KrYcHu_89 2 369 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Po co takie rzeczy 3x twittować zajawkami :/. Cytuj
Bzduras 12 758 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 22 godziny temu, Rtooj napisał: Zabawny jesteś, w tym samym temacie przed wieżą syzyfa paru pisało że nie będzie dlc bo już odłożyli prace nad grą. Po wieży syzyfa Ci sami pisali, że teraz to już na bank koniec, bo naprawdę nowy projekt i returnal w grobie. Kwestia podejścia, mnie nadzieja nic nie kosztuje, jak widać nawet dosłownie. Aj, dzisiaj ten post smakuje jakoś inaczej Szkoda. Zacny ten Returnal, mogliby coś więcej podziałać albo z tą gierką albo z sequelem. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 12 minut temu, Bzduras napisał: Aj, dzisiaj ten post smakuje jakoś inaczej Szkoda. Zacny ten Returnal, mogliby coś więcej podziałać albo z tą gierką albo z sequelem. Strasznie się cieszę na artbooka, mam nadzieję że będzie duży format, nie gniewam się, czekam na nową grę. I tak zrobili lepsze trzecie urodziny niż inne gry mają. Nie kumam tylko dlaczego nie mogą zrobić paru cholernych strojów, lub chociaż umożliwić kupno obecnych - te alternatywne są nadal zablokowane dla pudełkowców. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 30 kwietnia Autor Opublikowano 30 kwietnia 5 minut temu, Rtooj napisał: te alternatywne są nadal zablokowane dla pudełkowców. Te dwa stroje są zablokowane dla wszystkich na Pleju co kupili grę po premierze. Jedyna opcja to kupno mocno przepłaconego kodu (jeżeli jeszcze w ogóle są dostępne). Na PC każdy może je dostać logując się kontem PSN. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia (edytowane) 9 minut temu, Square napisał: Te dwa stroje są zablokowane dla wszystkich na Pleju co kupili grę po premierze. Jedyna opcja to kupno mocno przepłaconego kodu (jeżeli jeszcze w ogóle są dostępne). Na PC każdy może je dostać logując się kontem PSN. No nie, można było po premierze nadal kupić wersję cyfrową deluxe z tymi strojami. Myliłem się. Edytowane 30 kwietnia przez Rtooj Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 30 kwietnia Autor Opublikowano 30 kwietnia Stroje były za preorder, tylko i wyłącznie. Cytuj
mario10 547 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Szkoda bo ten standardowy skafander wygląda kozacko, ale ten za preorder nieco lepszy a jest w tym zakresie pole do popisu, jednak jak przez tyle czasu nic nie zmienili to raczej nie zmienią już. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 30 kwietnia Autor Opublikowano 30 kwietnia W coop stroje są jeszcze w innych kolorach, ale tylko dla gościa. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Na PC pewnie nawet ciuchcia Tomkiem można grać Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Chętnie przytulę te gadżety związane z Returnalem. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano czwartek o 11:26 Opublikowano czwartek o 11:26 Jak tam Returnalowcy, artbook i komiks kupiony? Moje do mnie lecą. 1 Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano czwartek o 11:43 Opublikowano czwartek o 11:43 W sumie to przegapiłem... Dostępne nadal? Rzucisz jakimś linkiem? Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano czwartek o 11:49 Opublikowano czwartek o 11:49 4 minuty temu, Amer napisał(a): W sumie to przegapiłem... Dostępne nadal? Rzucisz jakimś linkiem? Nie muszę, dostępne w wielu miejscach, od amazona po księgarnie w Polsce. Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano czwartek o 13:30 Opublikowano czwartek o 13:30 Totalnie to przespałem, dzięki za cynk - zamówione. Cytuj
LukeSpidey 938 Opublikowano piątek o 11:18 Opublikowano piątek o 11:18 To samo. Dzięki za przypomnienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi