Opublikowano 16 września 20222 l Nie koniecznie, zawsze można paść jak się zrobi za duży kocioł. Ja padam jak robię powrót po dłuższej przerwie, biomy 4-5 potrafią zaskoczyć.
Opublikowano 16 września 20222 l Autor Nie pamiętam kiedy ostatnio zginąłem w podstawce, ale było blisko kilka razy. Jak się zapomnisz to można nie raz szybko stracić integralność.
Opublikowano 18 września 20222 l No czasem jak się źle poukłada to można zginąć ale fakt że trzy klucze trzeba zgarnąć na raz nie ułatwia sprawy
Opublikowano 19 września 20222 l Mi jeszcze zostały 4 traity ok. 50% w rakietnicy, prętach i pluju. Prawdę mówiąc dopiero jak je zdobędę to na poważnie będę przechodził wieżę, bo tak to zawsze ginąłem przez broń jaką trzymam, leci się z nosicielem do 8 etapu a tu nagle jakieś dziadostwo które trzeba dopalić.
Opublikowano 29 września 20222 l No to ciekawe kiedy w końcu naga Selene z wielkim biustem pokona Tomka w grającego na dziecięcych klawiszach w biomie 4.
Opublikowano 11 października 20222 l Miałem kilkutygniową przerwę w Returnalu z powodu nadmiaru pracy przy jednoczesnym braku czasu Mam szybkie pytanie czy warto wrzucać eter w Cthonos czy lepiej zachować go na dalsze biomy ? Ja nadal jeszcze jestem w pierwszym, ale dotarłem już w końcu do bossa). W sumie to na co najlepiej ten eter zużywać?
Opublikowano 11 października 20222 l 6 minut temu, niunias101 napisał: Miałem kilkutygniową przerwę w Returnalu z powodu nadmiaru pracy przy jednoczesnym braku czasu Mam szybkie pytanie czy warto wrzucać eter w Cthonos czy lepiej zachować go na dalsze biomy ? Ja nadal jeszcze jestem w pierwszym, ale dotarłem już w końcu do bossa). W sumie to na co najlepiej ten eter zużywać? Patrząc na to, że praktycznie cały czas się powtarza biomy, to w sumie na co masz ochotę w danej chwili. Ja tak robiłem. Nigdy go specjalnie nie zbierałem po coś konkretnego. Także śmiało możesz na Cthonos.
Opublikowano 11 października 20222 l Autor Nie pamiętam jakie artefakty/przedmioty są domyślnie w puli więc powiem, że jak najbardziej warto. A tak to poza Cthonos to na oczyszczanie obolitu czy skrzyń też się przydaje Eter.
Opublikowano 11 października 20222 l No właśnie go ładowałem wiecznie do tej maszynki, ale później w kolejnych biomach doceniłem jego oczyszczające właściwości.
Opublikowano 11 października 20222 l Autor 15 sztuk Eteru to największa cena za nowe przedmioty w Cthonos. Po wykupieniu wszystkiego, maszyna była nieaktywna, ale w patchu 3.0 z jakichś powodów można dalej zapłacić 15 sztuk za jakiś przedmiot, co może być średnio opłacalne. Jak już odblokuje się wszystko to wtedy Eter do oczyszczania przedmiotów.
Opublikowano 11 października 20222 l Ostatni trait w rzutniku został i wszystkie bronie będą już zmaksowane
Opublikowano 11 października 20222 l Mi też został jeden, w pluju 89%. Chociaż ostatnio nagle wyskoczył mi kokon III 62%, wiec nie wiadomo jak z atakami alternatywnymi, nigdzie nie można ich sprawdzić.
Opublikowano 11 października 20222 l Podziwiam Was za to maksowanie broni ja bym musiał chyba z pół roku jeszcze grać żeby je wymaksować
Opublikowano 11 października 20222 l No ja gram od zeszłego marca z większymi i mniejszymi przerwami. Długo to trwało, tym bardziej że robiłem to głównie w wieży.
Opublikowano 11 października 20222 l Wiesz ja niektóre bronie jak na przykład paszczomiot mam tak słabe, że nie ma szans nim jakoś realnie walczyć kilka razy go użyłem przez całą grę
Opublikowano 11 października 20222 l Ogólnie to wspaniała rzecz wydłużająca zabawę te wzmocnienia broni. Twórcy w zasadzie nie zrobili kilkunastu broni tylko kilkaset. Każdy komplet dodatków na 2-3 poziomie odmienia rozgrywkę w sekundę i rzadko trafiasz na to samo.
Opublikowano 11 października 20222 l Dzisiaj dostałem w wieży absolutnie najmocniejszą wersję rakietnicy, ale że właśnie grałem na robienie traitow. (replikacja trafień na 3) i miałem niski mnożnik i swoją drogą, mało zdrowia to za długo nim nie powalczyłem. Ale rozpierdziel robił naprawdę fajny. Druga sprawa, że nie bardzo umiem nim jednak walczyć. Wolę pirobomby, dyskownice i nosiciela.
Opublikowano 11 października 20222 l Rzutnik i pręty najmniej dobra broń do wieży. Mam to samo, w zasadzie dopiero zacznę grać na punkty, bo ciągle tylko skupiałem się na szukaniu broni. Pirobomby z pociskami pomocniczymi, szybkostrzelnością, wielkim magazynkiem, nic więcej chyba nie potrzeba by lecieć jak w masło.
Opublikowano 11 października 20222 l 2 minuty temu, Rtooj napisał: Rzutnik i pręty najmniej dobra broń do wieży. Mam to samo, w zasadzie dopiero zacznę grać na punkty, bo ciągle tylko skupiałem się na szukaniu broni. Pirobomby z pociskami pomocniczymi, szybkostrzelnością, wielkim magazynkiem, nic więcej chyba nie potrzeba by lecieć jak w masło. Plus forsujące doładowanie i wrogowie z osłonką też są odsyłani w niebyt Ostatnio coś mi rzadko jednak wpadał ten artefakt a połączony z dyskownicą ze zmianą celu to po prostu bajka. Non stop łamiesz osłony.
Opublikowano 11 października 20222 l Najśmieszniejsze że nadal najgorszym przeciwnikiem są nietoperki, mogą być dwie ośmiornice i jakoś idzie, ale nietoperze potrafią zepsuć krew. Jaki alternatywny lubicie najbardziej? Ja zdecydowanie granaty i tą ładowaną kulę śmierci, śmieszne jest jak przeciwnik jeszcze się "rodzi" i nawet nie wie co go unicestwiło po pojawieniu się Edytowane 11 października 20222 l przez Rtooj
Opublikowano 11 października 20222 l 8 minut temu, Rtooj napisał: Najśmieszniejsze że nadal najgorszym przeciwnikiem są nietoperki, mogą być dwie ośmiornice i jakoś idzie, ale nietoperze potrafią zepsuć krew. Jaki alternatywny lubicie najbardziej? Ja zdecydowanie granaty i tą ładowaną kulę śmierci, śmieszne jest jak przeciwnik jeszcze się "rodzi" i nawet nie wie co go unicestwiło po pojawieniu się Zdecydowanie zwiastun zagłady i wiązka pustki w moim przypadku. Prądownica z nietoperków robi super pasztet, więc jak Ci się trafi ten alt to używaj na nich
Opublikowano 12 października 20222 l Algos 4/20 ta sama broń ale tylko automatyczność na 3 a reszta na 2. Naprawdę idzie tym fajny wynik zrobić, ale grę musiałem przerwać zaraz po tym Algosie https://youtu.be/bHVUmzMeD3Y