Rtooj 1 598 Opublikowano 5 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 Byłoby wspaniale gdyby w części III można było samemu na pewnym etapie gry składać łuki i inne uzbrojenie, np. po całkowitym upgradzie broni odblokowuje się edycja rodzajów amunicji. Też wolałbym mieć mniej zawalone koło wyboru broni i mieć 2 łuki które są dla mnie idealne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 5 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 1 godzinę temu, Square napisał: No jak koniecznie chcesz mieć na łuku myśliwskim zwykle strzały i ogniste to może być problem. Polecam jednak zmienić na taki co ma zaawansowane strzały myśliwskie, np.właśnie ten za medale z Terenów. W HZD miałeś jeden łuk myśliwski w trzech różnych rzadkościach, tutaj trzeba bardziej pokombinować. Teraz za Twoją radą wymieniłem jeden łuk w Gaju i powiem Ci, że jest lepszy z tymi ulepszonymi strzałami.Ale na ten top ekwipunek trzeba sporo tych medali zdobyć, a na te wyzwania jestem jeszcze za cienki w uszach żeby powalczyć, za słaby jeszcze. 42 minuty temu, Rtooj napisał: Byłoby wspaniale gdyby w części III można było samemu na pewnym etapie gry składać łuki i inne uzbrojenie, np. po całkowitym upgradzie broni odblokowuje się edycja rodzajów amunicji. Też wolałbym mieć mniej zawalone koło wyboru broni i mieć 2 łuki które są dla mnie idealne. Ja teraz mam 3 łuki myśliwskie na raz lub nimi żongluje podczas walki w zależności od tego jakie maszyny są do załatwienia i jakie mają słabe punkty. Ale taki krafting broni mógłby być ciekawą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 5 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 51 minut temu, mario10 napisał: Ale na ten top ekwipunek trzeba sporo tych medali zdobyć, a na te wyzwania jestem jeszcze za cienki w uszach żeby powalczyć, za słaby jeszcze. Tam masz dwa różne rodzaje medali i nagród. Do legend są potrzebne medale z Areny, do fioletów medale z Terenów Łowieckich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 5 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 Właśnie za tereny łowieckie wziąłem ten łuk, a na Arenie załatwiłem jedno czy dwa wyzwania i niestety jestem na kolejne za słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Nie wiem czy dobrze skojarzyłem bo ogrywałem GOW jakiś czas temu, ale miałem wrażenie, że aktor podkładający głos pod Kratosa, podkładał też w Horizonie. Miałem taką misję w okolicach ruin Las Vegas w obozie oseramów i tam w rozmowie jest taki kopacz/szpieg/informator i tak mi się skojarzył z Kratosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Całkiem inny głos, chyba że grasz po polsku to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Tak mam na myśli polski dubbing Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 A to @Figuś się pytaj, on też szalony, że z PL dubbingiem grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Początek grałem po angielsku, a później sprawdzałem polski i jest całkiem fajny więc zostałem Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Dobrze skojarzyłem, sprawdziłem i ten sam aktur dubbingował Kratosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Artur Dziurman się nazywa, zdaje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 Panowie na jakim etapie gry zabraliście się za te wyzwania na arenie? Widzę, że dobre bronie można tam wziąć za te medale z areny, ale na razie jeszcze to dla mnie zbyt duże wyzwanie i te początkowe spoko, ale później jeszcze mnie dojeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 598 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 Panowie zrobili to gdy czuli że są na tyle mocni Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 Napiszę wprost, nawet po przejściu gry będziesz miał z tym problemy, bo oprócz samego skończenia wyzwania trzeba to zrobić w limicie czasowym. To jest aktywności na koniec jak już masz dojebany sprzęt a i wtedy jest ciężko. Jak chcesz te nagrody wcześniej to obniż poziom trudności do minimum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 598 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 Ja tak zrobiłem, lubie hard, nawet ultra, ale te areny niektóre to straszne przegięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 No właśnie gdyby nie było tych limitów czasowych to spoko by było, ale jak ten czas ucieka i jest presja to niestety nie idzie mi to jakoś dobrze na razie nie obniżam poziomu trudności, ale wstrzymam się z nimi na późniejszy etap skoro nawet na końcu nie są łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 Nagrody za medale z Terenów Łowieckich są wystarczające, jak potrzebujesz to zgarnij którąś z nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 Chcialbym ograc DLC ale nie wiem czy warto ? Jest tam co robic? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 Nie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 I wszystko w temacie, sam się zastanawiałem czy za jakiś czas dokupić dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 2 godziny temu, mario10 napisał: I wszystko w temacie, sam się zastanawiałem czy za jakiś czas dokupić dodatek Ukradnij 3 godziny temu, MEVEK napisał: Chcialbym ograc DLC ale nie wiem czy warto ? Jest tam co robic? Ukradnij A tak na serio to bardzo solidne DLC, poczytaj nasze recki, raczej większość oceniła wysoko :). Jak podstawka podeszła, to na pewno warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 Ktos tam cos marudzil wiec nie wiem do konca jak to tam jest. Musze przewrocic strony i poczytac bo ciezko o komentarz widze Reedycja. Juz nieaktualne marudy. Kasa idzie na " Viewfinder " Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 27 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2023 Wczoraj wbiłem 50lvl, a jestem w jakichś 2/3 gry. Zdobyłem ostatnio jakiś fajny legendarny łuk z kwasem, ogniem i lodem, fajna jatka w walce się rozgrywa. Trochę jeszcze przede mną zabawy, ale gra się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 27 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2023 Plaga Słońca, świetny na statusy, ale przy strzelaniu w kanistry lepiej używać zwykłych strzał żywiołowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 27 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2023 Używam go właśnie do nakładania poszczególnych statusów jeśli maszyna jest na nie wrażliwa lub ładowanie też w kanistry lub inne elementy jako reakcja łańcuchowa. Ale od dawna nie trafiłem nic fajnego wyborowego czy ze zwykłymi wzmocnionymi strzałami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi