Opublikowano 18 kwietnia 20231 r Mam jakiegoś buga, bo za nic nie chce mi odpalic dodatku, przeinstalowałem grę jak i dlc od nowa, wszystko na 100%, a nie pojawia mi się nawet komunikat z podziękowaniami za zakup dodatku. EDIT: restart konsoli dopiero pomógł, ehhh, 50 minut zmarnowane Edytowane 18 kwietnia 20231 r przez Kafaresko
Opublikowano 18 kwietnia 20231 r 41 minut temu, Pavlis napisał: Ciekawi mnie czy grafa wygląda lepiej... ktoś, coś? Szczerze na ten moment nie widzę różnic.
Opublikowano 18 kwietnia 20231 r Prawdopodobnie dla Digital Foundry to będzie nowa jakość. Zrobią z tego połgodzinny materiał o niesamowitym wykorzystaniu mocy ps5. A przeciętny gracz zachwyci się jedynie mozliwością nurkowania tego wielkiego ptako-cośtam w głebinach oceanu. Reszta będzie dla niego taka sama jak w podstawce.
Opublikowano 18 kwietnia 20231 r Też nie widzę różnic względem podstawki póki co ale też nie spodziewałem się takowych, jak dla mnie to po prostu nie chciało im się już bawić w robienie tego na PS4 i stąd takie tłumaczenia, chociaż możliwe, że później będą jakieś elementy, które PS4 by już nie pociągnęło, np wspominana walka z bossem.
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r W trakcie latania czuć różnice, twarze też wg mnie wyglądają jeszcze lepiej, Aloy i tego staruszka. Ogólnie to na wersje full nextgen poczekamy do 3, chociaż to i tak najładniejsza gra na konsole. Pesymista square się zdziwi jak zobaczy nowe maszyny Edytowane 19 kwietnia 20231 r przez Rtooj
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Też już pograłem początek, znakomita prezentacja, duża nowa mapka, nowe skille, maszyny, czego chcieć więcej?
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r A nie wiem, nie jest napisane. Ważne ze jest płynnie, i nic się nie rozmazuje przy obrocie kamerą. Na pewno poprawiono widoczność i właśnie brak tych dziwnych filtrów podczas latania, tu widać różnicę. Podejrzewam że brak wersji ps4 jest dlatego by to dlc właśnie tak wyglądające wyszło po roku, a nie po 1,5 na obie konsole, jakiś marketing też pewnie w tym jest.
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r 19 godzin temu, Rtooj napisał: To dlc będzie większe od wielu małych gier czy indyków na rynku, więc jak najbardziej. Frozen Wilds była bardzo duże. Spoiler
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pokaż ukrytą zawartość W dodatku do fh5 szybszymi autami też skończysz w 2h xd
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r W nocy grałem dokładnie 4h, liznąłem może 5% mapy, fabularnie zrobiłem 2 misje, nie dopakowałem żadnej broni i nowego stroju, i mam się przejmować jakimiś speedrunnerami Edytowane 19 kwietnia 20231 r przez Rtooj
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Nabijam się tylko z klasycznego pompowania balonika. edit: Rtooj klasycznie
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Przecież logiczne, że dlc można skończyć w 3h, ale contentu na 25h. To duże DLC. w Zajebistej cenie.
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Czujecie jak drży trigger podczas pływania łódką? 4godziny? Więcej czasu zajmie zwiedzanie mapy.
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Wątek fabularny w dlc mocno nawiązuje/kontynuje podstawkę? Może to być wstęp do następnej części czy raczej osobna historia? Dlc do jedynki w sumie jakby ktoś nie ograł to by nie stracił wiele przed forbidden west więc myślę zapytam.
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Gram że stoperem i już 3h a dopiero druga misja główna. A ja z reguły biegnę przez gry.
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Jakiś krótki samouczek sterowania/walki jest czy od razu jazda z koksem?