juggernaut87 1 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udało się skończyć grę, chociaż było kilka kryzysów. Piękna gra. DualSense to cudo. 3D Audio na starych Goldach trochę mnie zawiodło, chyba czas je wymienić. Może za kilka miesięcy przejdę drugi raz. Nie wiem czy dla każdego będzie to ułatwienie, ale ja Zryw ustawiłem sobie pod L1. Przez to mogłem szybciej reagować i nie musiałem zdejmować palca z gałki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Wszystkie Sunface Fragmenty wpadły, teraz jeszcze jeden runik 4-6. No i 16 śmierci ogółem, fajny wynik myślę. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Nemezis padł za 1 razem (waliłem do niego z granatnika, który wystrzeliwuje 3 rakiety), ogólnie 3 biom był dla mnie najprostszym. Perk leczący za punkt adrenaliny jest broken as F... - miałem dzięki niemu ciągle pełne HP i integralność na maxa. Gra jest Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 35 minut temu, Kmiot napisał: Celujesz w platynę? Tak, tylko obawiam się tych glifów i nagrań. Cube'y są wymagane do platyny? Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Kostki nie są konieczne. Z pozostałymi znajdźkami trzeba mieć farta, albo cierpliwość. No to jeszcze parę śmierci z pośpiechu Ci wpadnie na konto podczas "speedrunów" ;] Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 2 minuty temu, Rozi napisał: Cube'y są wymagane do platyny? nie Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Nemezis padł za 1 razem (waliłem do niego z granatnika, który wystrzeliwuje 3 rakiety), ogólnie 3 biom był dla mnie najprostszym. Perk leczący za punkt adrenaliny jest broken as F... - miałem dzięki niemu ciągle pełne HP i integralność na maxa. Gra jest Zgadza się dokładnie o tym pisałem.To by miało sens gdyby było trudniej adrenalinę wbijać.A tak to ciągniesz 2 leszczy kwadratem i od 3 przeciwnika masz instant full life heal.Co przekłada się też na żywice, i max Integralności.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 I mam true ending, poszedł w jednym runie gładziutko. Wszedłem do żółtego pokoju, gdzie zrespiło mi dwóch Typhonopsów XDD Teraz tylko zdobycie glifów w pięciu biomach (oprócz nr 5, bo wpadł po drodze) i będzie platynka Powtórzę jeszcze raz - najlepsza obecnie gra na PS5. Strzelanko jest tak zajebiste, że sobie będę wracał jeszcze nie raz, żeby polevelować giwery i zdobyć wszystkie przedmioty. Jakie są Wasze ulubione brońki? Dla mnie Hollowseeker (w runie true endingowym dorwałem w wersji z Portal Beam i Portal Turret ), oraz Thermogenic Launcher z Full Auto. Mielą kurde wszystko na swojej drodze. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Poza Hollowseeker to przede wszystkim karabinek z przyśpieszeniem. Ta broń na kryształy chyba nigdy mnie nie przekona. Strzelba za to też fajna, ale niestety na odległość potrafi być nieskuteczna. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 czerwca 2021 Zdecydowanie Dreadbound, ale wszystkie są spoko i każdą gra się trochę inaczej. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Strzelba + trait Slug Shot czyni z niej dość uniwersalną broń, bo ściąga też z daleka. Co prawda szybkostrzelność leży, ale świetnie się nią kontroluje tłum. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Patch 1.4.0 is set to release on Monday, June 14th at 12PM (GMT+3)Reminder that if you have the automatic updates turned on, the game will close while in rest mode in order to install the update.Patch Notes:Highlights: Platinum: Added support for replaying certain Act 1 & Act 2 Trophies Platinum: Added support to retroactively award Trophies which cannot be replayed Platinum: Added additional locations for Scout Logs 9, 34, 35 & 46 to appear more often Platinum: Fixed an issue where 1 Cipher was sometimes unobtainable for Biome Survey Trophies Platinum: Fixed an issue where some Activity Cards displayed an incorrect count UI: HUD labels for items are now hidden when Selene is firing a weapon UI: Fixed an issue where 2 actions could be mapped to a single button after switching controller presets Cinematics: Fixed a rare audio sync issue in the secret ending Audio: General mix improvements across the experience Audio: Improved surround sound setup support across the experience Audio: Added more DualSense haptics across cinematic moments for deeper immersion Audio: Added DualSense haptics when using the Icarian Grapnel Audio: Improved the dynamic range recommendations system Audio: Allow users to override the dynamic range recommendations Audio: Allow users to change audio output from the game menu Game Balance: Balance: Various bug fixes to certain artifacts, parasites, consumables, and when certain malfunctions can occur in the early parts of the game Balance: Players no longer receive parasites as rewards when players avenge their corpses Balance: Enemies, Weapons, and Bosses - difficulty adjustments in all Biomes for a more balanced gameplay experience Misc Bug-fixes: Fixed an issue where Hyperion may drop the Key out of reach Fixed an issue where Ophion may become invisible if the player uses a Reconstructor during the fight Fixed weapons not being found in Biomes after scanning but not collecting them Fixed an issue where Selene could jump impossibly long distances Fixed multiple issues where Selene may become trapped in a room Fixed a rare freezing issue when teleporting in Crimson Wastes Fixed occasional frame rate drops when using the Electropylon Driver Performance improvements, crash fixes, and multiple minor bug fixes Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Cytat Balance: Enemies, Weapons, and Bosses - difficulty adjustments in all Biomes for a more balanced gameplay experience No, nareszcie nie będzie tak łatwo xd 1 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Mam nadzieję że to oznacza drony x2 w 3 biomie Cytuj
second 3 695 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Ile tak mniej więcej czasowo Wam zeszło ze zbieraniem rzeczy do platynki? Jestem po true ending, niezbyt lubię zbieractwo w grach, ale ta gra chyba na to zasługuje Cytuj
second 3 695 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Ale 55 godz na przejście całości, czy już tylko zbieractwo po true endingu? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Tu na forum występuje dość duża rozbieżność w czasie potrzebnym na platynę: 40 - 100 godzin -_- 1 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 No nic, to cisnę i sam zobaczę. Póki co mam niecałe 30 godz gry i jednak mi mało. Jezu, ale bym jakieś dlc już przytulił Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Ciśnij @second. Gra jest tego bez wątpienia warta a z tymi poprawkami wymienionymi powyżej nie będzie już takiego bałaganu z kartami aktywności, znikającymi logami itp. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 35 minut temu, second napisał: Ale 55 godz na przejście całości, czy już tylko zbieractwo po true endingu? do platyny Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Teraz po paczu platyna szybciej wpadnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Ale 55 godz na przejście całości, czy już tylko zbieractwo po true endingu?Do platyny, od początku aż do 100%. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 czerwca 2021 Opublikowano 12 czerwca 2021 Mi na platyne zeszlo rowno 50h i myslalem ze caly swiat sie uparl i byl przeciwko mnie zebym tylko nie znalazl brakujacych glifow w 2 i 3 biomie po czym u takiego Squarea wyplulo brakujace znajdzki po 100h+ z tego co tu czytalem xD Mialem to szczescie ze wlasnie brakowalo mi znajdziek w 2 i 3 ktore znalem na pamiec i ostatnie godziny to juz typowo speedrun, wpadalem do pokoju, sprawdzalem czy na mapce jest trojkat i wyjazd. Gdybym czyscil kazde pomieszczenie tak jak pan Returanal przykazal to pewnie to dzisiaj bym sie z tym grzebal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi