messer88 6 435 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 Czym się różnią te wersje ps4/ps5 od wersji ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 Kupi się jak jedynkę za 90zł Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 33 minuty temu, LukeSpidey napisał: 319 zł za golasa na PS4 to policzek w twarz. 299, już staniała ps MOŻECIE NIE PISAĆ WYPASIONA WERSJA, BO MNIE TO OBRAŻA?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 Szybko Ja na spokojnie czekam oceny dwójki bo mimo, że w jedynce swiat gry jest świetny i chce się go poznawać to jako calosc wypada słabej niż reszta open worldow jak np. Days gone, GoT, spiderman czy death stranding. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 (edytowane) Wersje kolekcjonerskie bez płyty, wersja na ps4 bez przejścia na ps5 i za trzy bomby:-D ah sony 1 minutę temu, PanKamil napisał: Szybko Ja na spokojnie czekam oceny dwójki bo mimo, że w jedynce swiat gry jest świetny i chce się go poznawać to jako calosc wypada słabej niż reszta open worldow jak np. Days gone, GoT, spiderman czy death stranding. Co z tych oceń jak jedynka miała dobre a gra mnie tak wynudzila że masakra. Oprócz wątku o przeszłości i walki reszta była beznadziejnie nudna Edytowane 2 września 2021 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 2 minuty temu, Ma_niek napisał: Wersje kolekcjonerskie bez płyty, wersja na ps4 bez przejścia na ps5 i za trzy bomby:-D ah sony Co z tych oceń jak jedynka miała dobre a gra mnie tak wynudzila że masakra. Oprócz wątku o przeszłości i walki reszta była beznadziejnie nudna No bardziej chodzi mi o opinie. Drugie części często naprawiają słabe strony poprzedniczek i tutaj na to liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 września 2021 24 minuty temu, balon napisał: 299, już staniała Cyfra od początku była po tyle, więc pewnie błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 (edytowane) Ja zamówiłem dzisiaj rano biedniejszą kolekcjonerkę i edycję specjalną na PS5 w MediaExpert - odbiór i płatność w sklepie, także mogę spokojnie się zastanawiać na którą się zdecyduję. W ostateczności wezmę obie, jeden steelbook i wersje cyfrow sprzedam. xD 42 minuty temu, MLeKSk napisał: Nigdzie jednak nie mogę znaleźć info o wymiarach tych figurek, ale 30 cm to chyba będzie minimum. Nie zdziwię się jak będzie do 30 cm. Wszystkie edycje są też dostępne MediaMarkt - wpadła najgrubsza kolekcjonerska za 1099 zł xD Edytowane 3 września 2021 przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 45 minut temu, MLeKSk napisał: No i nie ukrywam, że na Specjalnej strasznie podoba mi się ten art. Mogliby go dać na tapetę, to bym sobie ustawił. Na blogu (i na Twitterze) jest ten art, zobacz czy się nada jakościowo. https://blog.playstation.com/2021/09/02/pre-order-horizon-forbidden-west-now-collectors-and-digital-deluxe-editions-detailed/amp/ Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Dla mnie najnudniejszy z open-worldów od Sony. Nie czekam, a polityka cenowa to plucie graczom w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 6 godzin temu, MLeKSk napisał: Do lutego powinni pokazać realny wygląd tych figurek i podać ich wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Ku*wa, gdzie ja to postawię? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Bardzo ładnie będzie wyglądać na położonej poziomo ps5, tylko jakiś adapterek by musieli zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Obie kolekcjonerki są nadal dostępne w empiku - minus taki, że trzeba zapłacić z góry, nawet wybierając odbiór w sklepie. Przy edycji specjalnej tej blokady nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Obie kolekcjonerki są nadal dostępne w empiku - minus taki, że trzeba zapłacić z góry, nawet wybierając odbiór w sklepie. Przy edycji specjalnej tej blokady nie ma.Pocztex slbo odbiór na poczcie i jest płatność przy odbiorze Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 54 minuty temu, AK-47 napisał: Pocztex slbo odbiór na poczcie i jest płatność przy odbiorze Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Faktycznie O_o Zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 W grze będzie mini gierka, jakaś planszowka. https://www.eurogamer.pl/articles/2021-09-03-poznalismy-nowa-atrakcje-w-horizon-forbidden-west-to-gra-planszowa Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 We wszystkich edycjach czy tylko najdroższych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 13 minut temu, MBeniek napisał: We wszystkich edycjach czy tylko najdroższych? Wewnątrz gry, jak gwint w w3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Jeszcze a propos tych edycji specjalnych bez gier - to nie pierwszy raz, kiedy takie coś istnieje, to nie Sony wymyśliło. Na szczęście nie zbieram plastikowego ścierwa, więc żadna strata dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 A metalowe bezużyteczne pudełka bez płyt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Czyli warto było narobić nieco rabanu w social mediach https://blog.playstation.com/2021/09/04/pre-order-horizon-forbidden-west-now-collectors-and-digital-deluxe-editions-detailed/ Cytat Thursday was to be a celebration of Horizon Forbidden West and the amazing team at Guerrilla working to deliver it on February 18, 2022. However, it’s abundantly clear that the offerings we confirmed in our pre-order kickoff missed the mark. Last year we made a commitment to deliver free upgrades for our cross-gen launch titles, which included Horizon Forbidden West. While the pandemic’s profound impact pushed Forbidden West out of the launch window we initially envisioned, we will stand by our offer: Players who purchase Horizon Forbidden West on PlayStation 4 will be able to upgrade to the PlayStation 5 version for free. I also want to confirm today that moving forward, PlayStation first-party exclusive cross-gen titles (newly releasing on PS4 & PS5)–both digital and physical*–will offer a $10 USD digital upgrade option from PS4 to PS5. This will apply to the next God of War and Gran Turismo 7, and any other exclusive cross-gen PS4 & PS5 title published by Sony Interactive Entertainment. — Jim Ryan, President & CEO, Sony Interactive Entertainment Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 niemniej należy mieć w pamięci jakie mieli intencje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Nadal - sk#rwysyństwo, zwłaszcza na tle tego, co oferuje Microsoft. Wygląda na to, że zupełnie wyleciał im z głowy fakt wstecznej kompatybilności PS5 i mentalnie są w okresie przejścia z PS3 na PS4, gdzie takie zagrywki były jeszcze zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi