Opublikowano 12 czerwca 20204 l Dla mnie osobiście wygląda to czasem jak jakieś cgi, jest bajkowo, tego oczekiwałem od nowej generacji, GG to dalej magicy jak Naughty dog. No ale zobaczymy jak podczas rozgrywki i czy sama gra dowiezienie rozgrywką. Horizon i Ratchet oprawą dla mnie zrobiły robotę.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 36 minut temu, Ma_niek napisał: No ten horizon pierwotnie miał być na PS4 ale przerzucili. Skąd takie rewelacje bo śmiem wątpić.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l No też się zastanawiam skąd? Na internetach jakoś to nie leciało, żeby mieli puścić sequel na PS4.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Chce zobaczyć: przemodelowane strzelanko (jeszcze szybszy dostęp do broni) więcej odpadanych częsci z robotów nowe umiejetności (wspinaczka bardziej zręcznościowa no i pływanko widze też będzie) większa rola Sylensa (grywalna postać?) Cutscenki jak w FF7r, których brakowało w podstawce prowadzenie własnej osady gdzie będziemy nawracać gamoni, żeby jednak lizeli technologii (a nie patyki i kamienie ) Ja ra nko
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Zagrałby na star. Ogólnie to mam wrażenie że wszystkie te kolorowe gry wyglądają jakby były zrobione z plasteliny? Tak jakoś to bajkowo wygląda, może przez nowe oświetlenie.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 2 godziny temu, Jakim napisał: Pytanie czy 2-3 lata temu mieli juz devkity Obstawiam, że NIE.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 2 godziny temu, oFi napisał: prowadzenie własnej osady Może by i to fajne było ale sensowne zaimplementowanie tego to już gorzej, za guwno jak w f4 czy budowanie osad jak w np FC primal to podziękuję.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Trochę byłoby to bez sensu, skoro to ma być wielka wyprawa Aloy na zachód. Jak ma zarządzać tą osadą w podróży? Z aplikacji na konia?
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 5 godzin temu, Jakim napisał: Pytanie czy 2-3 lata temu mieli juz devkity A po co mieli mieć devkity? Dostali info w jaką specyfikacje mają celować z grą i sobie mogli mniej więcej projektować pod to, ale fakt, że było info niby, że gra miała trafić na PS4 ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Mogli już mieć devkity ponieważ przy każdej generacji średnio są 3/4 wersje devkitów z różniącą się specyfikacją. To standard. Wystarczy sobie poczytać o wcześniejszych generacjach. To się nie zmieni, ponieważ to developerzy mówią producentowi konsoli co wtedy działa a co nie. W ten sposób developerzy wymusili na Sony aby PS4 miało 8GB RAMu a nie 4-ry jak pierwotnie chcieli zrobić (a MS dorzucił swoje).
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Premiera 2021 ? Horizon 2 może być w produkcji już od 3 lat, mają modele postaci i świat, więc nie zejdzie się już tyle co przy jedynce. Data realna?
Opublikowano 13 czerwca 20204 l 22 godziny temu, - V - napisał: Niech będzie płynnie w 4K i tych 60 klatkach Niestety, nie będzie. 18 godzin temu, oFi napisał: prowadzenie własnej osady Tylko nie to xd. Znając kunszt GG w tworzeniu zadań pobocznych, byłoby to najgorsze i najbardziej upierdliwe zajęcie w grze.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l 19 godzin temu, oFi napisał: większa rola Sylensa (grywalna postać?) Zdecydowanie główny antagonista raczej. Spoiler Wiedza o nowoczesnej technologii od Hadesa, później uzyskał jego moc, do tego info od Aloy co mu wypaplala. I dobrze, uwielbiam taki archetyp. E- poprawione. Edytowane 13 czerwca 20204 l przez aph
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Jak najbardziej. Cóż, głowa aż kipi od pomysłów co mogliby wsadzić do tej części. Takiego settingu nie ma w grach.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Ile naliczono nowych kreatur w trailerze? Korva, no i chyba każdy liczy na ujezdzanie stormbirda. Edytowane 13 czerwca 20204 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l No fajnie by było polatać ujarzmionym ptakiem, jednak stawiam, że będzie możliwość skoro to ma być w cholerę wielki świat.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l 10 minut temu, Square napisał: Cztery nowe pokazali tylko, żółw, dzik(?), pterodaktyl i mamut. No i krokodyl. E: Teraz patrzę i był już w ZD. Nawet nie pamiętałem. Liczę że ze 2x tyle nowych minimum będzie. Edytowane 13 czerwca 20204 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l No był w jedynce, jedna z lepszych maszyn jak dla mnie. Mogą niby wykorzystać szybkość SSD i dać polatać jakimś ptaszkiem, ale osobiście bym się nie napalał.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Po tlou 2 zrobie replay gry + pogram wreszcie dodatek. Jaranko po zapowiedzi sequela jest.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Jakimś mega fanem jedynki nie jestem, ale liczę na walkę z tymi największymi chamami, którzy nie byli wykorzystani, a gdzieś tam byli widocznie w tle.