Soul 1 321 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Czy ktoś próbował gracz w Returnal (i czy w ogóle się da) na normalnych triggerach? pograłem trochę w COD'a i o ile efekt fajny tak czuje na nich delikatnego laga w sensie strzał oddaje po chwili w MP w ogóle jest to nie grywalne. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Pewnie jest też ktoś kto grał przy wyłączonym tv ale nie wiem czy ktoś się przyzna. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Returnal w maju na miejscu 2 w USA, i na miejscu 3 w Europie jeżeli chodzi o najczęściej ściągane gry. https://blog.playstation.com/2021/06/08/playstation-store-may-2021s-top-downloads/ Należy się jak psu buda. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 (edytowane) 6 hours ago, Lord Protector said: Czy ktoś próbował gracz w Returnal (i czy w ogóle się da) na normalnych triggerach? pograłem trochę w COD'a i o ile efekt fajny tak czuje na nich delikatnego laga w sensie strzał oddaje po chwili w MP w ogóle jest to nie grywalne. Haptiki możesz wyłączyć w ustawieniach konsoli, Trigger effect intensity daj na off albo weak jak tak bardzo cię drażnią. Wibracje w sumie możesz też odłączyć bo te dwie opcje są oddzielnie. Edytowane 8 czerwca 2021 przez KarolJanuszGejmingu 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Kurwa, boss w 6 biomie był dość łatwy, ale droga do niego, którą mi wylosowało XDddddd Jak tylko zeskoczyłem w drugą otchłań, moje zwiedzanie odbywało się w pełnym sprincie, byleby tylko dobiec do klucza. Po drodze dostałem dwa razy pociskiem powodującym malfunction, więc skończyłem z obciętym do 100% integrity (ze 175) i z otrzymywaniem obrażeń przy Overloadzie. Dodatkowo potraciłem dwie duże apteczki, jedną małą i myślałem, że oszaleję, jak się okazało, że z tym kluczem trzeba wrócić. No żeby was nie okłamać, to w każdym kolejnym pokoju miałem Typhonopsa i po dwie disko kule, a pokojów były z cztery przed bossem. No i jeszcze były niewidzialne półki, a orby do ich trafienia zasłaniał jebany w dupę Archonact. I z takim ekwipunkiem dobiegłem do bossa którego cios ręką nie jest zbyt dobrze telegraphed, jak to się mówi po angielsku. Ale dobrze, że zdech. Niesamowita gra. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 A ja dzisiaj poleciałem do biom 6 po kostkę i glifa, i stwierdziłem że polecę w miarę szybko bez nawet czyszczenia biomu 4. No i ostatni boss mnie załatwił No nie jest tak że jest lekko od razu, pokoje przed bossem dają popalić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Trzeba potem bossów ubijać jeszcze raz, czy tylko for fun biłeś? Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 (edytowane) Żeby zdeponować kostki w biomie nr 6 trzeba zabić bossa. W pozostałych tylko w 1 biomie trzeba zabijać bossa by oddać kostkę, ale można z nią lecieć też do biomu 2 gdzie urządzenie masz zaraz za teleporterem spod góry. Poza tym boss 6 jest najłatwiejszy ale broń miałem kiepską, eh. Zostały mi jeszcze 2 kostki w biomie 3 i 6, 1 scout log i 1 glif w biomie 2. Edytowane 8 czerwca 2021 przez Rtooj Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Powodzonka z tym glifem w drugim biomie, 50 runow zrobilem zeby go dorwac (a wiedzialem gdzie dokladnie szukac) 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Też na youtubie znalazłem jakie to pomieszczenie, wiadomo, niewiele mi to daje, ale przynajmniej wiem że nigdy tej komnaty nie miałem więc natychmiast ją poznam. Biom 1 i 2 są mega przyjemne więc pocieszam się że biom 5 mam wyczyszczony. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 czerwca 2021 Autor Opublikowano 8 czerwca 2021 No ja w pewnym momencie to już rzygałem tą pustynią i ruinami jak szukałem brakujących szyfrów w B2. Cytuj
Golabwaw 0 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Nie mogę znaleźć 6 kawałka słoneczka w 6 biomie. Dwa razy już wyczyściłem całą planszę i za cholerę tego nigdzie nie widzę. Ktoś podpowie przynajmniej czy to jest w części przed replikatorami czy w drugiej po skoku w głębsze obszary. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Jesli dobrze pamietam to musisz szukac skrzynek na poboczu mapy i wtedy za taka skrzynka powinien byc orb do strzelenia ktory odsloni platforme ktora zaprowadzi cie do fragmentu. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 W pierwszej i jest w ukrytej lokacji w której znajdujemy też datacube, musisz się dobrze rozglądać. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 8 godzin temu, smallv86 napisał: Powodzonka z tym glifem w drugim biomie, 50 runow zrobilem zeby go dorwac (a wiedzialem gdzie dokladnie szukac) Masz gdzieś linka do filmiku z tym glifem? Bo właśnie czyszczę 2 i 3 biome i może nawet nie wiem czego szukać XD Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 1 minutę temu, bartiz napisał: Masz gdzieś linka do filmiku z tym glifem? Bo właśnie czyszczę 2 i 3 biome i może nawet nie wiem czego szukać XD na bank chodzi o ten Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Niekoniecznie ja szukam tego: 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 czerwca 2021 Dwa są mocno upierdliwe w tym biomie, w tym jeden może być zglitchowany i zablokować trofeum (nie wiem czy to naprawili już). Dwa ostatnie w tym filmiku wyżej zajęły mi masę czasu. Jeden respi się tylko w świątyni, drugi ten co wrzucił Figuś zawsze będzie w sekcji po teleporcie. Ogólnie to jest 21 szyfrów w B2. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 To nic nie rozumiem. Mam wg stat. 89/90 glifów, a wyszczególnione w biomie 2 18/20. To brakuje mi 1, 2, czy 3 glify? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 czerwca 2021 Dwóch, ja miałem to samo. Na bank są to te dwa ostatnie z poradnika wyżej. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Ten z filmiku Rtooja to wpadł mi wczoraj na bank, a ten z posta wcześniej to już nie pamiętam. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Jak już rozkminiłem, o czym jest historia, to bardzo mi się smutno zrobiło W zasadzie jest tutaj wiele interpretacji, no ale w sumie wszystkie są równie przykre. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Gra sama w sobie jest super, spokojnie na ocene 8+/9 mocną, ale ten system "zapisu" to eh Gdyby jeszcze plejka miała quick resume to bym zrozumiał taką decyzję twórców, a tak to jestem przyspawany do jednej gry kiedy chciałbym sobie zrobić przerwy np. na takie Disco Elysium. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 No to jest bzdura kompletna. Ciekawe, czy kiedyś wprowadzą save and quit. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Wydaję mi się, że gdyby plejek było więcej tj. dostaliby większy odzew/lekki hejt od graczy dot. tej głupie decyzji, to quit/save byłby już teraz wprowadzony, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi