Rtooj 1 620 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Nie koniecznie, zawsze można paść jak się zrobi za duży kocioł. Ja padam jak robię powrót po dłuższej przerwie, biomy 4-5 potrafią zaskoczyć. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 września 2022 Autor Opublikowano 16 września 2022 Nie pamiętam kiedy ostatnio zginąłem w podstawce, ale było blisko kilka razy. Jak się zapomnisz to można nie raz szybko stracić integralność. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 No czasem jak się źle poukłada to można zginąć ale fakt że trzy klucze trzeba zgarnąć na raz nie ułatwia sprawy Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Wielka trójka zmaksowana 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Mi jeszcze zostały 4 traity ok. 50% w rakietnicy, prętach i pluju. Prawdę mówiąc dopiero jak je zdobędę to na poważnie będę przechodził wieżę, bo tak to zawsze ginąłem przez broń jaką trzymam, leci się z nosicielem do 8 etapu a tu nagle jakieś dziadostwo które trzeba dopalić. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 No to ciekawe kiedy w końcu naga Selene z wielkim biustem pokona Tomka w grającego na dziecięcych klawiszach w biomie 4. Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Miałem kilkutygniową przerwę w Returnalu z powodu nadmiaru pracy przy jednoczesnym braku czasu Mam szybkie pytanie czy warto wrzucać eter w Cthonos czy lepiej zachować go na dalsze biomy ? Ja nadal jeszcze jestem w pierwszym, ale dotarłem już w końcu do bossa). W sumie to na co najlepiej ten eter zużywać? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 6 minut temu, niunias101 napisał: Miałem kilkutygniową przerwę w Returnalu z powodu nadmiaru pracy przy jednoczesnym braku czasu Mam szybkie pytanie czy warto wrzucać eter w Cthonos czy lepiej zachować go na dalsze biomy ? Ja nadal jeszcze jestem w pierwszym, ale dotarłem już w końcu do bossa). W sumie to na co najlepiej ten eter zużywać? Patrząc na to, że praktycznie cały czas się powtarza biomy, to w sumie na co masz ochotę w danej chwili. Ja tak robiłem. Nigdy go specjalnie nie zbierałem po coś konkretnego. Także śmiało możesz na Cthonos. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 października 2022 Autor Opublikowano 11 października 2022 Nie pamiętam jakie artefakty/przedmioty są domyślnie w puli więc powiem, że jak najbardziej warto. A tak to poza Cthonos to na oczyszczanie obolitu czy skrzyń też się przydaje Eter. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 No właśnie go ładowałem wiecznie do tej maszynki, ale później w kolejnych biomach doceniłem jego oczyszczające właściwości. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 października 2022 Autor Opublikowano 11 października 2022 15 sztuk Eteru to największa cena za nowe przedmioty w Cthonos. Po wykupieniu wszystkiego, maszyna była nieaktywna, ale w patchu 3.0 z jakichś powodów można dalej zapłacić 15 sztuk za jakiś przedmiot, co może być średnio opłacalne. Jak już odblokuje się wszystko to wtedy Eter do oczyszczania przedmiotów. 1 Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Ostatni trait w rzutniku został i wszystkie bronie będą już zmaksowane Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Mi też został jeden, w pluju 89%. Chociaż ostatnio nagle wyskoczył mi kokon III 62%, wiec nie wiadomo jak z atakami alternatywnymi, nigdzie nie można ich sprawdzić. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Podziwiam Was za to maksowanie broni ja bym musiał chyba z pół roku jeszcze grać żeby je wymaksować Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 No ja gram od zeszłego marca z większymi i mniejszymi przerwami. Długo to trwało, tym bardziej że robiłem to głównie w wieży. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Wiesz ja niektóre bronie jak na przykład paszczomiot mam tak słabe, że nie ma szans nim jakoś realnie walczyć kilka razy go użyłem przez całą grę Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Ogólnie to wspaniała rzecz wydłużająca zabawę te wzmocnienia broni. Twórcy w zasadzie nie zrobili kilkunastu broni tylko kilkaset. Każdy komplet dodatków na 2-3 poziomie odmienia rozgrywkę w sekundę i rzadko trafiasz na to samo. Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Dzisiaj dostałem w wieży absolutnie najmocniejszą wersję rakietnicy, ale że właśnie grałem na robienie traitow. (replikacja trafień na 3) i miałem niski mnożnik i swoją drogą, mało zdrowia to za długo nim nie powalczyłem. Ale rozpierdziel robił naprawdę fajny. Druga sprawa, że nie bardzo umiem nim jednak walczyć. Wolę pirobomby, dyskownice i nosiciela. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Rzutnik i pręty najmniej dobra broń do wieży. Mam to samo, w zasadzie dopiero zacznę grać na punkty, bo ciągle tylko skupiałem się na szukaniu broni. Pirobomby z pociskami pomocniczymi, szybkostrzelnością, wielkim magazynkiem, nic więcej chyba nie potrzeba by lecieć jak w masło. Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 2 minuty temu, Rtooj napisał: Rzutnik i pręty najmniej dobra broń do wieży. Mam to samo, w zasadzie dopiero zacznę grać na punkty, bo ciągle tylko skupiałem się na szukaniu broni. Pirobomby z pociskami pomocniczymi, szybkostrzelnością, wielkim magazynkiem, nic więcej chyba nie potrzeba by lecieć jak w masło. Plus forsujące doładowanie i wrogowie z osłonką też są odsyłani w niebyt Ostatnio coś mi rzadko jednak wpadał ten artefakt a połączony z dyskownicą ze zmianą celu to po prostu bajka. Non stop łamiesz osłony. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) Najśmieszniejsze że nadal najgorszym przeciwnikiem są nietoperki, mogą być dwie ośmiornice i jakoś idzie, ale nietoperze potrafią zepsuć krew. Jaki alternatywny lubicie najbardziej? Ja zdecydowanie granaty i tą ładowaną kulę śmierci, śmieszne jest jak przeciwnik jeszcze się "rodzi" i nawet nie wie co go unicestwiło po pojawieniu się Edytowane 11 października 2022 przez Rtooj Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 8 minut temu, Rtooj napisał: Najśmieszniejsze że nadal najgorszym przeciwnikiem są nietoperki, mogą być dwie ośmiornice i jakoś idzie, ale nietoperze potrafią zepsuć krew. Jaki alternatywny lubicie najbardziej? Ja zdecydowanie granaty i tą ładowaną kulę śmierci, śmieszne jest jak przeciwnik jeszcze się "rodzi" i nawet nie wie co go unicestwiło po pojawieniu się Zdecydowanie zwiastun zagłady i wiązka pustki w moim przypadku. Prądownica z nietoperków robi super pasztet, więc jak Ci się trafi ten alt to używaj na nich Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 Algos 4/20 ta sama broń ale tylko automatyczność na 3 a reszta na 2. Naprawdę idzie tym fajny wynik zrobić, ale grę musiałem przerwać zaraz po tym Algosie https://youtu.be/bHVUmzMeD3Y Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi