Skocz do zawartości

Returnal

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

Organista padł za pierwszym razem, został mi dosłownie milimetr zdrowia :obama:

Jedziemy dalej, z tym GOTY. 

Pamiętaj jak będziesz w piątym biomie i zaliczysz challange room (właśnie ten filmik co wyżej wrzuciłem), żeby podnieść Nosiciela bólu w pomieszczeniu, które się otwiera po zabiciu wszystkich wrogów. Czytalem, że ponoc jak się nie podniesie nowej broni, to później się jej nie ma odblokowanej i nie będzie spawnowac że skrsynek.

• Dzięki 1
Opublikowano

Jak nie odblokowałeś którejś z końcowych broni to polecam to zrobić, bo wszystkie trzy tj. Nosiciel Bólu, Wyrzutnia Pirobomb i Dyskownica to najlepze sprzęt do Wieży (plus Rzutnik Termogeniczny).

Opublikowano

Nie spodziewam się, że jakaś nowa zapowiedź się szykuje, bo to pewnie zwykła wizyta, ale kto ich tam wie.

Mogliby kolekcjonerkę wypuścić z różnymi pukawkami.

Opublikowano
4 godziny temu, Square napisał:

Nie spodziewam się, że jakaś nowa zapowiedź się szykuje, bo to pewnie zwykła wizyta, ale kto ich tam wie.

Przytulił bym taki karabin, albo nosiciela, a najbardziej chyba zgniłego pluja, który wizualnie jest dla mnie najładniejszą bronią :woot:

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał:

Figurka z całym arsenałem i gadgetami to pierwsza jaką bym w życiu kupił, i spokojnie dałbym nawet i 2k za to.

Opublikowano
7 godzin temu, AgentTomek1982 napisał:

Dwudniowy odwyk i pyk - nowy rekord w wieży :D. Do Twojego wyniku daleeeeeko @Square

Odpaliłem Wieże w celu dozbierania trzech artefaktów no i trochę mi zeszło. Wynik zbliżony jak przed resetem, a mogło być jeszcze lepiej.

1830a0960d518-screenshotUrl.jpg

Gdzieś tak w drugim etapie zacząłem używać dyskownicy i zostałem przy niej zostawiając na ziemi świetne wersji Nosiciela i Pirobomb. Negujące Dysku są bardzo przydatne.

1830a0ae2a937-screenshotUrl.jpg

• Plusik 3
Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

Odpaliłem Wieże w celu dozbierania trzech artefaktów no i trochę mi zeszło. Wynik zbliżony jak przed resetem, a mogło być jeszcze lepiej.

1830a0960d518-screenshotUrl.jpg

Gdzieś tak w drugim etapie zacząłem używać dyskownicy i zostałem przy niej zostawiając na ziemi świetne wersji Nosiciela i Pirobomb. Negujące Dysku są bardzo przydatne.

1830a0ae2a937-screenshotUrl.jpg

75 baniek. Brawo!!! :good2:

Opublikowano

Może nie kontrowersyjne zdanie, ale wieża to najlepszy Biom, i żywotność prawie nieskończona. Ostatnio celem zdobycia traitów w pluju i dyskownicy powtarzałem 4-6, wróciłem szybko do wieży i tam szukam szczęścia.

Opublikowano

Tam jest Archiwum, żeby się tam dostać potrzebujesz stałe ulepszenie z 

Spoiler

szóstego biomu.

Wieża to jest tryb na punkty, zawsze zaczynasz od dołu. Przejdź najpierw zwykłą grę.

58 minut temu, Rtooj napisał:

Może nie kontrowersyjne zdanie, ale wieża to najlepszy Biom, i żywotność prawie nieskończona.

Mój problem z Wieżą jest taki, że od drugiego etapu się nic nie zmienia. Gdyby chociaż pokoje były stylizowane na inne biome to już by było coś. No i jeden cykl trwa kilka godzin jak lecisz na punkty.

Opublikowano
14 minut temu, Square napisał:

Tam jest Archiwum, żeby się tam dostać potrzebujesz stałe ulepszenie z 

Pokaż ukrytą zawartość

szóstego biomu.

Wieża to jest tryb na punkty, zawsze zaczynasz od dołu. Przejdź najpierw zwykłą grę.

Mój problem z Wieżą jest taki, że od drugiego etapu się nic nie zmienia. Gdyby chociaż pokoje były stylizowane na inne biome to już by było coś. No i jeden cykl trwa kilka godzin jak lecisz na punkty.

3 etapu chyba ;]