Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 o fuj nawet rozumiem te jego ganianie jak z pęcherzem, nic przyjemnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Właśnie w 5 biomie trafiłem na te drony. Bardziej od ich kamikazowego charakteru biły mnie rakiety. Ale to nic przy tamtejszych Kerberonyxach, ten ich laser zjada niesamowite ilości życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dziękuję za info Panowie. To pocieszające, że dziecko przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 No to jebane w dupę dronki mi zrobiły bukkake swoimi rakietami Oczywiście chęć zwiedzenia kolejnego niebieskiego pomieszczenia była silniejsza, no to mam za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W Biomie 5 na szczęście drony miło wspominam, bo zwykle respiły się w miejscach, gdzie mogłem się ukrywać za skała. Tylko ustawic czerwoną sieć pylonów i patrzec jak muchy lecą do miodku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Trzeba dużo samozaparcia żeby wycofać się nie sprawdzając kolejnych białych drzwi, a co dopiero niebieskie.... i tak często "szybkie dopakowanie" kończy się ogołoceniem całego biomu :] a co do prętów - jasne, ale najpierw trzrba mieć te pręty i to w jakieś fajnej opcji. Nie zapomnę jak w biomie 4 miałem cykl prawie bez żadnej broni do podniesienia, znalazłem jakiś dopakowany pistolet i po przejściu tylko do sklepiku w biomie 5 doznał jakieś "ewolucji" i strzelał pojedyńczymi silnymi nabojami, tragedia. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Chyba łaska RNG się dla mnie skończyła, wpierdala mi w 4 biomie takie pokoje, że daj pan spokój Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Ja wczoraj trafilem artefakt który regenerował życie 5% za każdy poziom adrenaliny czy jakoś tak.Efekt był taki że przeszedlem cały 4/5 i w sumie 6 nie używając ani jednej fiolki leczniczej.A co za tym idzie caly czas upgrejdowalem integralność za 3 żywice.Wg mnie game braker, no ale ba bossie padłem.A wystarczyło nie zużywać itemow leczniczych załapać taktykę na niego i po odrodzeniu(miałem wykupione) miałbym ez win z tak napakowanym arsenalem co przez 3 biomy uzbierałem.No nie mogę tego przeżyć bo wiem że teraz mogę się męczyć 2 dni.No ale 1 w nocy była człowiek nie myśli już a rano wstać trzeba.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Mini-boss w 6 biomie mną wytarł podłogę, niezły skurwol jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Ta osmiornica w killroomie z chwytakami do bujania się na linach? Ten to mnie trafial nawet w locie lub tuz przy lądowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Bo gorszego sk%$#@#la w grze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Chyba ten, przeżyłem z nim jakieś 20 sekund. Zdechłem, odrodziłem się za pomocą figurki, nie zdążyłem się ruszyć i znowu dead Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Początki są z nim trudne ale potem rakietnica z perkiem automatyzm, 3 serie i go nie ma xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Cienias z niego. U mnie padł za drugim razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Muszę też wyjść poza swoją strefę komfortu i spróbować czegoś innego niż Hollowseeker. Inne bronie mogą mieć Portale, czy tylko on? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Tylko, ale jednak jest najlepszy pod wodą. Te śmieszne ośmiorniczki kwiczą bo nawet nie mogą się zbliżyć przez niego. Najważniejsze by miał ząbkowane pociski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Przeszedłem,34h 45 zgonów (głównie jak chciałem przyoszczedzic apteczke lub gralem w pospiechu)Jestem zachwycony, mega mocarny end na "start" generacji.Teraz cisnę true ending.Całą ostatnia fazę robiłem będąc na 2 hity, i jakimś cudem się udało Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Malformed Typhonops rozwalony, aż się trzęsłem pod koniec XD No i doszedłem do głębi, wskoczyłem, a tam mnie wdupiło do pokoiku ze zwykłym Typhonopsem i dwiema Disko Kulami Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Z marszu zrobiłem dziś 3 biomy w drodze po true ending, razem z bossami zeby było ciekawiej.Generalnie jak twierdziłem że gra jest trudna to teraz zmieniam zdanie.Wszystko wybiłem w pień, zginąć się niemal nie da.Miałem maxymalna ilość artefaktów, jak wpadło coś lepszego musiałem coś niszczyć (kwadrat w menu)Niektóre artefakty są przemocarne np na samym początku dostałem artefakt który dodaje obronę zależnie od tego ile mamy etheru.Czyli moje statsy wyglądały mniej wiecej 30% atak90% obrona80% leczenieRobak przywracajacy po śmierci do zycia figurka astronauty Zegarek itd itdCzyli mogłem 3 razy zginąć ...A zginąć praktycznie się nie da.Kończyłem 3 bossa z 3 duzymi fiolkami i 3 średnimi.I cyk resecik ,;(Może to i dobry zabieg bo tak przekoksowana postać sprawia ze gra jest samograjem.Tak czy siak grało mi się znów kapitalnie.Nazbierałem kostek kawałków słońca a i wpadł złoty puchar za 1 biom.Kto wie może pokusze się o platynę.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Moim cichym faworytem jest mod na zachowanie przedmiotu po użyciu. Zdarzyło mi się 3x z rzędu do secret roomu teleportować i konkretnie tam przykoksić. Duża fiolka sylfionu starczyła na trzy heale też, a miałem zdaje się tylko 25% szansy na sukces. Warto się tym pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Heh, wczoraj ponarzekałem że mnie klepią w 3 biomie i tego samego dnia po pracy usiadłem do granka i boss rozklepany. WTF I to jeszcze w takim podejściu na totalnym wyjebaniu, gdzie byłem już wnerwiony pierwszą porażką i z dupy poszedłem sobie na chwilkę do drugiego biomu i cały czas pod nosem kląłem, że gównianie się to układa. Później w trzecim prawie cały czas na fuksie z minimalnym paskiem zdrowia. I jeszcze nie ogarnąłem że otworzyłem most do wieży w jednym z poprzednich runów i prawie całą planszę zwiedziłem w ramach bonusu. No, ale tutaj pomogło ulepszenie który automatycznie odnawiało integralność przy niskim stanie życia oraz pasożyt, który dodawał dodatkową ochronę gdy integralność zbliżała się do niebezpiecznego poziomu. Plus znalazłem niezły Rzutnik Termogeniczny, który pozwolił mi ciachać z dystansu + świetnie sprawdził się na bossa w tym biomie. I kurde poszło, aż się spociłem na koniec. Ale fabularny myk po walce z bossem to, łooooo Panie! Później też wizyta w domu w biomie 4 i Pan Grajek na końcu to już w ogóle dopełnienie uroku tej gry. Szacun dla Housemarque że wymyślili tak zajmującą historię przy użyciu naprawdę oszczędnych środków. Liczba dialogów, scenek itp. prawie, że minimalna w stosunku do reszty rozgrywki, ale jak już się coś takiego pojawia to jest zrobione bezbłędnie. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 A macie tak, że ta gra was gniecie swoistą nostalgią? W sensie w całym drugim biomie miałem myśl - "kurde, ale to ma vibe gier z lat 90-tych. Ta surowość, jednostajność barw, sterylny świat z małą ilością tłumaczeń, wyjaśnień". Rzadko widujemy teraz, a już ze świecą w grach AAA (nawet jeśli to pseudo AAA), taki design, który aż kuje po oczach, ale z drugiej strony jest diablo piękny. Aż trudno mi to opisać. Napiszcie, że czujecie to też marciny. Returnal wznieca we mnie niesamowite uczucia. Szykuje się chyba opinia najlepszej dostępnej gry na ps5 według mojej skromnej osoby. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dla mnie to też był powrót do tego co w grach najpiękniejsze - czysta fajna arcadowa rozgrywka opruszona ciekawą historią. Nie mogłem się po prostu oderwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Już po godzinie miałem uczucie że ta gra będzie kultowa i wspominana po wsze czasy. To jak w trakcie oglądania mad max fury road, wiesz że obcujesz z czymś już kultowym. Bo jak inaczej nazwać fakt że nawet oglądanie tej gry na zwykłym gameplayu na youtube wywołuje uśmiech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Yup, miałem to samo. Taki vibe, że jesteś w tym sam, po pachy jak za starych gieruniek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi