Ukukuki 6 894 Opublikowano 27 marca Udostępnij Opublikowano 27 marca 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ci co chcieli, ograli na PS5, No nie do końca, brak marketingu zabija takie gierki a kampanii ta gra nie miała żadnej. Jak i pozostałe gry od Sony. Plusem dla nich ,że żywotność jeśli chodzi o sprzedaż gierek na PC jest kilkuletnia więc swoje zarobią ale chyba nie o to im chodzi żeby tak dzióbać tą sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 27 marca Udostępnij Opublikowano 27 marca 45 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ci co chcieli, ograli na PS5, Ci co grają teraz to głównie zapaleni fani Alojki i zagorzali pecetowcy, czyli w sumie niewielu. Dodatkowo jak zwykle Horizon wychodzi dokładnie w tym samym oknie, co inna duża gra AAA i jak zwykle jest to bez sensu xD. ja kupię jak będzie za 5 zł, nawet w jedynkę nie grałem jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 28 marca Udostępnij Opublikowano 28 marca Kurde, w ogóle w tej grze jest tak najebanych tych ognisk, że pakiet szybkiej podróży traci jakikolwiek sens. Z tym też powinni trochę ogarnąć, bo co to jest zrobić 200-300 kroków od ogniska do ogniska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 28 marca Udostępnij Opublikowano 28 marca Jakby co to do Spoiler Bazy można się przenieść za darmo z dowolnego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 28 marca Udostępnij Opublikowano 28 marca To fakt, ognisk tyle nasrane, że nawet wszystkich nie odkryłem po ponad 100h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 1 kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia (edytowane) Ja przez pierwsze 50h prawie w ogóle nie korzystałem z ognisk(szybka podróż). Taki challenge se wymyśliłem. Później jednak mapa robi się za duża, a przeciwników jest za dużo żeby dostać się z punktu a do b, przez co zanim dojdziesz do punktu b w połowie drogi stracisz całe zasoby(amunicja itp). Dzięki temu challenge nazbierałem mnóstwo dziczyzny, jagód i kwiatków. Edytowane 1 kwietnia przez Pauli87 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 3 kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia Przecież wsiadasz na ptaszora i na luzie sobie lecisz. I podziwiasz widoki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 3 kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia Ja tam praktycznie z buta wszędzie chodziłem, jak było bardzo daleko to dopiero na mounta wskakiwałem A sprint tylko podczas walk używałem lub rozpędzając się by z budynku lub z jakiejś góry skoczyć Przepiękna gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia Zdobyłem Demeter i mam 51h. Nap początku robiłem poboczne a teraz już tylko główny wątek lece. Ile mi zostało do końca? Mam już dosyć, ale chce ukończyć bo są fajne momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 3 kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia Misje Demeter jako ostatnią zrobiłeś? To do końca zostało Spoiler głównych misji w ilości 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 4 minuty temu, Square napisał: Misje Demeter jako ostatnią zrobiłeś? To do końca zostało Ukryj zawartość głównych misji w ilości 4. Spoiler O matko to sporo jeszcze. Dłuży mi się już. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 3 kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia Niektóre misje poboczne są całkiem fajne. Ja tam wbiłem platynę i dobrze się bawiłem- nie licząc jednego czy dwóch wyzwań na arenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 29 kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia Mam 17lvl a nie potrafię sobię poradzić w walce w pobocznej misji na 10lvl i nwm czy po prostu jestem słaby czy nie założyłem odpowiednich assetow ew. Nie wykorzystuję jakiejś mocy... Może ktoś mi podpowie na co zwrócić uwagę bo lamie okrutnie aż nie chce mi się wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 29 kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia Nagraj filmik ze swojej nieporadności, wrzuć na YouTube i podlinkuj tutaj, żeby można było jakoś sensownie doradzić, bo tak w ciemno to po prostu - "git gud" - ta gra to banał przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 29 kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 6 godzin temu, specjalniedlaps4pro napisał: Mam 17lvl a nie potrafię sobię poradzić w walce w pobocznej misji na 10lvl i nwm czy po prostu jestem słaby czy nie założyłem odpowiednich assetow ew. Nie wykorzystuję jakiejś mocy... Może ktoś mi podpowie na co zwrócić uwagę bo lamie okrutnie aż nie chce mi się wierzyć Przede wszystkim nie rzucaj się na kilku przeciwników na raz. W początkowych etapach, a 17 poziom to wciąż może być początkowy etap gry, Aloy nie ma jeszcze kilku istotnych usprawnień i dobrych broni. Zwracaj uwagę na słabe i moce strony maszyn. Zawsze skanuj maszyny przed rozpoczęciem walki. Jeśli słabym punktem przeciwnika jest ogień używaj strzał z ogniem, jeśli lód to logicznie tych z lodem itd. Staraj się korzystać z całego arsenału jakim dysponujesz - nie ograniczaj się do jednej broni. I przede wszystkim nigdy nie na żywioł, bo to się z reguły źle kończy, nawet jak masz przewagę w poziomie doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 29 kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia Zawsze możesz obniżyć trudność do minimum i włączyć na full wszelkie wspomagacze A na serio- tak na sucho to ciężko stwierdzić co robisz źle. Ale rzucanie się na wrogów jak Rambo nic nie daje. Przynajmniej w pierwszych godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 30 kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia Macie rację z tym podejściem na rambo ale przyznam że przez nieczytelne drzewka umiejętności trochę olałem temat ficzerow i dlatego było mi trudno. Wygląda na to że trzeba trochę przysiąść i poczytać co z czym bo walka nie jest tak casualowa jak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 1 maja Udostępnij Opublikowano 1 maja Akurat te drzewka umiejętności to najmniejszy problem, sam olewam dużą część, bo są po prostu dla mnie niepotrzebne. Grunt to: a) odpuścić melee, bo poza ludźmi, i to słabymi, jest w zasadzie bezużyteczny b) skanować maszyny i skupiać się na efektach, na którą są podatne. Nawalać łukiem w konkretny element, aż odpadnie, zamiast walenia gdzie popadnie Takie tam rady w sumie też od casuala, bo jestem na 20 lvl i lecę praktycznie tylko fabułę xD. Nie jest w stanie ta gra mnie wkręcić na tyle, żeby robić poboczne, strasznie bym sobie ją obrzydził. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Pasowałaby idealnie, aktorka z Strangen Things. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja wchodzę do tematu, myślę może jakaś nowa informacja o grze, a to tylko post z generatora Yetiego, o serialu Netflixa nie wiadomo dlaczego napisany w temacie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja 36 minut temu, ASX napisał(a): myślę może jakaś nowa informacja o grze To dopiero na pokazie Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Ich nowa gra to już chyba na ps6. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Horizon 3 raczej jeszcze na ps5 z "ps5pro enchanced". Na jakieś info o gierce w tym roku nie liczę. Potwierdzili chyba tylko, że się tworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 598 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Na pewno na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi