Brolin 328 Opublikowano 12 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2023 3 minuty temu, Rtooj napisał: Nie wiem czy wrocisz tak ochoczo, zelda ma to do siebie że ośmiesza inne openworldy i ja po zeldzie botw 1,5 roku nie ruszalem nic. Tak właśnie słyszałem Liczę jednak na to, że powrót będzie jeszcze możliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 16 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2023 Najnowszy patch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 19 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2023 W końcu wypuścili OST z dodatku. Pozostałe serwisy jakby ktoś chciał https://horizon.lnk.to/burningshores 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 Moze jacys fani figurek https://www.dystryktzero.pl/figurka-do-zlozenia-horizon-forbidden-west-moderoid-thunderjaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 Dla do kąpieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 Wrzucałem to dwa tygodnie temu, ale jak się okazało, że nie wysyłają do PL to wywaliłem. Dobrze wiedzieć, że ściągają to do nas. Tylko cenowo i tak wychodzi drogo, bo oficjalna cena to 70 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Zacząłem przygodę z Aloy i jestem w tym prologu i jest nieźle. Grafika śliczna, mechanika jak HZD więc mi znajoma. Zapowiada się fajna przygoda. Zauważyłem już pewne zmiany (albo przeoczyłem) że nie ma gwizdania na maszyny żeby je przywołać. No i na początku przytłacza ilość aktywności w tych drzewkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Pod względem przejrzystości to moim zdaniem tutaj są najgorsze drzewka skilli chyba, nie pamiętam innej gry gdzie by mi to przeszkadzało tak jak tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Ja w sumie tak pobieżnie przejrzałem ale wydaje mi się, że za dużo tych drzewek, ale jak pogram trochę więcej to pewnie łatwiej będzie to opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 W jedynce drzewko było fajnie zrobione, tu jest mało intuicyjnie, plus te dodatkowe moce, które możemy mieć odpalone tylko na jednym z nich. Chwilowo mam już miesiąc przerwy, jakoś ciężko mi wrócić. Zostało kilka wyzwań do platyny, ale muszę znaleźć motywację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Problem z drzewkami jest taki, że trzeba sporo przewijać aby zobaczyć całość, plus zduplikowane skille. Wszystko co nie jest specjalną umiejętnością występuje dwa razy w drzewku. Może lepiej by to wypadło jakby można było skill ulepszyć na poziom 2 i całość wyświetlić na jednym ekranie. Ja po dwukrotnym ograniu dodatku na 100% zacząłem całkiem nowe przejście na UH, ale jeszcze nie wiem czy będę przechodził całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 No jest pewien chaos w tym już na samym początku. W jedynce drzewek było mniej i dobrze się to sprawdziło, plus chyba jedno jeszcze dochodziło w dodatku tutaj sporo tych drzewek i coś czuję, że sporo czasu spędzę na studiowaniu umiejętności żeby nie zmarnować punktów doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Nie zmarnujesz punktów, bo w dowolnym momencie możesz je zresetować i wybrać co będziesz chciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Przywykniesz. Ostatnie drzewko panowania nad maszynami zupełnie olałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 Jest pewien pomysł rozwoju w HZD bawiłem się głównie łukiem, potykaczem i dominacją, ale dopiero początek zabawy więc będę testował Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 56 minut temu, PanKamil napisał: Przywykniesz. Ostatnie drzewko panowania nad maszynami zupełnie olałem. A powiem ci, że to jedno z lepszych. Te raptorki kwasowe na trybie agresywnym robią niesamowitą robotę atakując stada maszyn, o ile nie używamy ich do walki w wioskach, to akurat skewcili i tam nasze zdominowane maszyny szans nie mają, gdzie w jedynce zwykły śmigacz robił robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 31 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2023 Najnowsza łatka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2023 Z racji, że nie za bardzo widzę różnicę między poszczególnym trybami to gram w 30 klatkach z ładniejszą grafiką. Poziom hard. Zjechałem "windą" po prologu i zacząłem coś śmigać po okolicy, wpadłem do górników do kopalni i na razie dostaje klepy jak się zejdą 2-3 maszyny na raz nawet te ala czujki. Kwestia podbicia pewnie nieco lvl i umiejętności będzie grane jak złoto bo sam prolog mam wrażenie jak w jedynce nieco przymulił, a później się rozkręca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2023 Pytanie mam bo nie mogę znaleźć. Da się sprawdzić, nie przy stole warsztatowym, czego brakuje np do ulepszenia pojemności toreb? W jedynce można to było zrobić w każdej chwili teraz pojawiają mi się niezbędne składniki przy stole warsztatowym. A chciałbym wiedzieć czy czegoś mi brakuje zanim do niego pójdę. Dziś np zabrakło mi jednej kości dzika i tyle z ulepszania torby Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 2 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2023 Jak ulepszasz to przy stole możesz sobie zrobić "misję" na potrzebne elementy. Na wyższy niż tylko następny poziom ulepszeń też tam jest podgląd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 2 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2023 Podgląd na kolejne poziomy ulepszeń jest tylko dla broni i strojów, dla toreb widać tylko aktualny. Jak chcesz to mogę podlinkować pełne zestawienia co jest potrzebne do ulepszeń z podstawki, NG+ i DLC. Podstawka: legendarne bronie, torby na amunicje, torby na przedmioty, legendarne stroje NG+ i DLC: legendarne bronie i przedmioty Jedyne czego tam nie ma to torba na amunicję do Rękawicy Widma, ale z tym nie powinno być problemu. Ogólnie kości i inne części ze zwierząt są do kupienia u Zielarzy, w Cierniowym Bagnie i ten w DLC powinni mieć wszystko co potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2023 No to ten element zepsuli bo w jedynce można było w dowolnym momencie zwiększyć wielkość toreb na wszystko i widać było czego brakuje. A tutaj faktycznie tylko przy stole. Z tworzeniem misji wyczaiłem, że da się zrobić aby szukać konkretnych składników @Square dzięki przydatne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 2 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2023 23 godziny temu, mario10 napisał: Z racji, że nie za bardzo widzę różnicę między poszczególnym trybami to gram w 30 klatkach z ładniejszą grafiką. Skoro nie widzisz różnicy (bo faktycznie jej nie widać po tych wszystkich patchach) to czemu pozbawiasz się dodatkowego benefitu w postaci płynności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2023 Ah shit here we go again... Tryb 30 klatek lata w 4k, cała reszta w niższych rozdzielczościach, im większy ekran tym bardziej widać różnicę w ostrości, dla mnie to mega robi robotę i dziękuję za tryby 40fps, które są w stanie to jako tako wypośrodkować i pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 3 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2023 12 godzin temu, Wredny napisał: Skoro nie widzisz różnicy (bo faktycznie jej nie widać po tych wszystkich patchach) to czemu pozbawiasz się dodatkowego benefitu w postaci płynności? Tak na prawdę jestem na początku i wczoraj próbowałem po trochu każdego z trybów i szczerze mówiąc ja nie widzę jakiejś znacznej różnicy w jakości, pewnie jest ale jej nie dostrzegam dlatego pewnie wskoczę na te 60 lyb 40 klatek. Gram na 65" i siedzę jakieś 2,5m od telewizora. Jak ktoś ma pojęcie na co dokładnie zwracać uwagę to pewnie łatwiej mu dostrzec pewne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi