Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

W ogóle nie miałem hypu na nowego Horizona ale wygląda to co raz lepiej. Gameplay zapowiada się fantastycznie ale gra też ocieka klimatem. Nie wiem, czy wezmę na premierę ( bo za rogiem jest Elden Ring) ale zaczynam się temu tytułowi uważnie przyglądać:)

Opublikowano

Od czego zależy czy dostanę te przedsprzedażowe dodatki, strój i broń? W Neonet jest, w mediaexpert tylko w edycji limitowanej, a jak dzwoniłem by zamówić w sklepie lokalnym to nie wiedzą. Ten kod dają tylko niektóre sklepy czy jest wszędzie w pudełku?

Opublikowano

Ciekawe czy te ploty o 96+ GB bez Day One Patcha się potwierdzą, czy jednak Sony wykorzysta ten swój system żeby zmniejszyć tego kolosa. Dane pochodzą z grudnia, a nawet brak specjalnie info ile pobierali recenzenci. 

Opublikowano

Na szczęcie ogrywałem ostatnio frozen wilds, po porzuceniu gry kilka lat temu i "wszystko się przypomniało". 

Mam szczerą nadzieje, że dwójka będzie przynajmniej o poziom lepsza fabularnie od jedynki... 

(tak pojebało mi się)

Opublikowano

Masz na myśli Frozen Wilds?

Upgrade do wersji PS5 będzie też dostępny do ściągnięcia 11 lutego.

Ceny na PS5 dalej nie zmienione, więc kupujcie przez www.

Opublikowano
11 minut temu, Square napisał:

Masz na myśli Frozen Wilds?

Całą grę. Nie podobała mi się fabularnie. To się logicznie nie kleiło. Niby wszystko wytłumaczyli co/jak/dlaczego, ale nie kupuję tego.  

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

W sensie, że ogrywałeś Frozen Wilds, bo Forbidden West to dwójka dopiero.

Tak, pojebało mi się, myślałem jedno, napisałem drugie. Przynajmniej się zrozumieliśmy. 

W każdym razie jestem ciekawy dwójki - mam nadzieję, że audio i wszystkie feature dualsense bedą robić robotę w tym tytule  

Opublikowano

Mam nadzieję że FW będzie mniej szalał u mnie na tv pod względem kolorystyki, nie bawiłem się ustawieniami bo zawsze gram na defaultowych, ale czasami w nocy w tej grze nic nie widzę, a pomarańcz o zachodzie jest zbyt nachalna. Jak będzie znowu to samo to zajrzę do ustawień.

Opublikowano

20220206_150238.thumb.jpg.62953eb229715661823855508a70cfc0.jpg

Taka reklama 50 metrów od mojej chaty, aż od razu ładniej na ceglanym rewirze :)

Klepnąłem sobie preordera w Game, taką wersję jak poniżej, zupełnie wystarczy bo na kolekcjonerkę jakoś nie mam parcia.

Screenshot_20220205-174547_Opera.thumb.jpg.6ee5d838bd1a179a76f494ac0edd9050.jpg

• Plusik 5
Opublikowano
W dniu 5.02.2022 o 09:36, Czezare napisał:

Neonet ma fajną promocję. Kupisz u nich dostajesz 2 bilety do kina:

https://www.neonet.pl/gry-ps5/guerilla-games-horizon-forbidden-west-ps5.html

Niestety, nie skorzystam, ponieważ w Trójmieście nie ma Cinema City:frog:

To samo, co ostatnio w Neonet, teraz jest dostępne w RTV Euro AGD

https://lowcygier.pl/preordery/pre-order-horizon-forbidden-west-dwa-bilety-do-kina-od-299-zl-w-rtv-euro-agd/

Skusiłbym się, gdyby to były bilety do Multikina albo Heliosu :(