Square 8 783 Opublikowano 27 grudnia 2024 Autor Opublikowano 27 grudnia 2024 Na PS5 się nie da, tylko jak masz pre-order. Na PC dostajesz po zalogowaniu do konta PSN. 1 1 Cytuj
Amer 1 389 Opublikowano wtorek o 14:40 Opublikowano wtorek o 14:40 (edytowane) Tutaj fajny podgląd na Art of Returnal. Sam zamówiłem dwie sztuki (jeden na prezent dla kumpla, który podobnie jak ja zakochał się w tej gierce na amen) i serio nie żałuję. Niektóre arty trochę z dupy jak wspominał @Rtooj, to fakt, jednak jest też sporo prawdziwego złota. A samo wydanie bardzo ładne (oprawa, format, druk). Komiks odpuściłem bo tutaj od razu coś mi w nim nie grało. Największym problemem artbooka jest jego kod źródłowy - serio, gdyby to było związane z dowolną inną gierką to by była perła, sęk w tym że Returnal (gierka) to przecież kopalnia mistrzowskich obrazów (szeroko rozumianych) i spokojnie szło z tego zrobić 500 stronicowy artbook wypchany po brzegi. Same brońki i przeciwnicy (a ci zostali potraktowaniu tutaj po macoszemu), o szkicach koncepcyjnych nie mówiąc nawet. Osobiście jakoś nie mogę przeżyć że nie dali nawet tych "roślinek"... no kurde, dla mnie to wizytówka flory z tej gierki. Jednak mimo to naprawdę warto rzucić okiem... Edytowane wtorek o 14:50 przez Amer 1 Cytuj
Rtooj 1 704 Opublikowano wtorek o 14:44 Opublikowano wtorek o 14:44 Ten ruchomy komiks zapowiadał się spoko ;/ Cytuj
Czoperrr 5 280 Opublikowano wtorek o 14:52 Opublikowano wtorek o 14:52 Zacząłem Returnala i jest spoko, ale nie wiem jakbym miał w to grać skoro mam jednorazowo czas około godziny lub dwóch na granie, a raczej nie chce mi się trzymać konsoli w uśpieniu ciągle i nie móc odpalić nic innego w międzyczasie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 324 Opublikowano wtorek o 14:53 Opublikowano wtorek o 14:53 Returnal już od dawna ma coś takiego jak zawieszanie cyklu - problem o którym piszesz rozwiązano chwile po premierze. No i oczywiście zazdroszczę pierwszego kontaktu. 1 Cytuj
Czoperrr 5 280 Opublikowano wtorek o 14:55 Opublikowano wtorek o 14:55 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Returnal już od dawna ma coś takiego jak zawieszanie cyklu. a to sorry, nie wiedziałem Cytuj
Rtooj 1 704 Opublikowano wtorek o 14:59 Opublikowano wtorek o 14:59 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Zacząłem Returnala i jest spoko, ale nie wiem jakbym miał w to grać skoro mam jednorazowo czas około godziny lub dwóch na granie, a raczej nie chce mi się trzymać konsoli w uśpieniu ciągle i nie móc odpalić nic innego w międzyczasie. Między cyklami w returnala gra się w returnala proszę Pana. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano czwartek o 13:19 Opublikowano czwartek o 13:19 Takie to dobre? W sumie prawie wszystko, co chciałem ukończyłem na PS5, niektóre gry nawet po 2 razy (survival horrory remaki :)). Cytuj
Square 8 783 Opublikowano czwartek o 13:26 Autor Opublikowano czwartek o 13:26 Chodzi za mną powrót na Atropos i chyba ściągnę. Na Pro niby też gra chodzi/wygląda lepiej Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano czwartek o 13:28 Opublikowano czwartek o 13:28 Dobrze, w takim razie wezmę przy najbliższej okazji, gdy będę w CEXie, gra zebrała dużo 10ek od userów, a cisną po grze tylko ci, którzy dostali wpierdol xD Cytuj
Square 8 783 Opublikowano czwartek o 14:25 Autor Opublikowano czwartek o 14:25 Mogliby już coś zapowiedzieć. 1 Cytuj
Rtooj 1 704 Opublikowano czwartek o 15:45 Opublikowano czwartek o 15:45 Ogólnie strasznie słabo ostatnie pół roku z zapowiedzami gier które by spowodowały opad szczęki, ani żadnych dat, ani gameplayów, trochę to denerwujące, nie pamiętam kiedy ostatnio taka dziura była. Cytuj
giger_andrus 3 210 Opublikowano wczoraj o 13:03 Opublikowano wczoraj o 13:03 Czy Returnal potrafi czasem zgrzytnąć podczas walki ? Grałem na premierę i nie pamiętam żeby płynność kulała a wspomniał mi ostatnio o tym kumpel. Cytuj
mario10 564 Opublikowano wczoraj o 13:11 Opublikowano wczoraj o 13:11 Jakiś czas temu trochę pobiegałem Seleną i zero problemu. Gładziutko śmigała gierka. Cytuj
agst 145 Opublikowano wczoraj o 13:17 Opublikowano wczoraj o 13:17 (edytowane) W dniu 9.01.2025 o 14:19, zdrowywariat napisał(a): Takie to dobre? W sumie prawie wszystko, co chciałem ukończyłem na PS5, niektóre gry nawet po 2 razy (survival horrory remaki :)). Nie licząc Rebirth, to dla mnie najlepsza gra na PS5 lekko, a być może nawet i na PS4 lepszej nie bylo. Tylko nie zrażaj się na starcie, mi na poczatku średnio podeszło, ale postanowiłem jeszcze pograć kolejnego dnia i zaskoczyło. Cudowny tytuł. Edytowane wczoraj o 13:22 przez agst 1 1 2 Cytuj
Amer 1 389 Opublikowano wczoraj o 13:51 Opublikowano wczoraj o 13:51 (edytowane) W dniu 9.01.2025 o 14:28, zdrowywariat napisał(a): Dobrze, w takim razie wezmę przy najbliższej okazji, gdy będę w CEXie, gra zebrała dużo 10ek od userów, a cisną po grze tylko ci, którzy dostali wpierdol xD Zdrowy, dla mnie to najlepsza singlowa gra ever. Miłość od pierwszej minuty, dosłownie. Przy czym zaznaczam z miejsca że to mój ukochany gatunek i setting świata, tutaj połączone 2 w 1, więc może dlatego tak siadło. To tak w ramach odpowiedzi na pytanie czy to dobra gra jest. Edytowane wczoraj o 13:52 przez Amer 1 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano wczoraj o 13:55 Autor Opublikowano wczoraj o 13:55 50 minut temu, giger_andrus napisał(a): Czy Returnal potrafi czasem zgrzytnąć podczas walki ? Grałem na premierę i nie pamiętam żeby płynność kulała a wspomniał mi ostatnio o tym kumpel. Nie kojarzę jakichś spadków. Pewnie coś tam dropi miejscami, bo gra chyba nie ma VRR, ale nic jakoś odczuwalnego. A co do samej fajności gry, to zdobyła Forumkowe GOTY więc warto sprawdzić. 1 Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano wczoraj o 13:57 Opublikowano wczoraj o 13:57 Ja chyba też wrócę i w przerwie od Persony sobie poodpalam. Zacznę NG bo mi się dwie bronie zbugowały i nie wypadają, to może też od razu jakoś docisne platyne w końcu Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano wczoraj o 14:00 Opublikowano wczoraj o 14:00 Dzięki, nie mam już reakcji, wezmę w niedzielę, bo byłoby błędem nie sprawdzić, skoro wszyscy się tak jarają. Czy mi się spodoba? Tego nie wiem Cytuj
mario10 564 Opublikowano wczoraj o 14:03 Opublikowano wczoraj o 14:03 To jest gra, do której wracam regularnie. Choćby przez 1-2 dni popykać kilka godzin i nacieszyć się cudną rozgrywką 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi