Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

Opublikowano

Teraz mają inny cykl wydawniczy i DLC jest po ok roku.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 285,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Właśnie ukończyłem. W jedynkę się zagrywałem i wiedziałem, że dwójka mnie nie zawiedzie. Zajebiście mi się grało. Może i bym zrobił platynke, ale już chyba jestem za stary i zbyt cenię sobie swój czas. Chyba zacznę coś innego odpuszczając pucharki. Ciekaw jestem czy zakończenie jest robione pod dlc, czy jednak to zagrożenie będzie tak rozbudowane na trzecią część. 

Opublikowano

No a jakieś pomysły co do DLC? Myślicie, że będzie to jakiś nowy obszar jak w FW? 

Opublikowano

Tak, prawdopodobnie Burning Shores, wspomniane dwukrotnie w datapointach przez dwie postacie z HZD (i FW). Niby na południu od Ziemi Niczyjej gdzieś tam za tamą Hoovera.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żadnego nie znalazłem xd uwielbiam takie s m a c z k i

Opublikowano

Trzy pierwsze to jako jedno, do drugiego totemu prowadzi ścieżka od łuku i strzał na pobliskiej plaży, tam gdzie są Kłapaki. Jak zbierzesz trzy to odblokowuje się malowanie do twarzy, z wiadomej gry.

Opublikowano

Zostało dodane bardzo szybko. Ten tekst który przytoczył został usunięty, bo ktoś go sobie bez zgody wrzucił do gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba bedzie wrocic i odszukac wszystkie smaczki  bo niektorych na pewno nie widzialem.

Opublikowano

Ile razy prześliście HFW ? Ja póki co raz, wbita platyna i jakoś absolutnie w ogóle mnie nie ciągnie do powtórki. Pierwsza część była dla mnie totalnym sztosem, przechodziłem wielokrotnie, w tej niestety dla mnie czegoś brakuje. Pewnie jak wydadzą DLC to się ogra raz jeszcze.

Opublikowano
3 godziny temu, niunias101 napisał:

Ile razy przeszliście HFW 

Ja przeszedłem raz, pod koniec roku zrobię ponowny walkthrough. Lubię regularnie wracać do ulubionych gier.

Opublikowano

Ja raz i czekam na dlc.

Opublikowano

Ja zero i odstawiłem po kilku h, chyba musi odleżeć półtorej roku jak jedynka xD

Opublikowano

Choć to Ps5, to ogrywam na Ps4 i dopiero początek przygody, ale już teraz:wub::ohboy: jestem w tej grze na maksa:wub:

Opublikowano

Pięknie to wygląda, chociaż dziwne, bo czasem natrafiam na błędy, co w porzedniej grze nigdy nie miało u mnie miejsca. Lecz to cena cross-gena, tak se tłumaczę.

Opublikowano

Wróciłem ostatnio i musiałem dobić, 61 godzin mi to zajęło :banderas:

184d00fe0f969-screenshotUrl.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, Rozi napisał:

Wróciłem ostatnio i musiałem dobić, 61 godzin mi to zajęło :banderas:

To teraz NG+.

Opublikowano

comment_1595503912YnLINAou3thbVNNM61Utgl