AgentTomek1982 46 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 (edytowane) Nosiciel wybuchowe i rosnące lvl3 Edytowane 1 września 2022 przez AgentTomek1982 2 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Organista padł za pierwszym razem, został mi dosłownie milimetr zdrowia Jedziemy dalej, z tym GOTY. 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 września 2022 Autor Opublikowano 1 września 2022 Miałem podobnie. Dajesz teraz do końca gry bez zgonu. Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 7 minut temu, YETI napisał: Organista padł za pierwszym razem, został mi dosłownie milimetr zdrowia Jedziemy dalej, z tym GOTY. Pamiętaj jak będziesz w piątym biomie i zaliczysz challange room (właśnie ten filmik co wyżej wrzuciłem), żeby podnieść Nosiciela bólu w pomieszczeniu, które się otwiera po zabiciu wszystkich wrogów. Czytalem, że ponoc jak się nie podniesie nowej broni, to później się jej nie ma odblokowanej i nie będzie spawnowac że skrsynek. 1 Cytuj
WisnieR 2 735 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 No ja go chyba nie mam bo mi w wieży w ogóle nie leci. Chyba trzeba będzie 5ty biom zrobić. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 września 2022 Autor Opublikowano 1 września 2022 Jak nie odblokowałeś którejś z końcowych broni to polecam to zrobić, bo wszystkie trzy tj. Nosiciel Bólu, Wyrzutnia Pirobomb i Dyskownica to najlepze sprzęt do Wieży (plus Rzutnik Termogeniczny). Cytuj
mario10 519 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Dziś chciałem popykać w wierzy i po 2 tygodniach grania w GoT paluszki się odzwyczaiły i dostałem lanie. Skończę GoT to wrócę na dłużej do wieży Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 września 2022 Autor Opublikowano 1 września 2022 Nie spodziewam się, że jakaś nowa zapowiedź się szykuje, bo to pewnie zwykła wizyta, ale kto ich tam wie. Mogliby kolekcjonerkę wypuścić z różnymi pukawkami. Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 4 godziny temu, Square napisał: Nie spodziewam się, że jakaś nowa zapowiedź się szykuje, bo to pewnie zwykła wizyta, ale kto ich tam wie. Mogliby kolekcjonerkę wypuścić z różnymi pukawkami. Przytulił bym taki karabin, albo nosiciela, a najbardziej chyba zgniłego pluja, który wizualnie jest dla mnie najładniejszą bronią Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 15 godzin temu, Square napisał: Nie spodziewam się, że jakaś nowa zapowiedź się szykuje, bo to pewnie zwykła wizyta, ale kto ich tam wie. Mogliby kolekcjonerkę wypuścić z różnymi pukawkami. Figurka z całym arsenałem i gadgetami to pierwsza jaką bym w życiu kupił, i spokojnie dałbym nawet i 2k za to. Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Wyjechałem na wioskę i mam detox od Returnala do niedzieli. Ciekawe czy już jutro nie wrócę do domu Co gorsza, żonka zamówiła mi Horizona nowego be stęskniła się za Ayloy a Returnal się już jej powoli nudzi Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 6 minut temu, mario10 napisał: Żonka pyka z Tobą? Nie ale ona lubi oglądać, słuchać muzyki z gry itd Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Odblokowałem wieże syzyfa. Wszedłem bez przygotowania i doszedłem do 3 etapu. Ale to wciaga : ) Spoiler 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Ile etapów trzeba przejść w wieży syzyfa? Doszedłem do połowy trzeciego, a za drugiego bossa nie dostałem trofeum. Losowość to najgorszy wróg w tej grze. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 września 2022 Autor Opublikowano 4 września 2022 Wszystko związane z fabułą i trofeami jest w etapach 1-3, ale polecam ograć Wieże dopiero po przejściu 3 aktu. 1 Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Dwudniowy odwyk i pyk - nowy rekord w wieży . Do Twojego wyniku daleeeeeko @Square Ale.fun i tak był niesamowity w tym runie. A tu Algos 3-20 zmielony pirobombą. 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 września 2022 Autor Opublikowano 4 września 2022 7 godzin temu, AgentTomek1982 napisał: Dwudniowy odwyk i pyk - nowy rekord w wieży . Do Twojego wyniku daleeeeeko @Square Odpaliłem Wieże w celu dozbierania trzech artefaktów no i trochę mi zeszło. Wynik zbliżony jak przed resetem, a mogło być jeszcze lepiej. Gdzieś tak w drugim etapie zacząłem używać dyskownicy i zostałem przy niej zostawiając na ziemi świetne wersji Nosiciela i Pirobomb. Negujące Dysku są bardzo przydatne. 3 Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 13 minut temu, Square napisał: Odpaliłem Wieże w celu dozbierania trzech artefaktów no i trochę mi zeszło. Wynik zbliżony jak przed resetem, a mogło być jeszcze lepiej. Gdzieś tak w drugim etapie zacząłem używać dyskownicy i zostałem przy niej zostawiając na ziemi świetne wersji Nosiciela i Pirobomb. Negujące Dysku są bardzo przydatne. 75 baniek. Brawo!!! Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Może nie kontrowersyjne zdanie, ale wieża to najlepszy Biom, i żywotność prawie nieskończona. Ostatnio celem zdobycia traitów w pluju i dyskownicy powtarzałem 4-6, wróciłem szybko do wieży i tam szukam szczęścia. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Najlepszy biom to drugi i Beksiński vibes. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Zrobiłem drugi etap w szpitalu w wieży i odblokowały się drzwi w tym hubie, ale nie da się tam wskoczyć. Co tam jest? Jest tu jakiś skrót czy muszę lecieć zawsze od pierwszego pokoju do końca bijąc bossów? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 września 2022 Autor Opublikowano 4 września 2022 Tam jest Archiwum, żeby się tam dostać potrzebujesz stałe ulepszenie z Spoiler szóstego biomu. Wieża to jest tryb na punkty, zawsze zaczynasz od dołu. Przejdź najpierw zwykłą grę. 58 minut temu, Rtooj napisał: Może nie kontrowersyjne zdanie, ale wieża to najlepszy Biom, i żywotność prawie nieskończona. Mój problem z Wieżą jest taki, że od drugiego etapu się nic nie zmienia. Gdyby chociaż pokoje były stylizowane na inne biome to już by było coś. No i jeden cykl trwa kilka godzin jak lecisz na punkty. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 14 minut temu, Square napisał: Tam jest Archiwum, żeby się tam dostać potrzebujesz stałe ulepszenie z Pokaż ukrytą zawartość szóstego biomu. Wieża to jest tryb na punkty, zawsze zaczynasz od dołu. Przejdź najpierw zwykłą grę. Mój problem z Wieżą jest taki, że od drugiego etapu się nic nie zmienia. Gdyby chociaż pokoje były stylizowane na inne biome to już by było coś. No i jeden cykl trwa kilka godzin jak lecisz na punkty. 3 etapu chyba ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi