Rtooj 1 601 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 A może się okaże że to dlc będzie traktowalo o pozostawionym a właściwie porzuconym () Heliosie robionym przez pewne holenderskie studio. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Score attack Słyszysz HQ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 Jako że gra nie che wyjść z głowy to włączyłem sobie chyba pierwszy trailer, nie wszystko w grze jest, np. to Dosyć przerażające, może to wykorzystają jeszcze... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 Znalezione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 Poważnie kolego, co 1-2 strony jest dokładnie to samo pytanie i szczegółowe odpowiedzi. Wczoraj przeleciałem na raz całość z każdym bossem, ze zmian zauważyłem że największe syfiony uzupełniają teraz całą energię, zielone łóżka chyba uzupełniają jej mniej, natomiast czerwone pociski od wrogów w 6 biomie nadal nakładają zniszczenia. Nie zauważyłem by gra była jakoś łatwiejsza, nadal kwestia układu plansz i tego ile wśród nich będzie z robocikami a, parę rzeczy mnie zdziwiło, odkryłem nowy przedmiot, a wg. gry i internetu wszystko miałem odkryte (dodali coś?), kostki pokazuje mi że zebrałem 17 a przecież zebrałem z 2 miesiące temu wszystkie, progres w pokonaniu bossów pokazuje mi u niektórych 0% mimo pokonania ich np. 7 razy, i znowu pokazuje mi 19/20 odnalezionych hieroglifów w 2 biomie. Coś się popierniczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 528 Opublikowano 24 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 Odnośnie pytań o przedmioty i procenty to 39 minut temu, Rtooj napisał: Poważnie kolego, co 1-2 strony jest dokładnie to samo pytanie i szczegółowe odpowiedzi. sprawdź poprzednie posty Spoiler Nie wszystkie przedmioty są w bazie, np nie ma augmentów stroju. A procent się zeruje na każdym levelu, np bossowie mają 1, 2 i 7 killi, każdy poziom się zacznie od 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 No dupy nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Jest suspend w końcu XD Patch 2.0 is now live. Reminder that if you have the automatic updates turned on, the game will close while in rest mode in order to install the update. New features: Suspend Cycle - Pause the cycle and resume your run later! Photo Mode - Capture the bullet-hell action or the dark beauty of Atropos; compose your shot, apply your favorite filters, and share with the world! This update also includes numerous bug fixes and quality-of-life improvements. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Hmmm, no i spoko. Kto chciał ograć bez tej opcji to ograł a teraz wszyscy którym tego brakowało mogą zanurzyć się w Returnalu. Myśle, ze to win-win. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 (edytowane) Mamy 26.10.2021 i ciągle u mnie Returnal na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o tegoroczne premiery. Patrząc na nadchodzące premiery to raczej już tak zostanie. Grać! Edytowane 26 października 2021 przez Cedric 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Jak dobrze że suspend to nie save, zamknęli usta narzekaczom na rest mode, a zachowali hardcorowość. Photo mode zaraz wypróbuję, ale szkoda ze jednak nie dali nawet strojów nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Liczyłem na jakiś nowy tryb albo dodatek. Ale po przejęciu tam teraz zmiany zachodzą i zatrudniają tak więc na spokojnie niech sobie dłubią czy to nad DLC czy nad nową gierką wszystko od nich Day One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Teraz, Figuś napisał: Liczyłem na jakiś nowy tryb No masz Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Jak gra w końcu przestanie crashować PS5 to kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 4 dni spędzone w returnalu i miałem jednego crasha. Może miałem szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 raptem dwa razy miałem crash na ponad 100h w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 8 minut temu, bid0n napisał: Jak gra w końcu przestanie crashować PS5 to kupuje. Co? Skąd taka opinia o Returnalu? Nie miałem ani jednego crasha w tej grze odkąd ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Teraz, Voytec napisał: Co? Skąd taka opinia o Returnalu? Nie miałem ani jednego crasha w tej grze odkąd ja mam. Widziałem na reddicie, sporo ludu jęczało i narzekało że gra często odmawia współpracy i wraca do dashboarda z błędami. Zresztą nie tylko tam ludzie płakali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 To życzę powodzenia, pewnie minie parę lat zanim będzie odpowiedni długi okres że w internecie nikt się nie pożali na jakąś grę. Problemy były chyba na początku, załatali, może na reditcie piszą osoby bez podłączonej do neta konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 31 minut temu, Rtooj napisał: Jak dobrze że suspend to nie save, zamknęli usta narzekaczom na rest mode, a zachowali hardcorowość. Photo mode zaraz wypróbuję, ale szkoda ze jednak nie dali nawet strojów nowych. Gdzies ten suspend się chyba zapisuje, więc pewnie można będzie wgrać aktualny plik z sejwem gry do clouda (np. tuz przed bossem) i go sobie przywracać z kopii No ale to było wiadome, że kto chce exploitowac, to jego brocha. Chyba ze inaczej to rozwiązali, nie czytałem szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Zobacz post Figusia na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 4 minuty temu, _Red_ napisał: Gdzies ten suspend się chyba zapisuje, więc pewnie można będzie wgrać aktualny plik z sejwem gry do clouda (np. tuz przed bossem) i go sobie przywracać z kopii No ale to było wiadome, że kto chce exploitowac, to jego brocha. Chyba ze inaczej to rozwiązali, nie czytałem szczegółów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 No to tego twita od niejakiego Nibela czytalem. Zapisuje się suspend i kasuje po kontynuowaniu. Ale gdzies fizycznie ten suspend musi byc na dysku zachowany. Jeśli w pliku konfiguracyjnym/sejwie to można go wgrać do chmury i zapewne przywracać tę kopię do woli. Just sayin. edit o dzieki, tego nie widzialem, to wyjaśnia xD Ciekawe ciekawe, ze coś się zapisuje na dysku a jednocześnie nie daje możliwości uzytkownikowi na skopiowanie. Dobre rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi