Square 8 604 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2022 Bo to dodatek gdzie grasz na punkty, tym sposobem wyeliminowali próby ułatwienia przez np kopiowanie sejwa z dobrym runem. Zanim będziesz miał słońca do zebrania to musisz zrobić wszystkie sekwencje w domu. Jak w B4 będziesz miał info "ciemno" na drzwiach to możesz szukać fragmentów. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Już jeden wlasnie znalazłem w biomie 4, ale był w „opcjonalnej” ścieżce, tj. za trójkątnymi drzwiami. Rozumiem, ze te fragmenty są porozrzucane w losowym miejscu w każdym biomie? Można je znajdować zarówno na głównej ścieżce, jak i w opcjonalnych? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2022 Fragmenty są zawsze w tych samych pokojach, ale pokój może być w różnych miejscach w biomie. Teoretycznie są one gwarantowane dopóki nie zbierzesz fragmentu (pokoje w B3 i B5 są zawsze w tych samych miejscach). Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Czy Scout Log 94 już jest normalnie do zdobycia? Bo z 2 tygodnie nie grałem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2022 Patcha nie było więc nie. Z tego co wiem to jest on zbugowany i wpada tylko tym co nie skończyli gry. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Opublikowano 10 kwietnia 2022 https://www.playstation.com/en-us/editorial/this-month-on-playstation/creator-stories-making-returnals-selene/ sporo grafik koncepcyjnych kombinezonów jest tam pokazane, szkoda że nie dali ich jako opcjonalnych do wyboru 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2022 No mogliby wrzucić kilka dodatkowych strojów, plus odblokować kolory do singla, a nie tylko dla drugiego gracza w coop. Z ciekawostek to w coop można o wiele łatwiej zrobić użytek z nieskończonego Paszczomiota jak przeciwnik skupi się na drugim graczu. Cytuj
Ulek1985 0 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Doradźcie mi jak zrobić 30 lvl? Przechodzę biom 4-6. Na początku biomu 6 mam 24,5 paska biegłości. Jak zrobię speedrunto to też podnosi na 24,5. Mam bossów bić jeszcze raz, albo wchodzić w lokacje z blokada? Nie osiągam więcej niż 28,5 czyszcząc wszystko. Nie daje rady utrzymać 4 poziom, adrenaliny. Widziałem na yu, że można nabic biegłość z jakąś ośmiornica, ale jej nigdy nie spotkałem. W statystykach mam dwa puste okna w spisie wrogów, więc podejrzewam, że ta ośmiornica to jedna z nich. Gdzie ja mogę znaleźć? Albo jak się nazywa? To sobie poszukam dokładnego info. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Przez Biomy 4-6 musisz po prostu czyścić i podnosić wszystko, mi też nie zawsze osiągało max poziom w biomie 6, nie zawsze wyskoczy Ci tyle przedmiotów podnoszących biegłość. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2022 Musisz przejść B4-6 i jak najdłużej mieć adrenalinę na czwartym poziomie. W coop biegłość leci szybciej więc możesz tak spróbować. A najłatwiej to odpalić Wieżę Syzyfa, bo tam można mieć max 45, więc 30 powinno wpaść gdzieś w drugim czy trzecim etapie. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 2 minuty temu, Square napisał: A najłatwiej to odpalić Wieżę Syzyfa, bo tam można mieć max 45, więc 30 powinno wpaść gdzieś w drugim czy trzecim etapie. Dokładnie, ja wczoraj usiadłem do Wieży Syfya, doszedłem do 4 etapu i miałem już bronie na 45 levelu - bardzo szybko mi to szło, a podczas normalnego trybu gry dobijałem maksymalnie do 25 levelu. Na razie doszedłem maksymalnie do 4 etapu Wieży, ale zostałem dojechany w ciasnym pokoju z tymi dwoma teleportującymi się gośćmi Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2022 Nowy album dostępny w serwisach. 1 1 Cytuj
Ulek1985 0 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Godzinę temu, Square napisał: Musisz przejść B4-6 i jak najdłużej mieć adrenalinę na czwartym poziomie. W coop biegłość leci szybciej więc możesz tak spróbować. A najłatwiej to odpalić Wieżę Syzyfa, bo tam można mieć max 45, więc 30 powinno wpaść gdzieś w drugim czy trzecim etapie. Ooooo. Dzięki za info. Chciałem zrobić wieże po platynie. Zakochałem się w tej grze. Historia rewelacja choć pozostawia mały nie smak, bo chciałbym wiedzieć więcej. No i szukanie szyfrów i dzienników to typowa masakra. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 1 minutę temu, Ulek1985 napisał: Ooooo. Dzięki za info. Chciałem zrobić wieże po platynie. Zakochałem się w tej grze. Historia rewelacja choć pozostawia mały nie smak, bo chciałbym wiedzieć więcej. No i szukanie szyfrów i dzienników to typowa masakra. W wieży się dowiesz więcej i powinieneś być content. Cytuj
Ulek1985 0 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 A jest sposób jakis na szyfry? W biomie 1 brakuje mi jednego. Nie wiem którego. Da się sprawdzić gdzieś który to? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2022 Jest jeden sposób, latać aż wpadnie. Możesz sobie sprawdzić jakiś poradnik i odznaczać pokoje w których się zebrało. Cytuj
Ulek1985 0 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Square napisał: Jest jeden sposób, latać aż wpadnie. Możesz sobie sprawdzić jakiś poradnik i odznaczać pokoje w których się zebrało. To jest jakaś masakra. Wczoraj 5h speedruny biomu 1. Nie znalazłem. Kpina z gracza. Boję się biomu 6 bo też mam brak. Edytowane 13 kwietnia 2022 przez Ulek1985 Cytuj
Ulek1985 0 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Informacyjnie dla was. 8h zajęło mi zebranie szyfru. Przeszedłem grę dwa razy. Mam chyba za sobą 80 śmierci. Odkryte mam 303 z 325 pokoi. Coś nie tak z tą losowością. Dzisiaj od 3h nie trafiłem ani razu mojej ulubionej broni czyli elektropretow. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Stary, są ludzie co grają w Destiny latami i nie wylosowali konkretnej broni a Ty się na RNG skarżysz. Dla porówniania 8 godzin zajęło mi wyfarmienie Pure Bladestone w Demons Souls na PS3 także nie łam się. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Teraz, giger_andrus napisał: Stary, są ludzie co grają w Destiny latami i nie wylosowali konkretnej broni a Ty się na RNG skarżysz. Dla porówniania 8 godzin zajęło mi wyfarmienie Pure Bladestone w Demons Souls na PS3 także nie łam się. Dokładnie, a tutaj w trakcie zdobywania masz najlepszy gameplay na świecie a nie bieganie tym samym korytarzem robiąc dokładnie te same ciosy w ten sam beret ;] Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 od 18 minuty wywiad z Harrym Kruegerem 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Wróciłem w końcu do gry. Ależ to jest klimat i sztos. Mimo, że już grę kiedyś przy premierze ukończyłem to jadę od nowa wszystko. Phirke za pierwszym. Fajnie, że da się wstrzymać cykl. Z którego biomu do tej wieży można się dostać? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2022 Z pierwszego i czwartego. Nie ma znaczenia skąd wejdziesz, bo zawsze się zaczyna od zera. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Oki, new PB. Nie jest to jakieś mistrzostwo, ale zawsze jakiś progres - długo nie mogłem wyjść z czwartego etapu. Jak ktoś chce się pojedynkować i nie ma jeszcze jakiegoś wykreconego wyniku, to zapraszam do znajomych. Będzie jakaś motywacja do bicia rekordów 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi