Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 266,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No siemaneczko Returnalowe swiry  jeszcze tydzien temu nie podejrzewalbym ze wystarczy mi cierpliwosci i samozaparcia zeby zrobic w tej grze cos ponad zwykle ukonczenie ale im dalej tym bylo trudniej.

• No co za Drama Queen z tego Reda!

• nero2082
    nero2082

the crash, the attack, my death. the crash, the att--   okurła co to jest za gra. co ona mi zrobiła. mam już obsesję na jej pkcie  ale po kolei    jaki to ma klimat :o bardzo tu cz

Opublikowano

Mnie trochę drażniło to, że dużą część gry trzeba przejść żeby dostać gadżety do eksploracji, ale z czasem się przyzwyczaiłem.

45 minut temu, Donatello1991 napisał:

Do tej pory nie wyszła lepsza gra w tej generacji. 

No jest na prawdę świetna mimo iż za pierwszym razem się odbiłem totalnie :)

Opublikowano

No nic. Trzeba bedzie obadac tego szpila. Gdzies mi umknal w natloku innych gier. Po E.Ringu mam ochote na nowe wyzwanie. Viewfinder juz skonczony. Nie ma co sie obijac :szekle:

Opublikowano

Chlopaki ladnie poszli w gore :hi: Milo bedzie sie zatopic w ich twor :music: Trudna :platinum: ?

Opublikowano

Dla kogoś kto grał w rogale wcześniej pewnie nie będzie trudna. Dla mnie była trudna i sporo razy zginałem, ale im dalej w kolejne biomy tym lepiej :)

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, MEVEK napisał:

Trudna :platinum: ?

Czasochłonna.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Czasochłonna.

Sprawdziłem i wychodzi na to, ze to tylko 1/2 czasu potrzebnego do ukończenia Elden Ring - także jest bajeczka :banana:

Idealnie pod nadchodzący mój urlopik :drinks:

Opublikowano

Miałem chwile pograć i sie wciągnąłem. Zdobyłem karabinek i kosze gnoi. Powiedzcie mi. Ulepszenia broni, skafandra itp zostają juz na zawsze ze mną, nie resetują sie ?

Opublikowano

Mogliby zrobić mini DLC i wrzucić nową broń, albo nowe traity dla paru pukawek, co by maniacy mogli coś pozdobywać jeszcze, bo jednak zbieranie przedmiotów by zapełnić wymyślony pasek to dla mnie zbyt dużo.

Zabawne jest że w trakcie przejścia gry drugi raz od nowa, byłem na pewno w conajmniej jednym nowym pomieszczeniu, i w wielu w których może byłem raz podczas pierwotnych 300 godzin zwiedzania. I nie chodzi o te "fabularne". Może coś tam pozmieniali w algorytmach.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano
9 godzin temu, MEVEK napisał:

Miałem chwile pograć i sie wciągnąłem. Zdobyłem karabinek i kosze gnoi. Powiedzcie mi. Ulepszenia broni, skafandra itp zostają juz na zawsze ze mną, nie resetują sie ?

Reset. Wracasz do punktu z pistoletem. Są stałe rzeczy jak linki itp, no i te bronie ci się levelują. Tak, że jak coś z daną odblokowałeś to jest szansa, że trafisz na nią z tym upgrade.

Opublikowano

Czyli tez jak cos mi sie podoba to trzymac sie tej jednej broni. Nie zonglowac jak glupek?

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, MEVEK napisał:

Czyli tez jak cos mi sie podoba to trzymac sie tej jednej broni. Nie zonglowac jak glupek?

Lepiej odblokowywać traity na broniach na bieżąco, bo potem będziesz znajdował z większą ilością. Jak skupisz się np tylko na Karabinie, to w późniejszych etapach inne bronie będą bez traitów, bo dopóki nie odblokujesz tych z niższej grupy to nowe się nie pojawią.

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Lepiej odblokowywać traity na broniach na bieżąco, bo potem będziesz znajdował z większą ilością. Jak skupisz się np tylko na Karabinie, to w późniejszych etapach inne bronie będą bez traitów, bo dopóki nie odblokujesz tych z niższej grupy to nowe się nie pojawią.

A co to jest te Traity ?:lapka:

Skupilem sie na grze za bardzo nie zaglebiajac sie szczegoly. Lecialem i kosilem. 

Opublikowano

Na broni będziesz widział poniżej na przykład coś w stylu

I Power Shot

II Splash Damage

I i II to ogólny level traita, potem jego nazwa, jest też pasek postępu, jak używasz broni z traitem poziomu I to pasek się ładuje i jak się naładuje, to będziesz znajdywał brońki z tym traitem na poziomie II. Te traity to jest główne źródło permanentnego bycia większym madafakerem w grze.

Opublikowano
  • Autor

Ilość dostępnych traitów na broni jest zależna od jej poziomu. W bazie danych możesz sobie zobaczyć grupy traitów i ich postęp, z każdej grupy można mieć jeden, łącznie 4 na poziomie 25+.

Cytat

lvl 0-4 - jeden trait
lvl 5 - dwa traity
lvl 10 - dalej dwa, ale możliwy lvl 2
lvl 15 - trzy traity
lvl 20 - dalej trzy, ale możliwy lvl 3
lvl 25 - cztery traity

Opublikowano

Jest super panowie. 

Właśnie pokonalem bossa i przeszedłem na druga stronę bioma, czyli do kolejnego ? Cały otwarty, czuje większą swobodę :obama:

Bronie zbieram w granicach 8 levelu także jest wypas chyba :cfaniak:

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy w wieży nie można posiadać więcej niż 5 osłon w kieszeni, trzeba je w nadmiarze nakładać...

Kojarzę że chyba można było mieć spokojnie więcej niż 10.

Opublikowano
  • Autor

Zostało to zmienione dawno temu jak był reset wyników.

Opublikowano

Widze ze na mapie sa po rozrzucane apteczki. Jak je zbieralem podczas walki zauwazylem ze zycie mi rosnie poza skale, kiedy je zbieram na pelnym pasku. Dobrze kojarze ?  Nie ma co ich marnowac na uzupelnianie, skoro mozna wrocic pozniej i dopbierac na pelnym pasku powiekszajac go :szekle:

Opublikowano
3 minuty temu, MEVEK napisał:

Widze ze na mapie sa po rozrzucane apteczki. Jak je zbieralem podczas walki zauwazylem ze zycie mi rosnie poza skale, kiedy je zbieram na pelnym pasku. Dobrze kojarze ?  Nie ma co ich marnowac na uzupelnianie, skoro mozna wrocic pozniej i dopbierac na pelnym pasku powiekszajac go :szekle:

No szit szerlok xd

A tak poważnie, to tak. Oczywiście jak już się ograsz i będziesz chciał lecieć szybko do powiedzmy 3 biomu, to i tak będziesz łapał po drodze.

Opublikowano

Beda jakies przejscia do innych biomow czy trzeba leciec przez wszystkie, raz po raz ?