temu, Square napisał: Jak miałeś zablokowane to wszystkie, a nie tylko jedno. Nie pamiętam czy drzewka są dostępne od razu jak dostaniesz pierwszy punkt czy dopiero po tutorialu. Dostępne są wszystkie oprócz warriora. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 To nie wiem, może jakiś dziwny błąd, bo ja od razu pakowałem wszystko w drzewko Wojowniczki. Tutorial przeszedłeś? Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 11 minut temu, Square napisał: To nie wiem, może jakiś dziwny błąd, bo ja od razu pakowałem wszystko w drzewko Wojowniczki. Tutorial przeszedłeś? Chyba tak, jestem dosłownie po Spoiler zabiciu węża, pojechaliśmy z Varlem do Meridian Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Ok, tam się dostaje nową włócznie więc pewnie wtedy będziesz mógł iść w drzewko Wojowniczki. 1 Cytuj
niunias101 15 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 Czynię właśnie przygotowania pod nową grę + i maksuje sobie legendarne bronie i ubiory. Kojarzy ktoś z Was gdzie można kupić najlepsze zwoje do broni/ubiorów ? I czy legendarną płytę grynszpanu można znaleźć tylko w jaskiniach? Zrobiłem wszystkie, ale brakuje mi jeszcze 2 zeby ulepszyć taką jedną broń. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 Sprawdź Cierniowe Bagno i Lądowanie Dziedzictwa, ogólnie odwiedź większość wiosek, bo różne rzeczy można kupić u różnych. Ustaw sobie zlecenie to będzie na mapce zaznaczone gdzie jest płyta czy inny składnik. 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 Dobra 21h za mną. Tak jak oprawą już się można jarać po chwili tak, po tych „paru” godzinach największy mankament jedynki czyli bezpłciowe poboczne misje i dialogi bez emocji zostały bardzo poprawione. Misje są naprawdę wciągające, zróżnicowane, a postacie podczas rozmów pokazują emocje (inna inszość, że nadal bardzo bezpłciowe i ciężko je zapamiętać). No ale jak narazie gierka mega dobra. Jak coś się mocno nie zepsuje to wjedzie 9 jak dla mnie. 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 49 minut temu, Square napisał: Sprawdź Cierniowe Bagno i Lądowanie Dziedzictwa, ogólnie odwiedź większość wiosek, bo różne rzeczy można kupić u różnych. Ustaw sobie zlecenie to będzie na mapce zaznaczone gdzie jest płyta czy inny składnik. Niestety płyty pokazuje też te które samodzielnie się już zebrało. I gra wskazuje cos czego juz nie ma. Chyba ze to poprawili. Najlepiej szukac zielonych nocą pterodaktylem pięknie się świecą Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 48 minut temu, balon napisał: Dobra 21h za mną. Tak jak oprawą już się można jarać po chwili tak, po tych „paru” godzinach największy mankament jedynki czyli bezpłciowe poboczne misje i dialogi bez emocji zostały bardzo poprawione. Misje są naprawdę wciągające, zróżnicowane, a postacie podczas rozmów pokazują emocje (inna inszość, że nadal bardzo bezpłciowe i ciężko je zapamiętać). No ale jak narazie gierka mega dobra. Jak coś się mocno nie zepsuje to wjedzie 9 jak dla mnie. No i widzisz, trzeba było tyle czekać :D? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 Godzinę temu, Rtooj napisał: Chyba ze to poprawili. Pisałem o tym błędzie dawno temu. Naprawili to kilka patchy temu i teraz zmienia się cel jak już coś jest zebrane. Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 21 czerwca 2022 Opublikowano 21 czerwca 2022 Od jakiego momentu ng+ można używać solarptaka ? Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 21 czerwca 2022 Opublikowano 21 czerwca 2022 7 godzin temu, aph napisał: No i widzisz, trzeba było tyle czekać :D? Zdecydowanie trzeba było. Zacząłem grać po wyjściu patcha dla trybu 60ks. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 21 czerwca 2022 Opublikowano 21 czerwca 2022 8 godzin temu, balon napisał: Jak coś się mocno nie zepsuje to wjedzie 9 jak dla mnie. jak Cię nie zmęczy świat to nic się nie zepsuje, bo fabularnie to początek przymula i jest dużo gadania, później się rozkręca elegancko. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 21 czerwca 2022 Opublikowano 21 czerwca 2022 1 godzinę temu, giger_andrus napisał: Od jakiego momentu ng+ można używać solarptaka ? Od bazy. Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 29 czerwca 2022 Opublikowano 29 czerwca 2022 Czy latanie zdobędę fabularnie? Mam już 60h na liczniku i wciąż nie mam odblokowanego latania na maszynach. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 29 czerwca 2022 Opublikowano 29 czerwca 2022 Do trzeba zrobić Spoiler fabularną misje Gemini. Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 29 czerwca 2022 Opublikowano 29 czerwca 2022 A to właśnie jadę. Git. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 Koncze ostatnie side questy i zastanawiam sie co dalej. Czy odpalic w koncu Cyberpunka czy isc w NG+ Dlatego spytam na szybko. Nowy contend, jak bronie jest przydatny czy wrzucony na sile. Jest cos dodatkowego co mnie zaskoczy ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi