Square 8 605 Opublikowano 6 lipca 2022 Autor Opublikowano 6 lipca 2022 W każdym biomie jest jedna taka maszyna. Jak znajdziesz kostkę w B1 to możesz iść na Phrike jeszcze raz. Ogólnie boss wyrzuca artefakt i dostajesz 5 sztuk Etera. W B1 masz dodatkowo jakiś przedmiot zużywalny. Kostki odblokowują nowe przedmioty, głównie przedmioty zużywalne, ale są też dwa przydatne artefakty w nich. Łącznie jest 18 kostek, z czego 5 w pierwszym biomie. 1 1 Cytuj
mario10 520 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 (edytowane) Dziś powrót pierwszy biom run jakiś długi milion pomieszczeń, fajny karabin, 3 razy zwiększona integralność, w końcu boss i klepy w drugiej fazie długo mi zajęło dojście do bossa z 45 minut i powrót z niczym Powiem Wam, że jak ta gra wygląda to dla mnie mistrzostwo tak oglądałem skafander Selene, projekt poziomów super. Jednak jestem leszczem w tej grze kolejne dziś podejścia i wskoczyłem do tego pokoju z dużą ilością wrogów początkowo git, ale po chwili zamieszanie i milion latających kul Edytowane 7 lipca 2022 przez mario10 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 @Squareco to są za zielone hologramy stolika z giftem, porozstawiane w wieży tu i ówdzie ? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Opublikowano 7 lipca 2022 Tam będzie dostępny przedmiot później, graj dalej. W sensie jeżeli jeszcze nie możesz w nie strzelić. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Wróciłem do Returnala po dłużej przerwie. Jak chcesz to możemy pyknąć coopa dziś wieczorem. To by była dla mnie dobra rozgrzewka. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Opublikowano 7 lipca 2022 Można zagrać, zobaczysz jak łatwa ta gra jest. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 No jak się ma ją kilka razy za sobą to może i łatwa Square a masz jakieś filmiki ze swoich runów bo kiedyś chyba coś wrzucałeś ? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Opublikowano 7 lipca 2022 No coś tam mam, tu cała playlista, ale nic dłuższego. Kilka walk z bossami, zamknięte pokoje czy jakieś błędy. Może coś nagram dzisiaj z gigerem jak będzie dobra akcja. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Yyyyy nie jestem messer. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 UuUUUuU ale FTOPA szanownego admina. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Opublikowano 7 lipca 2022 Emocje mnie poniosły, przepraszam. A widziałem wczoraj, że grasz ale nie pisałem. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 nie wiem o co chodzi ale ja tutaj coop nie grałem nigdy Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Niektóre bronię mają dodatkowe umiejętności, np. obecnie mam aktywny rykoszet, ale przy przeszywaniu mam 40%. Żeby to odblokować wystarczy tylko z niej korzystać, czy muszę zrobić coś szczególnego? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Opublikowano 7 lipca 2022 Musisz zabijać przeciwników, 15 killi aby odblokować trait, 50 na poziom drugi i 100 na poziom trzeci. Tylko wtedy jeżeli masz dany poziom na broni. Cytat lvl 0-4 - jeden trait lvl 5 - dwa traity lvl 10 - dalej dwa, ale możliwy lvl 2 lvl 15 - trzy traity lvl 20 - dalej trzy, ale możliwy lvl 3 lvl 25 - cztery traity W bazie danych możesz sobie zobaczyć co w każdej grupie może się wylosować. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Pokonałem pierwszego bossa, następnie bez powodzenia zaatakowałem drugi biom, albowiem poległem tam ze trzy razy i...odłożyłem grę na półkę na kilka miesięcy. Teraz planuję powrót. Mam pytanie, bo sporo się przez ten czas zmieniło w samej grze, patche, apdejty itd... Rozumiem, że muszę zaczynać od nowa z rozbitego statku, każdorazowo po śmierci szukać w pierwszym biomie odblokowanego teleportu do drugiego? Nie ma opcji, żeby od razu startować z drugiego? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Opublikowano 7 lipca 2022 Nie ma, musisz w B1 znaleźć przejście do B2, moze być zaraz na początku, a może być i na końcu biomu. 1 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 7 godzin temu, Square napisał: No coś tam mam, tu cała playlista, ale nic dłuższego. Kilka walk z bossami, zamknięte pokoje czy jakieś błędy. Może coś nagram dzisiaj z gigerem jak będzie dobra akcja. Kiedy się dostaję tą linke przyciągająca? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 (edytowane) @LiŚciu Spoiler Po 2 bossie Edytowane 7 lipca 2022 przez cotek 1 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Dotarłem do drugiego bossa z milimetrowym paskiem życia, bo we wcześniejszej lokacji trafiłem na jakiegoś chorego pojeba, jakiś skorpion, coś w tym stylu. Waliłem do niego, ale mało co mu hp spadało, a mnie prawie załatwił. Za dużo nie myśląc, zawijka do następnej lokacji, a tam już czekał boss. Zobaczymy jutro Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Wczoraj po napisaniu poprzedniego postu miałem skończyć, ale spróbowałem jeszcze raz. Tak, ta gra zdecydowanie nie pozwala odłożyć pada, syndrom, jeszcze jedno podejście. Udało się pokonac drugiego bossa, za drugim razem. Trzeci świat pod względem designerskim robi wrażenie, wyobrazcie sobie film sf w takim otoczeniu . Do tego ta muzyka i pojawiające się dziwne, niepokojace odgłosy, klimacik jest świetny. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Wrócę chętnie w PS Extra, ale boje się czy skill też wróci xD Mam nadzieję, że będzie jak z jazdą na rowerze, raz nauczony nawyk zostaje. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Są rzeczy, które w tej grze mnie mega wkurzają, a jednocześnie mega wciągają. Wczoraj wieczorem mówię żonce popykam chwilę, potrenuję, później ogarniemy serial jakiś. Siadłem do pierwszego biomu szło po prostu super co prawda pokoi miałem całą masę ale szło fajnie, dobry karabin, w pokojach znalazłem 3 tłumaczenia glifów, trafiłem na klucz do domu, a co za tym idzie odnowę życia i jeszcze zapasowy sylfion. No dopakowany byłem jak złoto, ale z chwili zrobiła się prawie godzina na cały pierwszy biom i nawet pokonałem bossa. Pięknie dopakowana postać i musiałem kończyć. Nie da się przewidzieć ile będzie trwał run przez biom, a dopiero walczyłem w pierwszym. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 8 lipca 2022 Autor Opublikowano 8 lipca 2022 No to zawieszasz cykl i kontynuujesz później. @_Red_ jak z jazdą na rowerze, ale na początku może być kilka upadków. 1 Cytuj
mario10 520 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Boli mnie serce jak zostawiam konsolę w uśpieniu, że tak niepotrzebnie zjada prąd A tak poważnie to jest jakieś wyjście, ale jednak u mnie czasem gram codziennie, a czesem obowiązki nie pozwalają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi