dziadek_mruz 1 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia Nie działa nawet do bazy. Jak jestem na mapie to R2 mam takie mega szare / nieaktywne. Dziwna akcja, nawet z ogniska do ogniska komunikat: w tej chwili szybka podróż niedostępna. Dosyć uciążliwe przy tych rozmiarach świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia Nie masz aktywnej misji? Niektóre mogą blokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia (edytowane) Mi to wygląda na dziwny bug. Spróbuj wczytać wcześniejszy save i tak sprawdzić. Ewentualnie reinstal gry. Edytowane 17 stycznia przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia W dniu 16.01.2024 o 13:48, dziadek_mruz napisał: Nie działa nawet do bazy. Jak jestem na mapie to R2 mam takie mega szare / nieaktywne. Dziwna akcja, nawet z ogniska do ogniska komunikat: w tej chwili szybka podróż niedostępna. Dosyć uciążliwe przy tych rozmiarach świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia Uciążliwy bug. Ja mam nieco inny permanentny, mianowicie po każdej śmierci i respawnie Aloy mówi "Czas zebrać jajka". Jak mnie to wkurvia jak czasem ginę kilka razy pod rząd, to głowa mała. Czas zebrać jajka i czas zebrać jajka, na okrągło A czemu tak mówi? Ano jest to związane z pewnym, bardzo zresztą prostym zadaniem pobocznym. U mnie, w głowie Alohy zadanie to trwa najwyraźniej wiecznie i jest to jej pierwsza myśl po powrocie do żywych. No ale lepiej tak niż nie mieć szybkiej podróży. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia Dobrze że [ ] nie miał tego buga. 400h na ultra, ultra hard (pewno trochę tych śmierci było) z „czas zebrać jajka” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 49 minut temu, balon napisał: Dobrze że [ ] nie miał tego buga. 400h na ultra, ultra hard (pewno trochę tych śmierci było) z „czas zebrać jajka” No ja właśnie na ultra hard jadę. Czysty new game i do tego chcę zrobić wszystko na 100%, czyli choćby tereny łowieckie, gdzie powtarzać będzie się je na potęgę. Już się boję, że ta jajka Alohy odbiją mi się na zawsze na psychice. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia Ciekaw jestem jak wygląda na ultra hard te walki na arenie co są te fale maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia Wyzwania na Arenie na UH są miejscami łatwiejsze, bo jest boost do obrażeń z tego co kojarzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia Ja się na hardzie tak z tym męczyłem, że masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia Ja robiłem wszystkie na VH i UH, na niższych poziomach też coś porobiłem. Jakieś wyniki tu wrzucałem, ale jak to przy takich czasówkach, najlepsze są robione sposobem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 25 stycznia Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 21 marzec na PC https://blog.playstation.com/2024/01/25/horizon-forbidden-west-complete-edition-comes-to-pc-on-march-21/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 stycznia Udostępnij Opublikowano 25 stycznia Dzień przed Dragons Dogma 2, czyli dead on arrival tak samo jak na Ps5 pomiędzy DL2 i Elden Ringiem Czemu Sony to sobie robi?! XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Szybko te dwa dwa lata zleciały, pamiętam jakby to było wczoraj gdy zaczynałem. 2 3 1 2 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Świetna to była przygoda. Platynka też wleciała i poza jednym dzbankiem dobrze się robiło. No i ta zieleń i lasy na zachodzie mapy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego O którym dzbanku mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Ten za wyzwania na arenach. Co prawda było tylko jedno wyzwanie w Cierniowym bagnie. Rok temu tu o tym pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Ja zacząłem sobie ng+ i kurde. Jak to przezajebiscie wygląda na nowym oledziku. No i ta gra ma ten klimacik więc pewnie przejdę sobie jeszcze raz. @Square 998h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego No tyle pokazuje konsola, raczej dobrze policzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 596 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Patrząc na ewolucję serii to trzecia część może być opus magnum. Porównując skok wizualny jaki jest między death stranding 1 a 2 to uwolnienie się od poprzedniej generacji i talent twórców może być czymś nieprawdopodobnym dla graczy. Fabuła będzie na pewno conajmniej zadowalająca, gameplay to najwyższa półka a będzie tylko lepiej, wszystko zostanie dopakowane, szykuje się gra bezbłędna. Byłoby miło gdybyśmuy w 2025 poznali datę premiery i żeby był to 2026 najpóźniej. 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Także latając na ptaszorze widać podmiankę/doczytywanie tekstur roślin. Głównie te czerwone pola obok osady na satelitach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego @Square piękny wynik, 1000 godzin to jakiś kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego 1000h przy konsoli :O Ja chyba krócej żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego 5 godzin temu, Rtooj napisał: Patrząc na ewolucję serii to trzecia część może być opus magnum. Porównując skok wizualny jaki jest między death stranding 1 a 2 to uwolnienie się od poprzedniej generacji i talent twórców może być czymś nieprawdopodobnym dla graczy. Fabuła będzie na pewno conajmniej zadowalająca, gameplay to najwyższa półka a będzie tylko lepiej, wszystko zostanie dopakowane, szykuje się gra bezbłędna. Byłoby miło gdybyśmuy w 2025 poznali datę premiery i żeby był to 2026 najpóźniej. Może jeszcze nie Horizon 3, ale polecam obadać jak Decima będzie wyglądać w UW na jakimś mocnym monitorku 21, albo najlepiej 34:9 na najnowszej grafice pod koniec marca :). To będzie orgazm wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi