Opublikowano 15 lutego 20232 l 2 godziny temu, Elitesse napisał: W związku z pojawieniem się za jakiś czas gry w plusie, to czy spokojnie można zaczynać od niej przygodę jak nie skończyłem pierwszej części? Czy lepiej po bożemu skończyć pierwszą, a potem iść dalej? Mówię o graniu na ps4 jeżeli ma to na coś wpływ. Jedynka pierw, same wyjaśnienie czemu na świecie dinoboty biegają obok dzikusów z dzidami warte zagrania niż przeczytania W zeszłym roku na decku drugi raz grałem w jedynkę dla dodatku Frozen wilds, który mnie minął na PS4. Trzeba tam trochę pograć w podstawkę zanim ten rejon się odblokuje. I ile gra dalej robi fajne wrażenie to po latach....jezu te cringowe dialogi, dziwna mimika i design strojów co poniektórych, dramat po prostu.
Opublikowano 15 lutego 20232 l 5 minut temu, Daffy napisał: cringowe dialogi, dziwna mimika i design strojów co poniektórych, dramat po prostu. Główne powody by nie grać najpierw w dwójkę ;] Rozmowy manekinów ze sklepowej witryny, chociaż są wyjatki.
Opublikowano 15 lutego 20232 l 3 godziny temu, Rtooj napisał: Byłoby fajnie gdyby w 3 części zmienili kontynent, tytan leżący w katowickim Spodku, albo Razorfang na Pałacu Kultury, czekamy, dosyć tych piaszczystych plaż i tropików. Zmiana kontynentu jak będzie to na tereny Chińskie, tam gdzie Spoiler mieszkają Quen.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Ja też czuję że w trójce odwiedzimy wschodnie wybrzeże rozciągnięte od NY do Waszyngtonu. Czemu nie, skoro w dwójce było Vegas i San Francisco i dzieliło je ile? 20% długości mapy? Pal licho że w rzeczywistości to z 500 (albo i więcej, na oko wyliczone z gmaps) km w linii prostej Edytowane 15 lutego 20232 l przez PiotrekP
Opublikowano 15 lutego 20232 l 6 godzin temu, Donatello1991 napisał: Najpierw NY. Wtedy by trzeba chyba jakiś parkour zaprojektować niczym w Dying Light. Ale pomysł na lokację niezły.
Opublikowano 16 lutego 20232 l Parkour niepotrzebny, pewnie będzie wiele miejsc, po których będzie się można wspinać, tak jak w Forbidden West
Opublikowano 17 lutego 20232 l Mam od ponad pół roku, ale po sztucznej i mało grywalnej jedynce nawet nie odpalałem. Muszę wrócić kiedyś
Opublikowano 17 lutego 20232 l Avatary co było o nich w blogu (mogły być lepsze). Americas: G7XK-TNNR-NPLL EMEA: B2B9-X5NK-494R JAPAN: H7LG-45N4-BNKE ASIA: 2QHR-8QN2-BQ2C KOREA: E5AQ-H8N6-EFQQ
Opublikowano 17 lutego 20232 l Avatary z okazji rocznicy? Wow, pamiętam jak nauczyciel dał całej klasie kalendarze z zeszłego roku z okazji dnia dziecka. Można było pourywać chociaż rogi kartek.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Szkoda, że nie dają nic za platynę tak jak przy wcześniejszych dużych tytułach (HZD, SM, GoW, DG).
Opublikowano 20 lutego 20232 l W styczniu był leak, że 10 baniek, ale dziwi brak oficjalnego komunikatu. 2 godziny temu, Rtooj napisał: Jeżeli Callisto się niby zwrócił, to co dopiero Horizon, tak sądzę. Zwróciło? Dobre dobre, Jeżeli Callisto po 2 mln się zwróciło, to gra która oscyluje w 10 baniek i była mniej kosztowna, raczej przyniosła wielomilionowe zyski :). Do tego będzie dlc + pewniutka wersja na PC.
Opublikowano 20 lutego 20232 l W dniu 17.02.2023 o 17:26, Square napisał: Szkoda, że nie dają nic za platynę tak jak przy wcześniejszych dużych tytułach (HZD, SM, GoW, DG). No jak to, maila z gratulacjami nie dostałeś?
Opublikowano 21 lutego 20232 l Dwa miechy do DLC i nic oprócz trailera i wynikających z niego info nie ma. No ciekawi mnie to LA, choć poza wieżowcami w centrum pewnie reszta przysypana pod ziemią/wodą.
Opublikowano 22 lutego 20232 l 20 godzin temu, PiotrekP napisał: Dwa miechy do DLC i nic oprócz trailera i wynikających z niego info nie ma. No ciekawi mnie to LA, choć poza wieżowcami w centrum pewnie reszta przysypana pod ziemią/wodą. Jutro State of Play, na pewno będzie trailer. Lub nowy gameplay.
Opublikowano 22 lutego 20232 l Mam nadzieję że nie będzie nurkowania w dodatku. Nie lubię takich etapów podwodnych.
Opublikowano 22 lutego 20232 l Będzie i to raczej sporo, skoro głównie mamy się poruszać wodą albo latając.