Rtooj 1 717 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Wieża to kwintesencja w zasadzie gameplayu, u mnie właśnie dziwnie było z wieży wrócić do normalnych poziomów, brakowało tej szybkości i akcji. Nigdy nie widziałem lepszego DLC, pomijam bandyterkę cenową. Cytuj
Square 8 882 Opublikowano 12 stycznia Autor Opublikowano 12 stycznia 57 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Jedna z platyn, ktore daly najwieksza satysfakcje w zyciu gracza. To słabo trochę, bo projekt platyny jest spierdolony po całości. Cytuj
Szermac 2 939 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Nadal mi brakuje w ciul notatek z trzech poziomów i w sumie to nie chce mi się jednak tego zbierać xd 1 Cytuj
Rtooj 1 717 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Godzinę temu, Square napisał(a): To słabo trochę, bo projekt platyny jest spierdolony po całości. Mogło być gorzej, platyna za 100% database o przedmiotach. Cytuj
smallv86 866 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Gampleyowo to jest moj nr 1 pound for pound w swiecie gierek i jedyna gra do ktorej kiedykolwiekj wrocilem po wbiciu platyny. Cytuj
Square 8 882 Opublikowano 12 stycznia Autor Opublikowano 12 stycznia 1 godzinę temu, Rtooj napisał(a): Mogło być gorzej, platyna za 100% database o przedmiotach. Miałbym wbitą Cytuj
zdrowywariat 436 Opublikowano wtorek o 21:08 Opublikowano wtorek o 21:08 Są gry, które sam kupuję i są gry, które kupuję, bo ktoś mi polecił lub pod wpływem zatrzęsienia pozytywnych opinii, żeby samemu się przekonać, w końcu niejedna polecana perełka w moje ręce wpadła, tak kupiłem między innymi Into the Breach. Zatem skoro tyle osób poleca głupio byłoby nie sprawdzić, co nie? 4 1 Cytuj
mario10 570 Opublikowano wczoraj o 09:33 Opublikowano wczoraj o 09:33 Co tu dużo pisać będziesz pan zadowolony bo Returnal to świetny szpil Cytuj
Square 8 882 Opublikowano wczoraj o 09:42 Autor Opublikowano wczoraj o 09:42 Ja sobie przeszedłem na nowym sejwie, zero śmierci, Spoiler kończę ukryte zakończenie. Potem jeszcze story w Wieży zrobię i przywracam zapis z chmury. Fajnie się gra na świeżo, odblokowywanie cech broni daje fajnego boosta, już zapomniałem jak to było. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 436 Opublikowano wczoraj o 09:42 Opublikowano wczoraj o 09:42 3 minuty temu, mario10 napisał(a): Co tu dużo pisać będziesz pan zadowolony bo Returnal to świetny szpil Na razie jestem, bo tak jak już nieraz pisałem lubię, gdy gameplay jest soczysty, to dla mnie najważniejszy aspekt. Acz trochę obawiam się poziomu trudności, czy dam radę, niby kończę trudne gry, bo jestem uparty, ale żadnym hardcorem nie jestem, po ukończeniu trudnej gry zwykle mam na liczniku 2 razy tyle, co inni. Z tym że ja lubię się też pokręcić, liżę ściany, a gdy już się zatnę to robię kolejne godziny, zanim zajrzę do solucji xD Cytuj
NemoKOF 712 Opublikowano wczoraj o 09:55 Opublikowano wczoraj o 09:55 W tej grze solucje nic nie dają xd Cytuj
Square 8 882 Opublikowano wczoraj o 09:57 Autor Opublikowano wczoraj o 09:57 No tutaj jedynie poradniki to do platynowania, żeby wiedzieć na które pokoje polować. Cytuj
mario10 570 Opublikowano wczoraj o 09:58 Opublikowano wczoraj o 09:58 15 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Na razie jestem, bo tak jak już nieraz pisałem lubię, gdy gameplay jest soczysty, to dla mnie najważniejszy aspekt. Acz trochę obawiam się poziomu trudności, czy dam radę, niby kończę trudne gry, bo jestem uparty, ale żadnym hardcorem nie jestem, po ukończeniu trudnej gry zwykle mam na liczniku 2 razy tyle, co inni. Z tym że ja lubię się też pokręcić, liżę ściany, a gdy już się zatnę to robię kolejne godziny, zanim zajrzę do solucji xD To jest gra, w której możesz poczytać poradniki i tego jak odblokować właściwości broni czy zakończenie, ale tutaj jest praktyka, która Cię nauczy jak sobie radzić na Atropos. Sam myślałem, że nie dam rady bo ginąłem wiele razy przy pierwszym przejściu a jednak gra rekompensuje wszystkie starania 1 1 Cytuj
Rtooj 1 717 Opublikowano wczoraj o 10:11 Opublikowano wczoraj o 10:11 Ta gra to mlot Thora, jak jej nie uniesiesz to wiadomo 3 Cytuj
agst 146 Opublikowano wczoraj o 12:37 Opublikowano wczoraj o 12:37 Jeśli chodzi o poradniki, to ja polecam ustawić sobie 'zawsze sprint' czy cos takiego. Bardzo mocno to pomaga w tej grze, przynajmniej mi. Kilka upadków się przez to zaliczy na początku, ale w dłuższej perspektywie to pomaga. Cytuj
Square 8 882 Opublikowano wczoraj o 13:28 Autor Opublikowano wczoraj o 13:28 Ja nie przepadam za tą opcją w grach, jeszcze jakby się dało ustawić wychylenie przy którym się odpala sprint to może. Zmiany na pewno warto zrobić pod siebie, ale na domyślnych też się da. Ja mam sprint pod L1, zryw R1i użycie przedmiotu . Popularne ustawienie to zryw/melee/skok pod L1 i R1 aby łatwiej wykorzystać technikę DMJ do szybkiego poruszania. W sumie można od początku się zacząć uczyć. Cytuj
Atherius 40 Opublikowano wczoraj o 13:41 Opublikowano wczoraj o 13:41 3 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Na razie jestem, bo tak jak już nieraz pisałem lubię, gdy gameplay jest soczysty, to dla mnie najważniejszy aspekt. Acz trochę obawiam się poziomu trudności, czy dam radę, niby kończę trudne gry, bo jestem uparty, ale żadnym hardcorem nie jestem, po ukończeniu trudnej gry zwykle mam na liczniku 2 razy tyle, co inni. Z tym że ja lubię się też pokręcić, liżę ściany, a gdy już się zatnę to robię kolejne godziny, zanim zajrzę do solucji xD Jak będzie za trudno i będziesz zdesperowany, to zawsze możesz ożywiać postać przywracając zapisy z chmury. Cytuj
zdrowywariat 436 Opublikowano wczoraj o 13:42 Opublikowano wczoraj o 13:42 Fajnie rozwiązano strzelanie z naciśnięciem spustu lekko lub po całości - bajur Cytuj
mario10 570 Opublikowano wczoraj o 14:05 Opublikowano wczoraj o 14:05 No adaptacyjny triggery są fajnie rozwiązane. Ja leciałem na standardowym ustawieniu i jak do każdej gry w końcu się przyzwyczaiłem Cytuj
Square 8 882 Opublikowano wczoraj o 14:19 Autor Opublikowano wczoraj o 14:19 Spusty to akurat słabo wykorzystane tu moim zdaniem. Cytuj
Czoperrr 5 335 Opublikowano wczoraj o 14:48 Opublikowano wczoraj o 14:48 1 hour ago, zdrowywariat said: Fajnie rozwiązano strzelanie z naciśnięciem spustu lekko lub po całości - bajur w Ratchecie jest podobnie Cytuj
mario10 570 Opublikowano wczoraj o 14:49 Opublikowano wczoraj o 14:49 29 minut temu, Square napisał(a): Spusty to akurat słabo wykorzystane tu moim zdaniem. Mam na myśli strzelanie i początkowo mi to nie wchodziło ale jak się już wyczuło spust to dla mnie bardzo dobrze wymyślone. Cytuj
zdrowywariat 436 Opublikowano wczoraj o 14:50 Opublikowano wczoraj o 14:50 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): w Ratchecie jest podobnie Super, sprawdzę w swoim czasie, TOD i ACIT były super Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi