Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie ukończyłem. W jedynkę się zagrywałem i wiedziałem, że dwójka mnie nie zawiedzie. Zajebiście mi się grało. Może i bym zrobił platynke, ale już chyba jestem za stary i zbyt cenię sobie swój czas. Chyba zacznę coś innego odpuszczając pucharki. Ciekaw jestem czy zakończenie jest robione pod dlc, czy jednak to zagrożenie będzie tak rozbudowane na trzecią część. 

• Plusik 1
Opublikowano

Tak, prawdopodobnie Burning Shores, wspomniane dwukrotnie w datapointach przez dwie postacie z HZD (i FW). Niby na południu od Ziemi Niczyjej gdzieś tam za tamą Hoovera.

• Plusik 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trzy pierwsze to jako jedno, do drugiego totemu prowadzi ścieżka od łuku i strzał na pobliskiej plaży, tam gdzie są Kłapaki. Jak zbierzesz trzy to odblokowuje się malowanie do twarzy, z wiadomej gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile razy prześliście HFW ? Ja póki co raz, wbita platyna i jakoś absolutnie w ogóle mnie nie ciągnie do powtórki. Pierwsza część była dla mnie totalnym sztosem, przechodziłem wielokrotnie, w tej niestety dla mnie czegoś brakuje. Pewnie jak wydadzą DLC to się ogra raz jeszcze.

Opublikowano
3 godziny temu, niunias101 napisał:

Ile razy przeszliście HFW 

Ja przeszedłem raz, pod koniec roku zrobię ponowny walkthrough. Lubię regularnie wracać do ulubionych gier.

Opublikowano

Wróciłem ostatnio i musiałem dobić, 61 godzin mi to zajęło :banderas:

184d00fe0f969-screenshotUrl.jpg