Square 8 604 Opublikowano 21 lutego Autor Opublikowano 21 lutego 29 minut temu, falcon87pl napisał: Czyli przepaliłem 6 eteru To wiedz jeszcze, że Rekonstruktor jest aktywny tylko w biomie w którym go włączysz, jak pójdziesz dalej to nie zadziała. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego No i działa tylko jednorazowo. Jak się w nim raz odrodzisz to kolejny powrót kończy się przy statku no chyba, że ponownie wrzucisz w niego 6 etherów. Ja skorzystałem z niego raz. Za dużo zabawy się traci, kiedy człowiek omija kolejne killroomy. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Ja też raz tylko z ciekawości. Kurde, ale bym przytulił Returnal 2. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Ja też tylko raz. Gdybym miał te 6 eteru, to bym sobie życie inaczej ułożył Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego (edytowane) Po 6h prób w końcu pokonałem pierwszego bossa Chyba od czasu Demon's Souls na PS3 nie było takiej gry w którą tak bardzo chce mi się grać i jednocześnie codziennie mam ochotę odinstalować i sprzedać Edytowane 23 lutego przez falcon87pl 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 lutego Autor Opublikowano 23 lutego Teraz już z górki, tylko 37,9% graczy pokonało Phrike. 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego (edytowane) Jak po 2-3 gorszych runach zacząłem czytać opinie o poziomie trudności, to lekko zwątpiłem i już myślałem czy nie odpuścić i nie zacząć grać w Days Gone Szczególnie jak były opinie typu "po Returnalu włączam Dark Souls dla relaksu". Ale doszedłem do wniosku, że najwyżej będę farmił ten eter i ginął tak długo jak trzeba i w końcu pokonam bossa za X lub XX godzin. Gra jest za dobra pod kątem technicznym, żeby ją odpuścić po 5h Do walki z Phrike poza lekko powiększonym paskiem zdrowia i pełnym HP miałem przygotowaną jeszcze jedną 'dużą apteczkę', ale suma sumarum dupę uratował mi pasożyt, który dawał jednego respa na 50% HP i się odłączał. Eh, co za emocje. A nie, że grasz w jakiegoś kolejnego Far Cry'a czy inny sandbox i nawet brewka nie tyknie. Edytowane 23 lutego przez falcon87pl 1 Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Pamietam swoje poczatki i narzekania ale jak juz znalazlem bron pod siebie (tego pluja kwasem) to mialem wrazenie ze gra stala sie latwiejsza. Graj i sie delektuj. Mocno kibicuje bo giera zacna. P.S Ciekawe co teraz studio kombinuje. Moze w krotce sie dowiemy (2025) 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) W końcu po latach przerwy od premiery rozpocząłem wieżę Syzyfa i... skończyłem za pierwszym razem? W sensie pokonałem ostatnia formę Algosa. Gdzie to nowe lore i sekwencje w szpitalu, o których słyszałem? Wiem, że ten tryb jest nieskończony, ale jaranko było na nowe fragmenty historii, bo mocno w tym siedzę. Co mam zrobić, grać dalej? Zbierałem wszystko i ani śladu tych sekwencji. Also, dlaczego nie da się zawiesić cyklu? Godzinkę pograłem, padło 3 bossów i, no sorki, życie. Co oni sobie myśleli? Bez pauzy to można zrobić tryb na max godzinę, a nie Infinite. E; pytałem, bo nie chciałem sobie spoilerowac, ale teraz przeczytałem o co biega. Edytowane 18 marca przez Nyu 1 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Przeszedłem na true ending w DLC, wow, ta gra mnie tak gniecie ta cała psychologiczna i klimatyczna otoczka, że odechciewa mi się grać w cokolwiek innego. Serio, ubóstwiam tutaj wszystko: klimat, monumentalne i pełne obcej aury lokacje, narrację Selenem z tymi wszystkimi flaszbakami i audiologami, historię Obcych i czyhającego w otchłani Xaosa, mnogość interpretacji (która ten dodatek trochę odchudził, ale też odpowiedział na wiele kwestii) i tę muzykę. A udało im się to dzieło sztuki połączyć z bullet hellem z różowymi kulkami. Rogalikiem. Dashowaniem i przyciaganiem się linką z szybkością F1. Mogę się też pochwalić 11 zgonami do platyny + 100% w DLC, z czego 4 były po prostu jak najdłuższymi próbami w wieży. Chyba ładnie, co? Ale nie udało mi się jeszcze zajść wyżej niż 4-1X 3 1 Cytuj
AgentTomek1982 46 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Jak ktoś ma ochotę to mogę pograć w coopa. Zostało mi jeszcze 13 razy podnieść tą cholerną pozytywkę i wbić rangę zwiadowcy. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Chciałem sobie ograć tą cudną gierkę od nowa więc dziś z ciężkim sercem usunąłem savea z wcześniejszym przejściem i zaczynam Seleną od nowa walkę 1 2 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Godzinę temu, mario10 napisał: Chciałem sobie ograć tą cudną gierkę od nowa więc dziś z ciężkim sercem usunąłem savea z wcześniejszym przejściem i zaczynam Seleną od nowa walkę Po co usuwać save'a, skoro można stworzyć sobie nowe konto na konsoli? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Nie no tak mi się nie chce bawić. Ale i tak prawilnie chcę sobie machnąć przejście Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Bawić? Mówisz o kliknięciu nowego konta i nazwanie go, tam nie trzeba nic rejestrować ani aktywować z tego co kojarzę. A tak straciłeś postępy. Wiem, bo sam sobie machnąłem już grę na innych kontach, ale żeby po przejściu być znowu golasem to tak słabo. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia (edytowane) Tak ma być od zera Czasem tak lubię przejść od nowa bez wszystkich gadżetów. Ale faktycznie może, machnę następnym razem jakieś konto dodatkowe do takich gier jak Returnal. Edytowane 5 kwietnia przez mario10 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Wspomnienia są świetne nadal, ale w nowym przejściu nie ma udoskonaleń. Ot taka ochota po prostu mnie naszła Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia 10 godzin temu, mario10 napisał: Wspomnienia są świetne nadal, ale w nowym przejściu nie ma udoskonaleń. Ot taka ochota po prostu mnie naszła Też tak kiedyś zrobiłem, że Save skasowałem i od nowa. Dla tej gry warto. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 kwietnia Autor Opublikowano 5 kwietnia Jak gówno odblokowałeś to może i warto. Prawda jest taka, że za brak osobnych sejwów trzeba ją jebać, bo rzeczy zależnych od zjebanego RNG jest zdecydowanie za dużo, a nie wnoszą nic. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Mechanika rozgrywki jest tak midona w tej grze, że twórcom uszło płazem kilka naprawdę zyebamych rozwiązań, m.in. brak zapisu właśnie brak osobnych slotów na nowe zapisy. Ja kilkanaście tygodni temu usunąłem grę z dysku, bo nie mogłem przestać w nią grać. To chyba było najbliższe doświadczenie uzależnienia w moim przypadku. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia (edytowane) Fajowo się gra pierwszy boss poszedł za pierwszym razem i zaczynam pustynny biom. Cud gierka Ale fakt opcja dwóch równoległych zapisów powinna być bez gadania. Edytowane 7 kwietnia przez mario10 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Returnal był robiony na szybko, po skasowaniu Stormdiversów, w sumie to było chyba ich być albo nie być. Raczej sporo nauki wyciągnęli ze space karen i myślę że słuchają graczy. Kolejna gierka robiona na spokojnie powinna już być sporym upgradem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 kwietnia Autor Opublikowano 7 kwietnia W dniu 6.04.2024 o 09:39, LukeSpidey napisał: Ja kilkanaście tygodni temu usunąłem grę z dysku, bo nie mogłem przestać w nią grać. To chyba było najbliższe doświadczenie uzależnienia w moim przypadku. Ja ostatnio grałem w listopadzie. Kusiło aby odpalić Wieże i poprawić wynik. 1 minutę temu, Figuś napisał: Returnal był robiony na szybko, po skasowaniu Stormdiversów Nie bardzo, robiony też był chyba z trzy lata. W pewnym momencie po prostu wszystkie prace przerzucili na Selenke. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 9 minut temu, Square napisał: Nie bardzo, robiony też był chyba z trzy lata. w dzisiejszych czasach to bardzo szybko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi