Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
53 minuty temu, ASX napisał:

być może dostanie mi się za to co napiszę, ale wygląda jak jedynka na sterydach 

Myślę, że jak już to odpalimy na PS5 to zobaczymy różnice gołym okiem w różnych aspektach, rewolucji tu nie będzie w grafice, bo na to za wcześnie ale nie mam wątpliwości, że gra pokaże pazur, w końcu to usprawniona Decima.

Opublikowano

Włączyłem te gameplay'e z FW po kilkunastu godzinach na świeżo w jedynce,i tak jak wcześniej wydawało mi się że wygląda to podobnie, tak teraz uważam że poprawili chyba wszystko. Mimika twarzy, woda, walka z ludźmi, postać samej Aloy to inny poziom.

Jak będzie można zbierać roślinki podczas biegu to będzie idealnie. Ciężko nawet wskazać co tutaj mogłoby być ładniejsze, w jedynce chyba podwodnych sekcji nie ma.

Opublikowano

Ten jest taki sobie, bo skupili się na plemionach, którego nikogo nie interesują, ale wcześniejszy ze zwierzakami, to sztos. Fajnie też jakby dali możliwość latania na pterodaktylu.

Opublikowano

jezu, obejrzałem ostatni filmik i chyba nie przeżyję znowu tej maniery mowy jakby miała kijek w pupie. Traktują tę gównianą fabułę jak nowego obywatela kane'a. Czemu gry nie mogą brać siebie trochę mniej poważnie?

Opublikowano

To zapraszamy do Dirt 5 albo Forzy 5 :D , w 5 minut dowiesz się że jesteś najbardziej zwariowanym kierowcą, i nie wierzą jak ty to zrobiłeś że przejechałeś z punktu A do B. Dodatkowo jajcarze dadzą 5 bonusów za przejechanie jako ostatni żeby przypadkiem nie było przykro grającemu.

• Plusik 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ja będę „włączył” aby wziąć wersje po paczach z dodatkami do oprawy itp. czyli nie kupować gry na premierę :problem:

Ofc jak coś PS5. 

Opublikowano

Brałbym fizyczną Deluxe gdyby gra była w formie kodu jak to jest w kolekcjonerce, a tak to wleci Deluxe cyfrowo ze zdrapek.

Upgrade do wersji PS5 będzie za free, więc możecie się czaić na wersje PS4 jeżeli nie polujecie na Deluxe/Kolekcjonerkę.

Opublikowano (edytowane)

Ja liczę, że będzie w końcu dobre drzewko skilli - z tego cytatu wychodzi, że będzie 20-30 skilli na ścieżkę, więc może da się jakoś swoją postać kształtować. Większość drzewek umiejętności w tych gierkach AAA to śmiech na sali, więc może Guerilla zrobi to chociaż trochę lepiej.

A co poprawek w questach i mimice postaci, to już w Frozen Wilds był spory postęp więc jak utrzymają poziom to będzie dobrze. :)

Cytat

Guerrilla has completely revamped the skill tree to give players more options to play how they want. It now features six different playstyles: warrior (melee), trapper (placing/disarming traps), hunter (ranged weapons), survivor (health/resource), infiltrator (stealth), and machine master (hacking). It appears each specialization has approximately 20-30 skills.

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

No z tego co pamiętam ma być przełączanie trybów walki na dystansową i w zwarciu, może da radę jakieś dobre serie robić wtedy. Mi to co pokazali do tej pory się bardzo podoba, jak dodadzą jeszcze jakiś blok i parry to już w ogóle walka z ludźmi może dawać radę.

Opublikowano
41 minut temu, Square napisał:

Czyli Trapper i Machine Master raczej odpuszczę, bo w HZD pułapek i hakowania praktycznie nie używałem.

Ja znów się bawiłem choćby potykaczem, ale dominacja była super jak się udało maszynę zdominować to zawsze ściągała część na siebie uwagi przeciwników.

Opublikowano

No Potykacz bardzo spoko, mi konkretnie o te trzy pułapki chodzi, które były w menu pod krzyżakiem. Hakowaniem też się pobawiłem robiąc starcia Gromoszczęków czy Pazurów, ale normalnie to używałem tego jedynie do hakowania wierzchowca.

• Plusik 1