Skocz do zawartości

Returnal

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zaskoczyłeś mnie. Powtórzę: TELEWIZOR nie świeci ci jak choinka, zatem wyłączam go z pilota, zabawę z KONSOLĄ kończę poprzez turn off. Oto moja alternatywa dla twojego wyciągania wtyczki z gniazdka.

Opublikowano

No udało się  wreszcie przejsc akt2. Ostatni boss dla mnie nawet prosty. Padł za 1 razem, coś ma mało hp:).

I jak się skończy akt 2 to na statku pojawia się nowe pomieszczenie z urządzeniem do którego można wsadzić łeb (??). Co ono robi?

Oczywiście od razu to zrobiłem i zaczynam jakby w b1 z 0 biegłością broni. Tak powinno być?

Opublikowano

Musisz zebrać Sunface fragments, w każdym biomie jest jeden. No i w domku musisz wyczerpać wszystkie scenki, a potem udać się do niego z wszystkimi fragmentami i ubić ostatniego bossa.

Opublikowano

Kolejna rzecz której nie czaję. Zryw? Są komnaty, że zryw jest nieaktywny i najczęściej jest tam ta czerwona podłoga co rani. O co chodzi, nigdy tam nie wchodzę.

Statek kosmiczny ma pozytywny efekt na zryw tzn ze wtedy jak wbije na tą czerwona podłogę to nie będzie mnie ranić?

Opublikowano

Do tego potrzebujesz specjalnego przedmiotu, który jest w

Spoiler

hubie piątego biomu za zamkniętymi drzwiami.

A statek kosmiczny dodaje chyba eksplozję do dasha.

Opublikowano

Trzeba zdobyć specjalny przedmiot, dzięki któremu ta "lawa" nie będzie ranić.

Opublikowano

Wróciłem po tygodniu przerwy. Pierwsze przejscie i od razu bez problemu przeszedlem. Prawie 300% integralności i w zapasie jeszcze 4 fiolki i 1 duża fiolka. Nie czaje tego, jak grałem kilka h dzień po dniu to znacznie gorzej mi szło. A tu se wchodzę na lajcie wszystko pykam, no dziwne uczucie;)

Opublikowano

Bo tak jest w tych trudniejszych gierkach, że skillem trzeba się przespać. Miałem tak z kilkoma grami.Nie mogłem przejść czegoś siedząc po kilka godzin i tak do wk00rwienia :rotfl:.Na drugi, lub trzeci dzień podejście skonczyło się, za pierwszym lub drugim razem :obama:

• Plusik 1
Opublikowano

Życzenia od słabych do pewnie nieosiągalnych:

- stroje, dodatkowy stopień trudności, nowa broń

- nowe tryby gry, walki z  bossami, survival,

- nowy biom z dodatkową linią fabularną, zapiskami i bossem.

Opublikowano
3 godziny temu, Patricko napisał:

Nowy biom? Za darmo? Wątpię... Pewnie wrzucą opcje zapisu gry + jakąś kosmetykę.

A kto mówi za darmo :]

Napisać że każde siano byłoby nieładnie, ale rzucę spokojnie 80 zł za dodatkowy biom.

Opublikowano

Ja bym chciał NG+ albo chociaż inne skalowanie we wcześniejszych biomach jak zaczęcie od lvl 25. Plus jakiś osobny tryb w stylu Boss Rush czy Survival z dużą ilością fali i trudniejszymi przeciwnikami (osobno dla każdego biomu i mieszane). Na nową zawartość jak całkiem nowy biom nawet nie liczę.