Rtooj 1 597 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Postacie typu król Słońce i ten szef Carja Cieni powinny mieć więcej werwy, byli bardzo jednowymiarowi. Chyba już nawet ten poprzedni król szaleniec z zapisków był ciekawszy Prawdą jest że bohaterem jest też cały wymarły świat i często wystarczył on i Aloy. 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niezła racjonalizacja małej ilości ciekawych postaci. bo przecież musimy zapamiętać tylko dwie, wiec ocb? Ja to nawet nie pamietam jakie Sylens miał motywacje. Więcej charyzmy i charakteru miała ekipa trylogii GoW od Epic. Obiecałeś eot plusy nawet pobraleś. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Ja tam nic nie czytam, żadnych recenzji, żadnych gameplayów 30-sekundowych tak popularnych na twitterach itp. Unikam jakichkolwiek informacji o HFW bo chcę zacząć przygodę z nieskażonym spojrzeniem a nie psuć sobie odbiór strzępkami informacji czy cyferkami z metacritic (jakby były one jakimś wyznacznikiem jakości). Tak samo z Elden Ring, widziałem trailer, rozpiskę klas i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Czekam na oceny gry którą kupię, myślę, że mogę sobie siedziec tutaj do tego czasu. no i zawsze mogę poczytać ciebie, bo jestem fanem - czekam na twoje kolejne posty zachwytu nad czymkolwiek od Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: bo przecież musimy zapamiętać tylko dwie, wiec ocb? Ja to nawet nie pamietam jakie Sylens miał motywacje. Więcej charyzmy i charakteru miała ekipa trylogii GoW od Epic. Mało tego po co w ogóle pamiętać postacie z gierek? Ma się fajnie grać. Dlatego się grzecznie zapytałem jaka liczba zapamiętanych postaci zrobi z gierki mityczne dzieło? Co to jest wakacyjna miłość czy materiał do pamięciówy, aby pamiętać takie tematy? Z drugiej strony z żadnej gierki nie pamietam więcej, jak z 3-4 postacie jak tak na szybko cofam się w pamięci. @Paolo de Vesir już ci każdy tu tłumaczy co i jak, czy sonowiec, czy multiplatformowiec (np Bigby). Teraz widzę dostałeś wsparcie w gassaksie i od nowa jedziesz z tematem… Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Nie no, czekam na oceny, z nudów niepotrzebnie napisałem tego posta @balon. Wiadomo, że gra będzie zajebsita, bo robi ją Sony, a oni w swoich otwartych światach maja nietuzinkowe settingi jak np. post-apo albo metropolia, niespotykane aktywności jak niszczenie baz wrogów albo zdobywanie punktów widokowych, a do tego dodajmy postaci napisane tak dobrze, że nawet nie trzeba pamiętać nikogo poza główną bohaterką i światem, a to wszystko okraszone oryginalną pętlą gameplayową jak idź do punktu a, wykorzystaj zmysł zwiadowcy, zniszcz wroga i powtórz. Absolutnie niepotrzebnie poruszałem temat, bo co Sonka to Sonka. a oceny? 90+, pewnie najlepsza gra tego roku, do czasu Ragnarok. bo co Sonka to Sonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 widzę, że dyskusja jak ostatnio days gone -> "no ujowa gra, bo jeździ się motorem i odbija bazy tylko" Ale jak to sie robi i w jaki sposób to już uj. Najgorsze te bazy. Argumentacja pupciów gejmingu. I widzę, że przyebanie się do JEDYNIE 3 ciekawych postaci w grze to już gra ujowa. Idźcie pupciowac gdzie indziej i zostawcie hype pociąg w spokoju, bo go już nie zatrzymacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Horizon nie ma ani jednej ciekawej postaci to tak żeby wyjaśnić bo nieźle kłamiecie dla forumowicza sylens? Wam się nie podoba postać tylko gra aktorska wybitnego aktora. Chłop z irokezem? No asax ładnie to podsumował że był i podobno miał osobowość. O aloy nawet nie będę zaczynał z rana kłótni na forum psxextreme.info 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Powiem wam chlopaki, ze z rdr to pamietam glownego bohatera, babe od krow i szeryfa. Ale co mowili, nie wiem. Potem film mi sie urwal. A i jeszcze druga babe zapamietalem bo spedzilem z nia bardzo duzo czasu na wozie, jadac od punktu A do B i z B do C a potem z C do A. Takze 3,5 postaci no to nie wiem czy dzielo czy kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Nie pamiętasz bo jesteś stary Ja pamiętam każdego npcta więc zdecydowanie gotg! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Ktoś wie czy kupując gierke z wysyłką do paczkomatu będzie w piątek, czy dopiero w piątek wyślą? Chodzi mi o główne sieciówki typu euro i mm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Nie no, poza wątkiem z przeszłości i powoedzmy że samą Aloy to nie zakłamujmy rzeczywistości że byly tam jakieś ciekawe postaci. Ale walić już ten prequel 5 cio letni- zaraz zobaczymy z czym mamy do czynienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 597 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Na razie 90 z 43 recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Spodziewane , juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 jest i unboxing ek Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: a oceny? 90+, pewnie najlepsza gra tego roku, do czasu Ragnarok. najlepsza gra to będzie Kirby Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 co tu sie dzieje xD ,,dinozałry nudne chodzenie 2,, już z nami...będzie tutaj beczka ,daje Janka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Teraz, messer88 napisał: najlepsza gra to będzie Kirby Elden ring Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Czyli kolejny klejnot w koronie Królestwa Niebieskiego, no jakoś bez zaskoczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 A piąteczek już za chwilkę, nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 4 minuty temu, YETI napisał: Czyli kolejny klejnot w koronie Królestwa Niebieskiego, no jakoś bez zaskoczenia już 88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Spodziewałem się, ale pamiętajmy, że jednak dość nudna jedynka miała podobne oceny. W reckach mocny kontrast dotyczący fabuły - raz, że jest świetna, dojrzalsza, a raz, że jest nieporozumieniem. Wygląda na to, że walki z ludźmi nadal będą średnie. Na pewno sprawdzę (kto nie chce nawet pobiegać po tym ultra pięknie wyglądającym świecie?), ale w tym miesiącu fokusuję się innym otwartym świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 Co było do przewidzenia. Czyli sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 14 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2022 No i pięknie Ale jednak meta będzie ciut niżej niż oryginał i chyba zostanie w okolicach 88%. No, ale daj Boże każdej grze taką średnią. Zaskakujące są jednak te informacje o bugach - spodziewałem się jednak, że GG dostarczy tu bardziej. Chyba nie obiecali recenzentom że Day 1 patch naprawi wszystko. No i miłe słówka od gościa z DF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi