Daffy 10 530 Opublikowano 27 września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 września 2023 Ogra się na decku lub rogu jak stanieje do stówki Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 27 września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 września 2023 Godzinę temu, ASX napisał: tak jak Square pisał, 6 października wychodzi edycja kompletna na PS5, a na PC premiera na początku przyszłego roku Ciekaw czy cena samego dlc spadnie, bo chętnie wrócę do tego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goshkee 10 Opublikowano 27 września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 września 2023 20 minut temu, YETI napisał: Ciekaw czy cena samego dlc spadnie, bo chętnie wrócę do tego świata. Jest od dzisiaj promka: 67 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 27 września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 września 2023 Poza promką jak wyżej nie ma co oczekiwać na spadek ceny. CE ma być po 70 EUR, a samo Burning Shores jest warte tych 84 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MacLSkr Opublikowano 29 września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 września 2023 A pudło na PS5 będzie czy tylko cyfra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 Będzie pudło i wszystko będzie na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 i takie coś się szanuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 No, kiedyś tam może kupię aby było do "kolekcji". Ciekawe czy na dwóch płytach się zmieści, bo obecnie gra zajmuje 130GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 Na dwóch spokojnie, bo trzywarstwowy ultra hd może mieć do 100GB na sztukę, a można użyć jeszcze mniejszych ultra hd np. 50/66 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 października 2023 i dokładnie tak będzie, gra na dwóch 100GB płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 7 października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 października 2023 BS zajmowało 17gb według internetów a podstawka 98 (pudełko). Ciekawe czy dojdą do tej edycji jakieś (nowe) patche czy wszystko wrzucą na płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 7 października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 października 2023 Wrzucałem info, że będzie wszystko na płytach. Podstawka zajmowała 99GB w EU, do tego patche plus BS i całość zajmuje 130GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 9 października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 października 2023 spaniała ikona Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 października 2023 Beka beką, ale Aloy to zdecydowanie jest twarz PlayStation, zaraz obok Nathana Drake'a. Ostatnio trafiłem na YT na jakąś laskę, ogrywającą Horizon Zero Dawn i złapałem się na tym, że z przyjemnością czasem odpalę do kawki i pooglądam. Czekam na zwieńczenie trylogii, ale w międzyczasie jeszcze NG+ w Forbidden West i dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 października 2023 Powiem więcej mocno z PS się kojarzą Ci bohaterowie umieszczeni w logo z exclusivami Rachet, Aloy, Returnal, Nathan, GOT, Deakon nawet jak moi znajomi nie mają kontaktu z grami to chociaż kojarzą te postacie z reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
proGrz3chu 5 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 Eksperci pomóżcie. Otóż nie doczytałem że Burning Shores działa tylko z wersją na ps5. Nawet jak wybiorę odpowiednią wersję i wczytam save'y z ps4 to jest lipa. Muszę przejść grę od a do z na ps5 czego mi się nie chce robić przynajmniej teraz. Nie wiem czy jest możliwość aby ktoś przesłał mi save z ps5 ? Ewentualnie support zwróci mi kasę jeśli im to zgłoszę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 20 minut temu, proGrz3chu napisał: Nawet jak wybiorę odpowiednią wersję i wczytam save'y z ps4 to jest lipa. Ściągasz wersję PS5 gry i w menu będzie import sejwa z PS4. Wczytujesz go i jeżeli skończyłeś tam fabułę to możesz zacząć BS. Nie trzeba przechodzić ponownie gry, chyba że zacząłeś NG+ i jesteś w trakcie. Na takim sejwie musisz skończyć podstawkę. Sejw z normalnej gry będzie gotowy do rozpoczęcia dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
proGrz3chu 5 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 15 minut temu, Square napisał: Wczytujesz go i jeżeli skończyłeś tam fabułę to możesz zacząć BS. Tak, mam save po ukończeniu podstawki. Jak uruchomić dodatek w takim razie? Czytałem że Sylen ma się z nami skontaktować, ale grałem kilkanaście minut i nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 A masz zaktualizowaną grę? Sprawdź wersję i rozmiar. W zarządzaniu zawartością widnieje BS? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 (edytowane) @proGrz3chu na ps4 podobno sejwy są pod profil i inne konto ich nie uzna. Nie wiem czy teraz to zmienili czy nie. Ewentualnie wejdź we właściwości gry przez ikonę i spróbuj pobrać zapisy. Edytowane 12 października 2023 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
proGrz3chu 5 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 9 godzin temu, Square napisał: A masz zaktualizowaną grę? Sprawdź wersję i rozmiar. W zarządzaniu zawartością widnieje BS? wszystko jest tak jak napisałeś. W menu głównym dodatek jest oznaczony jako pobrany i zainstalowany. Save jest zaimportowany z chmury ps+ z ps4, zrobiony po skończonej grze. Nie wiem, może muszę dłużej poczekać na calla od Sylena, albo udać się w jakieś miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 No, a jaka wersja gry, bo to ma znaczenie. Bo bez patcha który wyszedł razem z dodatkiem nie zaczniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 12 października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 października 2023 @proGrz3chu zerknij tutaj czy wszystko tak miałeś: https://www.eurogamer.pl/horizon-burning-shores-jak-rozpoczac-dodatek może masz to już w dzienniku i musisz aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2023 Niedawno zacząłem i nie chce mi się rozpisywać, ale ogólnie pierwsza część podobała mi się badziej, nawet platyna wpadła, tutaj nie wiem czy dam rade, do końca za to jakoś dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi