Wredny 9 504 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 1 godzinę temu, MEVEK napisał: Nowy contend Ty nie mieszkasz czasem w jakimś anglojęzycznym kraju? 3 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 tak, ale w anty przestrzeni gdzie okna sie montuje do góry kołami Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 4 minuty temu, Figuś napisał: tak, ale w anty przestrzeni gdzie okna sie montuje do góry kołami Ten dalej z tymi klamkami wyskakuje oh boy Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 Nie no latanie to jest jakiś kosmos.... Wow. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 2 godziny temu, Wredny napisał: Ty nie mieszkasz czasem w jakimś anglojęzycznym kraju? No mieszka. Two booootle of wota innit'? Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Bardzo mnie ciekawi jak to wyglądać będzie w tym trybie, czy będzie graficzka i płynność. Może bym tak wrócił i zrobił platynę jak gracz. Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Akurat mam monitor wspierający 120HZ, wiec zobaczymy jak to będzie wyglądać. Jednak grając w Cod’a 120fps nie uświadczyłem jakiejś gigantycznej poprawy w klatkarzu, w stosunki do 60fps. Rzekłbym nawet, ze w ogóle nie zauważyłem zmiany. Horizon, mimo wszystko, to ogromny sandbox z duża ilości detali, dlatego liczę na zuwazalna poprawę. Zainstaluje patch, odpalę gre i dam znac czy jest megazajefajnie. Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Piękne wsparcie gry, dodany tryb 120Hz, 40fps - teraz pozostało wydać jedynie dodatek rozmiarów The Frozen Wilds. Szkoda tylko, że pewnie w 2023. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Nie mam pojęcia jak to jest zrobione ale gra się super na tym nowym trybie. Wydawało mi się,że 40 FPS to będzie padaka jak w 30 ale gra się "płynnie" Niezły bajer Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Gra się lepiej bo frametime jest szybszy Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Ja może nie o graficzce, ale też tak macie, że za uj walą was te postacie w bazie (i nie tylko tam) i to co oni gadają? To jest takie denne i miałkie. Dobrze, że dialog na potencjalną misję poboczną ma zielony wykrzyknik. Jak widzę białe to nawet nie zaczynam już z nimi rozmów. Żeby nie było sam wątek główny jest ok, ekspresja i feeling dialogów dużo lepsza, ale główni NPCe dalej straszne bezjajeczni, niczym kapitan Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 8 minut temu, balon napisał: ale też tak macie Nie. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 No ty to pewno z 200h na samych tych płaskich dialogach spędziłeś. Akurat po tobie nie spodziewałem się, że ci się nie podoba:) Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 No prawda że strasznie dużo tu jest gadania. Ja żałuje trochę że grałem wcześniej jak teraz są takie wypasy do wyboru. Spoiler tak wiem ze mogę jeszcze raz Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Ja może nie o graficzce, ale też tak macie, że za uj walą was te postacie w bazie (i nie tylko tam) i to co oni gadają? To jest takie denne i miałkie. Dobrze, że dialog na potencjalną misję poboczną ma zielony wykrzyknik. Jak widzę białe to nawet nie zaczynam już z nimi rozmów. Żeby nie było sam wątek główny jest ok, ekspresja i feeling dialogów dużo lepsza, ale główni NPCe dalej straszne bezjajeczni, niczym kapitan Mnie już od jedynki męczyły postaci i ich problemy, w dwójce jest chyba nawet gorzej. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 2 minuty temu, messer88 napisał: Ja żałuje trochę że grałem wcześniej jak teraz są takie wypasy do wyboru. Podobnie było z Pająkiem. Ja tam nadal czekam z ograniem...jak widać cały czas coś dodają. Podejrzewam że Łysego też nie wezmę na premierę bo może być podobnie. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 @balon Ja zawsze stosuję zasadę, że jak jest opcjonalne, a się nie podoba to jak najbardziej można skipnąć, czy to dialog w grze czy samo granie na siłę. Jak te rozmowy cię wkurzają to polecam olać "trening" i od czasu do czasu puścić "towarzysze", bo niektóre są bardzo fajne. A jak całościowo postacie cię nie interesują, to najlepiej olać i skupić się na misjach. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 2 minuty temu, Szymek napisał: Podobnie było z Pająkiem. Ja tam nadal czekam z ograniem...jak widać cały czas coś dodają. Podejrzewam że Łysego też nie wezmę na premierę bo może być podobnie. tutaj to już chyba tylko jakieś drobne poprawki zostają, teraz jak czekać to na dlc Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Nawet spoko ten balanced tryb i 40fps jest pewnie do przyzwyczajenia, ale jakoś jednak performance bardziej mi siedzi. Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Dzisiaj skończyłem trzecie przejście, wbiłem wszystkie trofea i jestem kontent. Wrócę na Zachód przy okazji DLC. Myślałem, że ultra hard będzie trochę bardziej ultra. 1 2 Cytuj
Wredny 9 504 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 7 godzin temu, messer88 napisał: Bardzo mnie ciekawi jak to wyglądać będzie w tym trybie, czy będzie graficzka i płynność. To już jest od momentu jak poprawili ten shimmering - wygląda cudownie i chodzi jak marzenie. 3 godziny temu, balon napisał: Ja może nie o graficzce, ale też tak macie, że za uj walą was te postacie w bazie (i nie tylko tam) i to co oni gadają? To jest takie denne i miałkie. Dobrze, że dialog na potencjalną misję poboczną ma zielony wykrzyknik. Jak widzę białe to nawet nie zaczynam już z nimi rozmów. Żeby nie było sam wątek główny jest ok, ekspresja i feeling dialogów dużo lepsza, ale główni NPCe dalej straszne bezjajeczni, niczym kapitan Też tak niestety miałem, a starałem się zawsze zagadać i czasem coś fajnego z tych rozmów wynikło. Ogólnie potencjał towarzyszy (niektórych nawet fajnych w zamyśle - Kotallo, Alva) został całkiem zaprzepaszczony, kiedy podjęto decyzję, by uczynić każdego z nich zaledwie meblem w naszej bazie. Niby natrafiamy w tej części na lepsze dialogi, czy postacie zapadające w pamięć, ale i tak jest lipa niestety. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Też próbowałem rozmawiać (bo warto rozmawiać huehue), szukałem tej mitycznej imersji, niestety teraz to już tylko kilkam opcje dialogowe związane z questem, takie to miałkie i przegadane. Straszny kontrast po dialogach z Cyberka, gdzie się zawsze chciało o wszystkim pogadać podczas drzewek dialogowych. Ps Najlepsze jak po czasie robi się jakiś poboczny quest. W opisie misji jest jakieś imię, no nie pamiętam, dobra pal sześć może nie mam pamięci do imion. Spotykam się z typem, dalej nie kumam po facjacie może nie mam pamięci to twarzy? , a ten mi mówi coś o naszym spotkaniu i wychodzi na to, że z nim już gadałem. No ale gierka nadrabia światem, grafiką i naprawdę mega walką z maszynami. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 42 minuty temu, Wredny napisał: To już jest od momentu jak poprawili ten shimmering - wygląda cudownie i chodzi jak marzenie. Ja o tym nowym balanced. Pograłem trochę i wygląda mega i rusza się też dobrze. Ale czy temu performance czegoś brakuje, no nie. Też wygląda świetnie. Resolution dalej niegrywalne dla mnie. Cytuj
Wredny 9 504 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Wiem, już wtedy, po poprawieniu performance pisałem, że mogą sobie ten balanced odpuścić, bo już niepotrzebny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi