Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 288,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jezu, jak mnie wkurwiają te zbliżenia przy wykończeniach, mam nadzieję że da się to wyłączyć.

Opublikowano

Kobitka lata w powietrzu, jak w jakimś Just Cause, albo innym Devil My Cry.

Opublikowano

Pod koniec myślałem że fultona przyczepiła : ) Dobrze to wygląda, bardzo plastycznie a linka z hakiem działa jak w Lost Planet.

Opublikowano

Sporo nowych ruchów dostała ruda, ta scena z nurkowaniem, wygląda to bardzo dobrze. 

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Nowy wpis na blogu :banderas:

Jak dla mnie to te zwykłe ciosy bez efektów to wyglądają na takie samo drewniane machanie kijem jak w 1 bez mocy. Oby było inaczej.

Opublikowano

Przypuszczam, że będzie taka sama sytuacja jak z pierwszą częścią, albo się bardzo lubi przygodę Aloy albo nie. Więc Ci co mają ograć to na pewno ograją. Ja się jaram i czekam na tą gierkę :)

Opublikowano
18 godzin temu, Figuś napisał:

Jezu, jak mnie wkurwiają te zbliżenia przy wykończeniach, mam nadzieję że da się to wyłączyć.

Nie licz na to. Tak samo masz np w Spider-Manie, a tam jest to używane dużo częściej. A tak w ogóle to mi się podoba :)

Opublikowano

Nie wiem, nie pamiętam żeby mnie to drażniło w spodermonie. Ale w Valhalli musiałem wyłączyć bo tylko irytowało.

Opublikowano
16 godzin temu, YETI napisał:

Sporo nowych ruchów dostała ruda, ta scena z nurkowaniem, wygląda to bardzo dobrze. 

Już się nie mogę doczekać starć z raptorami, ależ będzie demolka. :obama: