messer88 6 435 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Limitka ZD 299 kosztowała więc takie 319 spoko jak ktoś lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 4 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 być może dostanie mi się za to co napiszę, ale wygląda jak jedynka na sterydach Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 53 minuty temu, ASX napisał: być może dostanie mi się za to co napiszę, ale wygląda jak jedynka na sterydach Myślę, że jak już to odpalimy na PS5 to zobaczymy różnice gołym okiem w różnych aspektach, rewolucji tu nie będzie w grafice, bo na to za wcześnie ale nie mam wątpliwości, że gra pokaże pazur, w końcu to usprawniona Decima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Włączyłem te gameplay'e z FW po kilkunastu godzinach na świeżo w jedynce,i tak jak wcześniej wydawało mi się że wygląda to podobnie, tak teraz uważam że poprawili chyba wszystko. Mimika twarzy, woda, walka z ludźmi, postać samej Aloy to inny poziom. Jak będzie można zbierać roślinki podczas biegu to będzie idealnie. Ciężko nawet wskazać co tutaj mogłoby być ładniejsze, w jedynce chyba podwodnych sekcji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Ten jest taki sobie, bo skupili się na plemionach, którego nikogo nie interesują, ale wcześniejszy ze zwierzakami, to sztos. Fajnie też jakby dali możliwość latania na pterodaktylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 jezu, obejrzałem ostatni filmik i chyba nie przeżyję znowu tej maniery mowy jakby miała kijek w pupie. Traktują tę gównianą fabułę jak nowego obywatela kane'a. Czemu gry nie mogą brać siebie trochę mniej poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 To zapraszamy do Dirt 5 albo Forzy 5 , w 5 minut dowiesz się że jesteś najbardziej zwariowanym kierowcą, i nie wierzą jak ty to zrobiłeś że przejechałeś z punktu A do B. Dodatkowo jajcarze dadzą 5 bonusów za przejechanie jako ostatni żeby przypadkiem nie było przykro grającemu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 napisałeś głupiego posta i Ci wybaczam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Ciekawe czy mocno poprawili dialogi i mimikę npców czy dalej mamy goticzka Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 569 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Jaką wersję bierzecie? Bo na bank biorę na PS5 (które zakupię niebawem) i myślę także nad kolekcjonerką. Jeśli by nie pykło to edycją Deluks Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Używaną za stówkę, tak samo jak przy jedynce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Ja będę „włączył” aby wziąć wersje po paczach z dodatkami do oprawy itp. czyli nie kupować gry na premierę Ofc jak coś PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Brałbym fizyczną Deluxe gdyby gra była w formie kodu jak to jest w kolekcjonerce, a tak to wleci Deluxe cyfrowo ze zdrapek. Upgrade do wersji PS5 będzie za free, więc możecie się czaić na wersje PS4 jeżeli nie polujecie na Deluxe/Kolekcjonerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 569 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ha, widzę też śledzisz Horizona na twatterze? Ulepszenia wygladają obiecująco, więcej sprzętu mile widziane, oby faktycznie ludzcy enpece byli mądrzejsi niż w HZD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Nie śledzę, od tego mam shinobiego i innych Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 (edytowane) Ja liczę, że będzie w końcu dobre drzewko skilli - z tego cytatu wychodzi, że będzie 20-30 skilli na ścieżkę, więc może da się jakoś swoją postać kształtować. Większość drzewek umiejętności w tych gierkach AAA to śmiech na sali, więc może Guerilla zrobi to chociaż trochę lepiej. A co poprawek w questach i mimice postaci, to już w Frozen Wilds był spory postęp więc jak utrzymają poziom to będzie dobrze. Cytat Guerrilla has completely revamped the skill tree to give players more options to play how they want. It now features six different playstyles: warrior (melee), trapper (placing/disarming traps), hunter (ranged weapons), survivor (health/resource), infiltrator (stealth), and machine master (hacking). It appears each specialization has approximately 20-30 skills. Edytowane 7 stycznia 2022 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Czyli Trapper i Machine Master raczej odpuszczę, bo w HZD pułapek i hakowania praktycznie nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Jak zrobili drzewko pod melee to może faktycznie coś zrobili w tej kwestii i nie będzie to drewno jak w ZD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 No z tego co pamiętam ma być przełączanie trybów walki na dystansową i w zwarciu, może da radę jakieś dobre serie robić wtedy. Mi to co pokazali do tej pory się bardzo podoba, jak dodadzą jeszcze jakiś blok i parry to już w ogóle walka z ludźmi może dawać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 41 minut temu, Square napisał: Czyli Trapper i Machine Master raczej odpuszczę, bo w HZD pułapek i hakowania praktycznie nie używałem. Ja znów się bawiłem choćby potykaczem, ale dominacja była super jak się udało maszynę zdominować to zawsze ściągała część na siebie uwagi przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 No Potykacz bardzo spoko, mi konkretnie o te trzy pułapki chodzi, które były w menu pod krzyżakiem. Hakowaniem też się pobawiłem robiąc starcia Gromoszczęków czy Pazurów, ale normalnie to używałem tego jedynie do hakowania wierzchowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 Ja raczej poczekam miesiąc/dwa. Tym bardziej, że w lutym wychodzi DL2 i Ring. Tym bardziej, że gierki Sony szybko spadają z cen Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 Dziś przed Spiderem w kinie 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi