Square 8 873 Opublikowano 27 grudnia 2024 Autor Opublikowano 27 grudnia 2024 Na PS5 się nie da, tylko jak masz pre-order. Na PC dostajesz po zalogowaniu do konta PSN. 1 1 Cytuj
Amer 1 400 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia (edytowane) Tutaj fajny podgląd na Art of Returnal. Sam zamówiłem dwie sztuki (jeden na prezent dla kumpla, który podobnie jak ja zakochał się w tej gierce na amen) i serio nie żałuję. Niektóre arty trochę z dupy jak wspominał @Rtooj, to fakt, jednak jest też sporo prawdziwego złota. A samo wydanie bardzo ładne (oprawa, format, druk). Komiks odpuściłem bo tutaj od razu coś mi w nim nie grało. Największym problemem artbooka jest jego kod źródłowy - serio, gdyby to było związane z dowolną inną gierką to by była perła, sęk w tym że Returnal (gierka) to przecież kopalnia mistrzowskich obrazów (szeroko rozumianych) i spokojnie szło z tego zrobić 500 stronicowy artbook wypchany po brzegi. Same brońki i przeciwnicy (a ci zostali potraktowaniu tutaj po macoszemu), o szkicach koncepcyjnych nie mówiąc nawet. Osobiście jakoś nie mogę przeżyć że nie dali nawet tych "roślinek"... no kurde, dla mnie to wizytówka flory z tej gierki. Jednak mimo to naprawdę warto rzucić okiem... Edytowane 7 stycznia przez Amer 1 Cytuj
Rtooj 1 709 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Ten ruchomy komiks zapowiadał się spoko ;/ Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Zacząłem Returnala i jest spoko, ale nie wiem jakbym miał w to grać skoro mam jednorazowo czas około godziny lub dwóch na granie, a raczej nie chce mi się trzymać konsoli w uśpieniu ciągle i nie móc odpalić nic innego w międzyczasie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Returnal już od dawna ma coś takiego jak zawieszanie cyklu - problem o którym piszesz rozwiązano chwile po premierze. No i oczywiście zazdroszczę pierwszego kontaktu. 1 Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Returnal już od dawna ma coś takiego jak zawieszanie cyklu. a to sorry, nie wiedziałem Cytuj
Rtooj 1 709 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Zacząłem Returnala i jest spoko, ale nie wiem jakbym miał w to grać skoro mam jednorazowo czas około godziny lub dwóch na granie, a raczej nie chce mi się trzymać konsoli w uśpieniu ciągle i nie móc odpalić nic innego w międzyczasie. Między cyklami w returnala gra się w returnala proszę Pana. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Takie to dobre? W sumie prawie wszystko, co chciałem ukończyłem na PS5, niektóre gry nawet po 2 razy (survival horrory remaki :)). Cytuj
Square 8 873 Opublikowano 9 stycznia Autor Opublikowano 9 stycznia Chodzi za mną powrót na Atropos i chyba ściągnę. Na Pro niby też gra chodzi/wygląda lepiej Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Dobrze, w takim razie wezmę przy najbliższej okazji, gdy będę w CEXie, gra zebrała dużo 10ek od userów, a cisną po grze tylko ci, którzy dostali wpierdol xD Cytuj
Square 8 873 Opublikowano 9 stycznia Autor Opublikowano 9 stycznia Mogliby już coś zapowiedzieć. 1 Cytuj
Rtooj 1 709 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ogólnie strasznie słabo ostatnie pół roku z zapowiedzami gier które by spowodowały opad szczęki, ani żadnych dat, ani gameplayów, trochę to denerwujące, nie pamiętam kiedy ostatnio taka dziura była. Cytuj
giger_andrus 3 213 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Czy Returnal potrafi czasem zgrzytnąć podczas walki ? Grałem na premierę i nie pamiętam żeby płynność kulała a wspomniał mi ostatnio o tym kumpel. Cytuj
mario10 568 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Jakiś czas temu trochę pobiegałem Seleną i zero problemu. Gładziutko śmigała gierka. Cytuj
agst 145 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia (edytowane) W dniu 9.01.2025 o 14:19, zdrowywariat napisał(a): Takie to dobre? W sumie prawie wszystko, co chciałem ukończyłem na PS5, niektóre gry nawet po 2 razy (survival horrory remaki :)). Nie licząc Rebirth, to dla mnie najlepsza gra na PS5 lekko, a być może nawet i na PS4 lepszej nie bylo. Tylko nie zrażaj się na starcie, mi na poczatku średnio podeszło, ale postanowiłem jeszcze pograć kolejnego dnia i zaskoczyło. Cudowny tytuł. Edytowane 10 stycznia przez agst 1 1 2 Cytuj
Amer 1 400 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia (edytowane) W dniu 9.01.2025 o 14:28, zdrowywariat napisał(a): Dobrze, w takim razie wezmę przy najbliższej okazji, gdy będę w CEXie, gra zebrała dużo 10ek od userów, a cisną po grze tylko ci, którzy dostali wpierdol xD Zdrowy, dla mnie to najlepsza singlowa gra ever. Miłość od pierwszej minuty, dosłownie. Przy czym zaznaczam z miejsca że to mój ukochany gatunek i setting świata, tutaj połączone 2 w 1, więc może dlatego tak siadło. To tak w ramach odpowiedzi na pytanie czy to dobra gra jest. Edytowane 10 stycznia przez Amer 1 Cytuj
Square 8 873 Opublikowano 10 stycznia Autor Opublikowano 10 stycznia 50 minut temu, giger_andrus napisał(a): Czy Returnal potrafi czasem zgrzytnąć podczas walki ? Grałem na premierę i nie pamiętam żeby płynność kulała a wspomniał mi ostatnio o tym kumpel. Nie kojarzę jakichś spadków. Pewnie coś tam dropi miejscami, bo gra chyba nie ma VRR, ale nic jakoś odczuwalnego. A co do samej fajności gry, to zdobyła Forumkowe GOTY więc warto sprawdzić. 1 Cytuj
Szermac 2 934 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Ja chyba też wrócę i w przerwie od Persony sobie poodpalam. Zacznę NG bo mi się dwie bronie zbugowały i nie wypadają, to może też od razu jakoś docisne platyne w końcu Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Dzięki, nie mam już reakcji, wezmę w niedzielę, bo byłoby błędem nie sprawdzić, skoro wszyscy się tak jarają. Czy mi się spodoba? Tego nie wiem Cytuj
mario10 568 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia To jest gra, do której wracam regularnie. Choćby przez 1-2 dni popykać kilka godzin i nacieszyć się cudną rozgrywką 1 1 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Returnal już jedzie do mnie, nie mieli u mnie w CEXie, 25e, dużo, mało, nie wiem, ale nówka w sklepach dalej jest po 75e Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Another day dziękując Bogu, że dane było mi doświadczyć tego arcydzieła. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Jedna z platyn, ktore daly najwieksza satysfakcje w zyciu gracza. Czasami mam ochote wrocic, by zrobic kolejny run. W sumie z gry nie wycisnalem jeszcze wszystkiego. O ile fanem wiezy nie jestem (choc troche pogralem), to nie gralem w co-opie. Kilka przejsc w co-opie moglbym zaliczyc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi