Jakim 1 791 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Gra sie fajnie wstrzelila bo jednak jest posucha gier stricte next genowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Teraz, Jakim napisał: Gra sie fajnie wstrzelila bo jednak jest posucha gier stricte next genowych. Ale też między trzema innymi premierami które mogą zagrozić sprzedaży, Nier też z tego co widać dobrze się sprzedaje, po Returnal wychodzi RE8 i remastery ME. Ale tak, po wczorajszych materiałach sprzedaż wystrzeliła na amazonach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Czyli po Demon Souls remake i Spiderman MM, mamy trzeciego nextgenowego exa pełną gębą. BRAWO SONY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 1 minute ago, Donatello1991 said: Czyli po Demon Souls remake i Spiderman MM, mamy trzeciego nextgenowego exa pełną gębą. BRAWO SONY. Drugiego, Morales był crossgenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Trzeciego, bo Destruction AllStars. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 2 godziny temu, YETI napisał: Może jednak ktoś to kupi na premierę Gra się na pewno dobrze sprzeda, w końcu po to ludzie kupili PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Wciąż wierzę, że pojawi się gra która zmieni moje zdanie, ale na razie te kilkugodzinne testy (w tym w Astro) no nie zrobiły na mnie jakiegoś wrażenia. Ja tylko korygowałem twoje info, że ta sama technologia jest już w switchu i steam kontrolerze, a nie to czy ci się podoba czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Wciąż wierzę, że pojawi się gra która zmieni moje zdanie, ale na razie te kilkugodzinne testy (w tym w Astro) no nie zrobiły na mnie jakiegoś wrażenia. Dla mnie sztosik, do tego w połączeniu z spustami stawiającymi opór miodzio. Mam nadzieje ,że to się upowszechni na rynku PC również. Szkoda ,że steam nie ma już własnego oficjalnego pada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 (edytowane) Ale kuzwa bedzie placz Wiekszosc na nieswiadomce kupila nie majac pojecia ze to rogal. Haha. Juz widze te miny gosci - kuzwa jak to od poczatku trzeba zaczynac? Pierdole taka gre, co to ma byc. I jeb gierka na ebayu. I petycja graczy o obnizenie pozimu trudnosci i savy. Hehe. Ja ogram na bank ale za miesiac/dwa. Edytowane 23 kwietnia 2021 przez sajmon34 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 4 godziny temu, YETI napisał: Może jednak ktoś to kupi na premierę Moim zdaniem sukcesem będą 2 miliony sprzedanych egzemplarzy w ciągu roku. 5 minut temu, sajmon34 napisał: Ale kuzwa bedzie placz Wiekszosc na nieswiadomce kupila nie majac pojecia ze to rogal. Haha. Juz widze te miny gosci - kuzwa jak to od poczatku trzeba zaczynac? Pierdole taka gre, co to ma byc. I jeb gierka na ebayu. Ja ogram na bank ale za miesiac/dwa. I cyk, po miesiącu już za 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Zazdroszcze tej gry, wygląda super. Czekam na pierwsze opinie. Kolejny powód żeby kupić PS5 w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Mam nadzieję, że Returnal okaże się świetną grą i osiągnie też sukces komercyjny. Skillowy gameplay, świetnie się rusza, zdaje się mieć też sporo replayability. Takich gier potrzeba. Liczę, że nie zostanie pogrążona przez nieświadomych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Będą dobre oceny to i też word of mouth zadziała, więc o wynik sprzedażowy (o dziwo!) tu jestem jakoś spokojny. Swoją drogą te indycze rogaliki to jeszcze przecież pojawiały się w czasach PS3, więc szans do zapoznania się z gatunkiem było sporo. Ciężko mi sobie wyobrazić, że w ogóle jakikolwiek gracz nie zetknął się z założeniami. No, ale cóż - widocznie mało wiem o graczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Wiesz, Soulsy też wychodzą od 11 lat, a jednak sporo graczy się zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Returnal? Oczywiście bardziej czekam na Battelfield (ofc jak będzie w GP!) Gdzieś podali ile czasu na pierwsze przejście? Jestem mega ciekaw jak to się sprzeda, patrząc na cenę oraz dość niszowy gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Nie ma co, gra zachęca ZDECYDOWANIE bardziej niż Resogun swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 20 minut temu, balon napisał: Gdzieś podali ile czasu na pierwsze przejście? Nie pisali dokładnie, jeden z devów na discordzie napisał że wszystko zależeć będzie od umiejętności. Znalazłbym ci tą odpowiedź, ale rozdawali 5 kopii gry za wbicie lvl na serwerze i przez dwa dni taki spam się tam odbywał że będzie ciężko XD Trzeba czekać na recki. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Wciąż wierzę, że pojawi się gra która zmieni moje zdanie, Supremacja DualSense w stosunku do analoga z XSeries jest potwierdzona, hm, naukowo? Fizyka to nauka ścisła Paolo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 28 minut temu, aph napisał: Supremacja DualSense w stosunku do analoga z XSeries jest potwierdzona, hm, naukowo? Fizyka to nauka ścisła Paolo. Nie mówisz o wibracjach? Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 (edytowane) Haha. Wiedzialem ze tak bedzie. Placz i zgrzytanie zebami po kupnie: Plusik taki ze cena szybko spadnie Edytowane 23 kwietnia 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Bloodborne stał się z miejsca klasykiem, mimo tego, iż był skierowany do wąskiej grupy graczy. Mam nadzieję, że tutaj będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 15 minut temu, Rozi napisał: Bloodborne stał się z miejsca klasykiem, mimo tego, iż był skierowany do wąskiej grupy graczy. Mam nadzieję, że tutaj będzie podobnie. Tez na to licze Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Nie wiem czy zauważyliście, ale licznik w wersji cyfrowej wskazuje, że będzie można grę odpalić już w czwartek o godzinie 14:00, a nie tak jak było na PS4, że dopiero o północy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 5 godzin temu, Square napisał: Nie wiem czy zauważyliście, ale licznik w wersji cyfrowej wskazuje, że będzie można grę odpalić już w czwartek o godzinie 14:00, a nie tak jak było na PS4, że dopiero o północy. To jest bug. Tak samo miałem z Nier. Pokazywało że grać będzie można w czwartek o 14 a jak się po tej godzinie próbowało odpalić grę to licznik się przestawiał na północ. Na redditcie ludzie pisali że mieli też tak w innych grach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi