Skocz do zawartości

Returnal

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 20.01.2022 o 22:02, Square napisał:

No Dreadbound jest najlepszy. Jak będziesz chciał się nim pobawić to najlepsze traity to Oszołomienie albo Czwarty Odłamek, Powiększające Odłamki, Wybuchowe Odłamki,

Zajebisty jest, mam wybuchowe + rosnące odłamki + czwarty odłamek. I dobre szybkości pocisków. Ale np. z Nemesis to chyba bym nie chciał tym walczyć na takie odległości. 

Opublikowano

I sprawdza Ci się w tej ostatniej fazie z platformami? Mi tam siedzi najlepiej ten klasyczny nazwijmy go "karabin szturmowy" bo można z daleka już mu zjadać pasek dobrym Damage. W sumie to imo jest to chyba najbardziej uniwersalna broń, chociaż teraz jak gram to te strzałki x4 masakrują szczególnie większe moby albo tych z pomarańczowym paskiem gdzie karabinkiem dłużej bym walczył. 

Wczoraj znalazłem też pierwszy dysko coś tam po 25h gry :) pograłem tym chwilę ale pierwsze wrażenia nie zachęcają żeby z tego korzystać. 

Opublikowano

No jak nie wykończysz drona to będzie kamikaze, więc jak nie masz broni dzięki której załatwisz szybko dużej grupki wrogów, to lepiej wykańczać je pojedynczo.

Opublikowano

Cisza niestety, może na rocznicę coś wrzucą. Też bym postrzelał, ale aktualnie jestem obrażony na Returnal i nie odpalałem od miesiąca, ale zawsze jak włączam konsole to zerka na mnie i kusi.

Opublikowano

No i 3 akt zrobiony, widzę że jeden biom zrobiłem też na 100% jeśli chodzi o glify i dzienniki normalnie grając więc nie jest źle. Kusi mnie :platinum: a grał jeszcze będę wiec może małymi krokami się zrobi, specjalnie resetować cykli i biegać za tym to mi się nie chce, zepsuje sobie tym wrażenia z gry. 

Opublikowano

Ja dzisiaj rashuję do ostatniego bossa i zastanowię się nad platyną, bo wkradło się znużenie po tych prawie 40h z grą. Po początkowych zachwytach nad grą mam jej jednak sporo do zarzucenia i całościowo trzymam się przy swoim GOTY dla Psychonauts 2. Mam nadzieję, że nie zawiedzie finał.

Opublikowano (edytowane)

Dziwne pytanie. Nie wiem czy o to chodzi ale glify i audiologi przypisane są do danych komnat na stałe, ale komnaty jak wiadomo są miksowane.

Edytowane przez Rtooj